- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
TB
tag
Állandóan előjön,most éppen talán 10 percet sem bírt ki normálisan,de most kaptam az infót,hogy biost kell frissítenem az alaplapomon,mindjárt ki is próbálom,csak utána kell néznem,hogy hogyan kell,mert ezer éve csináltam még egyszer floppy lemezről,azóta már más a téma!
Esetleg valaki nem tudja,melyik biosfrissítés a legegyszerűbb?M@Db0Y : köszi az infót,még a gyári F2-es bios van rajta!
-
TB
tag
a nagy kurzor probléma nálam is fenn áll a hotfixel is,sajnos!
-
TB
tag
válasz
Bajnokfoto #7937 üzenetére
Nekem mindig rossz volt,nem csak néha,fél perc alatt összeomlott a rendszer!
Most viszont fél órát nyúztam mindenféle videót és semmi gond,a hardveres gyorsítás kikapcsolása megoldotta a problémát!Remélem ez volt a kártyával a legnagyobb problémám -
TB
tag
Köszi mindenkinek a gyors válaszokat! Böngésző csere, 10.1 hotfix nem oldotta meg a problémát!! A harveres gyorsítás kikapcsolása viszont igen,most már minden jó!Amúgy eddig ha full screen-re raktam ,fél percet nem bírt ki,(fekete halál lett a vége)!Most okés minden!
Különösen köszönöm Bajnokfotónak az infót! -
TB
tag
Sziasztok!
Sapphire HD5850 -em van,eddig nem volt semmi bajom vele(2 hete van meg),a hozzá kapott drivert használom,mert hallottam a különböző problémákról és gondoltam amíg jó a gyári,addig az lesz!De most kiderült egy olyan hiba,hogy bárhol nézek mondjuk youtoube-on egy HD videót,egy kis idő után meghal az egész rendszer,de csak akkor,ha teljes képernyőre rakom!
Csak az internetes videókkal van ez a gond.Játékok rendesen futnak!A nagy egérkurzor hiba nálam is van,de az annyira nem érdekel!
Megpróbáljam felrakni a most kiadott catalyst 10.1 -es hotfixet?Segíthet rajta?Másnak is van ilyen problémája egyébként? -
TB
tag
válasz
Goldmen75 #7613 üzenetére
Szia!Ugyanez volt a problémám,most csináltam meg!Először is [INNEN] letöltöttem ezt a drivert és újraindítás után a lejátszóeszközökre nyomtam és alapértelmezettre állítottam a realtek hdmi output-ot!Aztán lehet nem is kellett volna az a driver,de a lényeg,hogy most már van hangom is a tv-n!
CheaterBandi : a hangra te is megpróbálhatod,amit írtam
-
TB
tag
válasz
ImpersonatoR #7216 üzenetére
Nem vagy egyedül!Éppen most rendeltem meg az iponról a Sapphire HD5850 -emet,erre ilyeneket olvasok!Pedig egészen eddig Gigabyte-ot akartam venni,csak hirtelen jött egy sugallat,hogy legyen a Sapphire
Jövő héten kiderül ,hogy mi lesz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest