- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TB
tag
válasz
Goldmen75 #7613 üzenetére
Szia!Ugyanez volt a problémám,most csináltam meg!Először is [INNEN] letöltöttem ezt a drivert és újraindítás után a lejátszóeszközökre nyomtam és alapértelmezettre állítottam a realtek hdmi output-ot!Aztán lehet nem is kellett volna az a driver,de a lényeg,hogy most már van hangom is a tv-n!
CheaterBandi : a hangra te is megpróbálhatod,amit írtam
-
Dele77
csendes tag
válasz
Goldmen75 #7568 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy elengedett a forrasztás. Sajnos a fóliával együtt szakadtak le az alkatrészek. Tehát nem gyártási hiba. Hacsak nem a panel alapanyaga hibás és gyenge volt a ragasztó, amivel a fóliát ragasztották a műgyanta laphoz. De ennek a valószínűsége csekély.
-
-
válasz
Goldmen75 #7500 üzenetére
Igaza van vesztedni valód mint írtad nincs. Ki tudja lehet szerencséd lesz és visszaveszik és megkíméled magad attól, hogy esetleg még nagyobb bajt csinálj (+ egy csomó rohangálástól)
Más. 10.1 ccc -t simán rá lehet installálni a 9.12 -re? Vagy le kell szedni előtte meg kiírtani remove er el? (első ati karim és most raktam újra wint nem akarom megint ilyen hülyeség miatt)
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #7474 üzenetére
Csak a tesztek kedvéért húzom. Szerintem azért mindenkiben megvan a kíváncsiság, hogy mennyit is tud valójában a vga. Azért ha jobban meghúzod a kártyát, néhány esetben jelentős az fps többlet. Egyébként játékra és egyéb esetben alapon megy, és így hangja sincs és nem is melegszik. Egyelőre még nincs szükség tuningra. 4870-el is úgy voltam, eleinte jó volt alapon, aztán ahogy jöttek a combosabb játékok, mindig állítottam kicsit feljebb az órajeleken.
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #7431 üzenetére
Már rég kész van. Vasárnap délután el is küldtem(ide a logoutra), azóta "engedélyre vár" a státusza. Nem tudom mi lehet. Lehet hogy nem tetszik a főszerkesztőnek, vagy ilyen sok cikk várakozik?
Eddig minden rendben volt a játékok alatt. A batmannel játszom néha, illetve mostanában a Crazy Machines 2 nvidia physx-es részével.
MInden működik ahogy kell, filmeknél sincs semmi probléma.
-
jeni
félisten
válasz
Goldmen75 #7337 üzenetére
Hello
Hátrányként nem gond az,hogy a HDD kábelei útban lesznek. Ugyanis a trendi ma már az,hogy alsó tápos legyen és a kábelek el legyenek vezetve a ház mögött,vagyis ki legyen fordítva a kényelem szempontjából a HDD TARTÓ KERET. Állítólag még a hűtés is jobb azoknál mely kifordított vagyis elforgatva van 90'-al a HDD tartó keret. -
GJ70
tag
válasz
Goldmen75 #7291 üzenetére
Hát nem tudom. kollégám közben mondja, hogy már ő nála is a 64 bites win7 megy, játszik is vele. Nincs problémája, de olyan egetverő külömbséget nem vesz észre, persze csak a 32 bites programok futnak neki is.
Végül is azért kérdezem, hogy kompatibilitási gondok nem jelentkeznek-e játékoknál, vagy az általános felhasználói programok- audio,video, irodai stb..stb. és játéknál. -
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #7252 üzenetére
Épp most akartam írni, hogy megérkezett.
Nemrég hozta a futár.
Be is üzemeltem a leírás szerint és minden olajozottan működött. Vantageban lenyomtam csak egy cpu tesztet hogy megy -e a physx, nos 13000 pont helyett kaptam kb 23000-et(kevés már a q6600, mert ugye első tesztben azt használja), szóval MŰKÖDIK a dolog. Most töltöm a cryostasis benchmarkot, illetve csinálok batmanes eredményt is. Lehet lehúzom a fluidmarkot is. Pár perc és linkelek GPUz-t isSzerk.: GPUZ
-
ffodi
veterán
-
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #7183 üzenetére
Igen, csak ott van előnyöd ami Physx-et is támogat, és ott a teszt szerint 4-5x. Illetve a vantageban kaphatsz hatalmas CPU pontokat
Elvileg semmi gáz nem lehet vele, mert a geforce csak fizikát számol. Találtam több féle leírást is, de ha megjön a vga, akkor majd leírom, hogy hogyan és miképp működik. Lényeg hogy fel kell raknod egy nvidia drivert physx driverrel együtt, amihez van egy nem hivatalos patch, ami lehetővé teszi hogy ATI vga mellett működjön nvidia is(nvidia ezt a szolgáltatást gyárilag letiltotta).
Az alaplapod akkor támogatja ha van még egy szabad pciexpress slotod (lehet 8x 4x sőt 1x! is) Bár 1x-en elég lassú, de 4x/8x/16x kb ugyan az a teljesítmény. Itt van is egy kép ha 16x-be úgy szeretnéd betenni hogy másnak lássa: KATT
És a Te esetedben szerintem a P55-nél ez nem akadáj, nálam lehet max a P35-be, mert ha a 16x-be berakok még 1 vga-t akkor lehet az 5870-nek leveszi a sávszélét 8x-ra, de erre ott van a szigszalag-mod, persze csak ha működik -
ffodi
veterán
válasz
Goldmen75 #7147 üzenetére
Szerintem ezek a tesztek nem valódiak, már kb egy hete láttam őket külföldi oldalakon. Egyébként valószínűleg az egychipes megoldás valamivel gyorsabb lesz az 5870-nél, de az ára legalább 20k-val több lesz, ha nem többel. Illetve az is tény hogy a tesztben GF100-nak van elnevezve az NV féle kártya ami jelenthet bármit. Majd ha megjelenik, akkor lesznek róla valóságos tesztek, és akkor kiderül minden. Szerintem az nvidiának annyi előnye van már rég óta, hogy sokkal több játék támogatja mint az ATI-t, illetve ott a physx(éppen ezért veszek az 5870 mellé egy GT220-et dedikált physxnek
) Ellenpéldának ott a Dirt 2, ami tényleg egész szépen megy ATI-n.
-
SimonYana
addikt
válasz
Goldmen75 #6862 üzenetére
Voltak már csalódásaim a Giga lapokal,de ezt más márkáról is ekmondható!
Mindegyiknél vannak igen kemény mellé nyúlások,így hát egyik sem külömb márka a másiknál! Asusnak 4 éve tudok egy betegségéről és azóta sem javították!
Sőtt ami még jó volt,egy bios frissítéssel el is rontották....
Nem létezik a felhasználó barát elmélet már! -
tgulyas
senior tag
válasz
Goldmen75 #6634 üzenetére
Ja én azért íram ide mert 3 hónapos bolti Shappire 5870 -m ba bedobot egy világos alapon csikos képrenyöt Dirt2 nél. Sose volt huzva a lap edig hibátlan volt minden , de gyanitom hogy driver hiba lesz mert nem rég tetem fel a 9.12 és ara rátetem a hotfixet is . Szerintem ez a 2 tö nem szereti egy mást. A kártyárol anyit hogy tökéletes kari és a kedvencem
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
Goldmen75 #5925 üzenetére
Be vagy lépve a steamba ott van hogy melyek game van letöltve(vagy melyiket töltöd) rámész csak hogy ki legyen jelölve azért, ezután a steam ablak jobb alsó sarkában lévő properties gonb elérhetővé válik az megnyitod azon belül local files és ott a 4 lehetőség közül a legelső. Be lehet állítani, hogy cd-re szedje szét vagy dvd-re szét is szedtem dvd-re kiírtam de nem ment.
Amúgy a menüről ne is beszéljünk 5 perc minimum mire od jutsz, hogy tudsz játszani
nem tudom minek kellet ezt így megbonyolítani -
Razermazer
őstag
válasz
Goldmen75 #5577 üzenetére
Semmi gond velük nekem ilyenem volt, de cseréltem asusra mivel nem tudtam megvárni hogy legyen raktáron most meg bezzeg volt
sebaj van 2 asusom. Jó pont jobb ventilátoraik vannak a powercolornak mint az asusnak az asusé jobban morog.
Szóval nem fog benne csalódni. Egyébként jó gyártó a powercolor, csak itthon félnek tőle mint a tűztől nem tudom miért, volt már minden szériából belőle kártyám mai napig mentek míg el nem adtam őket.
-
omikron23
senior tag
-
madgie
titán
válasz
Goldmen75 #4924 üzenetére
Lehet venni AC S1-et is, meg kábelkötegelővel rámókolni a halk ventiket, de nem halkabb, rondább és majdnem annyiba fáj, mint a TwinTurbo, amit ráadásul rádugsz a kártyára és az szépen elvezérli a ventiket. Tapasztalat, az S1-et váltottam a TT-re, ha egyszer 5850-em lesz, arra is ez megy.
-
-
tkesy
addikt
válasz
Goldmen75 #4606 üzenetére
E8400 + 5870 ha még aktuális a kérés...
-
_core
aktív tag
válasz
Goldmen75 #4606 üzenetére
Lassan 2.5 eves gepben igy megy az 5870-es kartya Vantage alatt.
E6750@3800Mhz + Sapphire ATI Radeon HD 5870 alapon
GPU Score: 15748
-
-
omikron23
senior tag
válasz
Goldmen75 #4579 üzenetére
Köszi a gyors és tömör választ...
Tehát érdemes lenne váltani, csak az a gond, hogy jelenleg szinte sehol nem kapni az ATI kártyát, ahol van, ott pedig 100.000 körül van. Ehhez még 15-20ezer, és GTX295, vagy HD4870X2 is van, ami még mindig jó alternatíva lenne.
Sapphire HD5870 Vapor-X pedig sehol sincs....(ez lenne a választásom)
-
iZed
aktív tag
válasz
Goldmen75 #4572 üzenetére
gondolom ne kerdezzem, hogy jo-e?
en is 5870-en gondolkodom. nemvagyok se nvidias se atis, egyszer ilyen egyszer olyan kartyam van. amelyik epp jobb ar-ertekben van. megeri vajon megvarni mit tud a fermi? utana meg mindig tudok 5870et venni ha ugy van, sot meg az ara is lejjebb megy.. szerintetek ?
-
petya89
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest