Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
Milyen jó olvasni közvetlenül a rendelés után az iponról meg a saphire ről a fórumon (most rendeltem : 1 darab SAPPHIRE HD5870 1GB GDDR5 VAPOR-X PCIE)
Remélem nem fogok szívni vele 100.000 ft ért.
Egyébként ipon nál vettem én is ráadásul garanciális levásárlás (8800 GTS 512mb osom elhalt) és nekem is 20 nap volt (garanciafutárral küldtem) úgy hogy írtam már nekik emailt mert nem bírtam kivárni amíg ők írnak és a válaszlevélben leírták hogy :"Egy ilyenre tudjuk kicserélni :
GAINWARD 0131-BLISS GTS250 1GBVagy következő hétre meg kell érkeznie a gyártótól a javított kártyának is."
Mondjuk legjobb lenne ha az eredeti árat (63.000 ft ennyiért vettem még náluk anno a 8800 GTS t) vonnák le nem pedig az GAINWARD 0131-BLISS GTS250 1GB árát (az csak 30.000 jelenleg) de hát ez van jobb mint a semmi
-
addikt
Meghozta a futár a 5870 Vapor-X et remélem sikerült egy hibamentes példányt kifognom
Ami így elsőre feltűnt hogy ennek kék színű nyák ja van (nem fekte) és hogy a tápcsatija a végén van nem pedig az oldalán így szerintem gondjaim lesznek a házba behelyezéssel .. no de majd kiderül most jön egy jó kis win reinstall remélem következő postom már az új vidkarival írom
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sajnos nem fért be a házba a karim illetve befért csak a tápcsatlakozót már nem lehetett rákötni. Ha az oldalán lenne akkor még ment volna de mivel a hűtés kialakítása miatt ennél a végén van így sajna ki kellett szednem
De a kártyára egy szavam sem lehet. Mesésen halk és hűvös 3dmark06 alatt is csak 53 fok és alig van hangja. Remélem nem lesznek driver gondjaim is futni fognak az alkalmazások amiket használok gond nélkül. Egyébként 20017 pontot tekert 3dmark06 alatt ami nem tudom, hogy sok e de majd utánanézek.
-
addikt
-
addikt
válasz werttzui #7440 üzenetére
Egy serialt kapsz amit steam en tudsz majd aktiválni illetve letölteni is azon keresztül tudod (10Gb). HDMI kábel nem jár a legtöbb kártyához sztem alig egy két gyártó rak mellé ha rak.
Meg mivel látom itt is a méret számít lemértem az 5870 esem és a legelejétől a legvégéig 27cm hosszú (nagyon kicsit kevesebb) tehát ennyi hely + tápcsatinyi nem árt ha van a házban.
-
addikt
Egyébként ati nál van olyan hogy 1. és 2. DVI kimenet vagy nem érdekes melyikre kötöm rá a monitort? (8800 GTS nél volt elsődleges másodlagos rá is volt nyomva a kártya hátuljára számokkal azért furcsa)
-
addikt
válasz Goldmen75 #7500 üzenetére
Igaza van vesztedni valód mint írtad nincs. Ki tudja lehet szerencséd lesz és visszaveszik és megkíméled magad attól, hogy esetleg még nagyobb bajt csinálj (+ egy csomó rohangálástól)
Más. 10.1 ccc -t simán rá lehet installálni a 9.12 -re? Vagy le kell szedni előtte meg kiírtani remove er el? (első ati karim és most raktam újra wint nem akarom megint ilyen hülyeség miatt)
-
addikt
-
addikt
Olyan jó mínusz 8 fps lehet. Biztos be lehet állítani játszhatóra csak nekem 1400/1024 Mb on van a videkari ram kihasználtság (commandline.txt) Egyébként azt csinálja, hogy jóval magasabb felbontást állít be és azt konvertálja le kicsire a direkt AA az nagyon hazavágja az mondjuk 16 fps (0, 1, 2 AA mode van) ezzel a konvertálós mókával lehet játszható főleg este.
-
addikt
Hol tudom megnézni, hogy mennyi feszt kap a kártyám mert gpuZ és az msi afterburner sem mutatja és félek, hogy az msi afterburner tú lsok feszt ad neki. (enableunofficialoverclocking 1)
-
addikt
Előfordult már valakinél, hogy nem látszódott a feszültség msi afterburner ben? Akárhogy állítom nem látni sőt emelni sem tudom sehogy sem a feszültséget. Valami ötlet?
-
addikt
Ilyet találtam bios ban
[link]Van Auto meg Disabled (auto -n volt)
1.5.0 Beta 6 bepipálva mind2 cfg ben is átírva 1 -re mégsem aktív sőt nem is látom mennyit kap (még everest ben sem látok ilyet)
Arra tudok gondolni még, hogy ezen más bios van (gyárilag "tuningolt" nem sima alapfeszen órajelen jár esetleg és ott van letiltva 875/1250)
-
addikt
Most nézem, hogy 5870 Vapor-X ből is 2 fajta van Rev1. és Rev2. Érdemes nézni aki esetleg ilyet vesz, hogy már Rev 2. -st kapjon ha lehet. Kicsit több órajel meg halkabb is azt nem tudom jobban hűt-e. Iponból mindenesetre Rev2. s jött szóval ott érdemes próbálkozni. Itt egy összehasonlító test is ha valakit érdekel.
-
addikt
-
addikt
Rev 2es 5870 Vapor-X e van e vkinek és sikerült e feszt emelni rajta vmi progival vagy ezen nem lehet sehogy sem max bios cserével? (ami ha jól tudom garancivesztést von maga után)
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest