- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya89
csendes tag
válasz
Tigerclaw #4383 üzenetére
Hát felraktam ezt a drivert, de csinál érdekességeket.
Pl a kártya alapból csinál olyat, hogy ha változtatok a gép hardveres összetételén (lehúztem két vinyót az áramról kikpacsolt állapotban), akkor az első bekapcsolásnál egy másodpercre maxra pörgeti a kártya hűttését. Aki még nem hallotta, elárulom, őrült mód tud zúgni... Amúgy semmi gondja semminek a gépbe, ellenőrizve lett a kártya betét előtt, szal ez az 5850-es a ludas.
A másik érdekesség amit megcsinál néha, hogy random időközönként megakad 2-3 másodpercre... Beáll az egész gép, elsötétül a képernyő, majd visszajön, és a win7 kiírja hogy az Ati Raedon Family illesztőprogram hibát észlelet, ezért újraindult...
Nagyon remélem, hogy nem hardverhiba...
Jah az oprendszer vadis új win7 64bit, novemberi frissítésekkel. Esetleg próbáljak másik drivert? -
petya89
csendes tag
Akkor most végül 5850 alá melyik driver ajánlott? Win7 van a gépen, az szed le valamit magától, de gondolom kéne rá valami frissebb...
-
petya89
csendes tag
Nah végül meg lett rendelve a hd5850-es, nagyon remélem hogy tényleg be fog férni a gépbe. Amúgy 14boltot próbáltam végig mire találtam egy darabot. Állítólag 9 importőr hozza be az országba, és már egyiktől se lehet szerezni, úgyhogy aki ilyet szeretne a közeljövőben, az hoppon marad. Legalább két hetet várni kell úgy hírlik...
-
petya89
csendes tag
-
petya89
csendes tag
Kinéztem magamnak egy 5870-et a két napja leégett 8800gtx helyére, arra lennék kíváncsi fizikálisan be fog-e férni. Bazi nagy tégla volt az nvidia, de sehol nem találok fizikális méretet ehhez az ati-hoz... Esetleg valaki meg tudná mérni pontosan hány centit nyúlik vissza a pci csatlakozótól a kártya? Illetve, hogy a végén milyen magas? Egy Arecool Aeroengine 2-es házam van, de van benne 4 winyó szal elég szűkös, jó lenne tudni belemegy-e. :/
Gondolom az amd x2 6000 elég csúnyán vissza fogja fogni, de karácsonyra terveztem komplett felújítást. Úgyfest az nvidia áthúzta a számításaimat.Eddig eléggé nem követtem a vga piac történéseit, mert odébb volt a vásárlás, de mi történt, hogy már 70-kért kapni 5870es ASUS-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest