- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HW Junkie
tag
Hát akkor vagy proci tuning miatt hibázik ahogy itt már pedzegetik illetve esetleg valamilyen úgymond hibás memória / időzítés / feszültség (BIOS) beállítás miatt instabil / hibázik a gép, még ha alapórajelen is megy. Ha erről van szó akkor minimálisan térhet csak el a megfelelő beállítástól mert lám egyetlen szofter kényes csak rá eddig.
Amúgy messze nem biztos, hogy bármilyen hw / hw vezérlési, beállítási eredetű probléma. Én tuti, hogy már húztam volna új OS-t mert az néha csodákat tesz
-
Goldmen75
őstag
Tutira nem hajtja ki, nézd meg nekem mim van s én se bírom kihajtani. Csak épp nem volt pénzem erősebb procira beruházni...Igaz attól függ mit értünk kihajtáson. Menni fog vele a VGA de sokat ne várj tőle....Ahogy a többiek mondják, CPU csere javasolt egy ilyen szörnyeteghez!
-
WesTM
őstag
Kevés lesz hozzá...
Ahhoz a cpu-hoz max 5770.
Más: DirectX 11 támogatással érkezik a Battlefield: Bad Company 2
-
->Raizen<-
veterán
Szerintem maximálisan nem én se tudom a q6600 procimmal kihajtani max ha felhúzom a procit 3.3 ghzre és a vga alapon van de ha már a vgat húzom 950/4400-ra akkor már a q6600 is kevés láttam 4 ghz-es q9550 eredményt 3dmark 06ba ott 21000 pontot vitte mig az én gépemben 18440 pötty.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest