- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mach5
aktív tag
válasz
CheaterBandi #6552 üzenetére
Álltalába akkor fagyás szokott bekövetkezni! De ne félj, ha tovább nem bírja úgyis észreveszed, de szerintem már jó ez a 3.8ghz is!
-
Mach5
aktív tag
Tudom, hogy minden procinál más ezért írtam, hogy feszültség emelés-t kérdezze másnál mert én nem tudom, meg azért írtam, hogy szerintem bírja a 3,8ghzet mert nem vagyok biztos benne, de szerintem bírnia kéne mivel jól tuningolható a 8xxx széria, és nem is gyári hűtője van neki!
-
Mach5
aktív tag
válasz
CheaterBandi #6541 üzenetére
Hát nem tudom én ezt, de szerintem bírnia kéne fesz emelés nélkül olyan 3,8ghzet a processzorodnak mivel elég tuningos a processzorod plusz még nem is gyári a hűtőd! Ezt mástól kéne meg kérdezned, hogy hány ghztől adjál neki plusz feszültséget, de szerintem 3.8ghzig bírja feszültség emelés nélkül!
Venti sebességet se tudom:S De nem hinném, hogy azt kell állítgatnod, csak ha már nagyon hangos, szerintem akkor kéne azt állítgatnod, de nem hinném, hogy nagyon hangos lenne! -
Mach5
aktív tag
válasz
CheaterBandi #6539 üzenetére
Nekem is eleinte kínai volt, de utána már kezdtem rájönni! Deletét nyomkodod mikor indítod a géped, és biosba leszel! Fejből nem tudom, hogy hova kell menni, de mindegyiket nézed át egyesével és te is rájösz, hogy hol lehet átálítani! Nekem van egy olyan, hogy cpu frequenczy az mutatja, hogy mennyin megy a processor, cpu clock ratio pedig szorzója, plusz gombbal lehet feljebb vinni, minusz gombbal lejebb vinni! Cpu Frequenczy az nekem 266mhz! Ezt is plusz gombbal lehet feljebb minuszal lejeb vinni! Ha pl. neked cpu frequenczy 280mhz, cpu clock ratio 10! Akkor azt jelenti, hogy 2,8ghzen megy a processorod mivel két értéket meg kell szoroznod! Szóval ha te a szorzót 11re teszed akkor lesz 3080mhzed a processorod! Matematikával ki lehet számítani egyszerűen, amennyire akarod! De szerintem olyan 3,8 3,9 4ghz elég lesz a processzorodnak! Ha nagyon sokat tuningoltál már akkor érdemes a feszültséget is állítanod! Remélem értetted amit le írtam!
-
Mach5
aktív tag
válasz
CheaterBandi #6537 üzenetére
Tuningolod E8500at és úgy bírod megnövelni a proci eredményt! Amúgy is jól tuningolhatok E8xxx processzorok neked meg ha jól látom nem gyári hűtő van hozzá, szóval szerintem tuningoljad, és úgy megnölhet az eredménye is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest