- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
strebacom
senior tag
Segitséget, ill. tanácsot kérnék a MSI-aft.burn. progit használom ventiszabályozásra, de mikor kijelentkezek, és vissza lépek, akkor a ventiszabályzás nem müxik, mert az auto "ikon" mellöl, eltünik a pont, ez miért lehet....win7 64bit....5870
Köszi!! -
strebacom
senior tag
válasz ->Raizen<- #4644 üzenetére
Nagyon-nagyon szépen köszönöm, ez tényleg egyszerü volt és müxik is....
-
strebacom
senior tag
Amúgy ti játszotok is a karival, vagy csak a 3D pontjaitokat nézegetitek, mert arról, hogy kinek mi hogyan fut itt nem sokat találni.......wazzeee
Van itt valami valós tesz arról hogy Crysis hogy fut, de tényleg valós.... -
strebacom
senior tag
Hali!!
Találkozott már valaki olyannal, hogy amikor, pl egy játékban lövök vagy ütök a balegérgombbal akkor minden egyes lenyomáskor bevillan az asztal háttere....hát én még ilyennel nem találkoztam, mi okozhatja???
(win7-64bit) a 9.12 hotfixel is csinálja, a Riddickben...
Köszi!!
-
strebacom
senior tag
(#5754)-re légyszi valaki...
-
strebacom
senior tag
Hali!! Nekem ez az új driver nem kapcsolja ki a monitort, pedig 10 percre van állítva a kikapcsolás idözítése, a kép elsötétül, de nem kapcs.ki a monitor.
Valaki találkozott már ilyennel???
[ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
Újabb, hát ezek 01.26-i ????? Dobj már egy linket légyszives ahonnan leszedhetem az ettöl is újabbat.....
A monitoros dolog ,meg driver hiba...Olvasgattam utánna....... -
strebacom
senior tag
Sziasztok!!
Egy dolgot nem értek a 9.11 óta hiába frissítem a drivert mindig cc verzióra 9.11-et ir, pedig a drivercleaner-t(sweepert) is használom de mégis, most már zavar a dolog mit csináljak????
Kép!! -
strebacom
senior tag
Hali,az miért lehet, hogy az 5870-m ventije néha-néha indításkor felpörög 100%-ra aztán vissza áll normál fordulatra, meg ilyenkor olyan furcsa rezonáló hangot is ad, de csak néha...mi a fax baja van???
-
strebacom
senior tag
válasz ittakary #8794 üzenetére
Hát én is igy gondolom, de érdekelne hogy miért, október óta van 5870-m, nagyon faxa kari, de néha, pl. minden 15-ig indításkor 100%-ra tolja a ventit, a többi indításnál, csendben marad...de mostanában többször elöfordult azért figyeltem fel a porszívóhangra...
ui: lehet hogy ilyenkor takaritja a port az AI.
-
strebacom
senior tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitséget...meg nyugodtam hogy másnál is ilyen....
subaruwrc:
Persze tudom hogy igazad van, csak vicceltem.....köszi szépen...
-
strebacom
senior tag
Sziasztok!!
Segitséget kérnék, az MSIaferburn-t használom, a ventit is ezzel szabályzom, viszont elöfordul hogy játék alatt veszem észre, hogy nem szabályozza a ventit és csak alapon hagyja a gpu meg már 90fokos .....valamit nem állítok be, vagy mi okozhatja ezt, és csak néha fordul elö, tehát nem állandó a jelenség, vagy lenne olyan rendes valaki és leirná hogyan állítsam be az afterburnert(a ventiszab-t)....valamit be kell pipálni(amit én nem teszek), vagy nem tudom, nem olyan nehéz progi ez.....
Köszönöm szépen!!!
[ Szerkesztve ]
-
strebacom
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple notebookok
- PlayStation 5
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest