- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
emmm
őstag
-
emmm
őstag
Eladták a kétmilliomodik DX 11-es GPU-t
Szerk.: úgy látom, tényleg belehúzhattak a gyártással, december közepe táján még csak 800.000 eladott darabról volt szó!
-
emmm
őstag
-
emmm
őstag
Egy kis kedvcsináló, 5870 vásárlóknak, azért nem kell nagyon megijedni, milyen proci kell a kártyához. Egy jól megrántott Core 2 Duo-val is szépen meg lehet hajtani ezt 1920-ban.
-
emmm
őstag
Na látom megy az észosztás.
Amúgy egy ati driver gondom most nekem is van, ami eddig nem volt: a Gothic 3-ban a legújabb patch már tényleg javít mindent, meg így már be van fejezve a gém, és kedvem is van vele játszani. Azonban ami eddig nem jelentkezett korábban: a játékban a karakterek, állatok, bizonyos szögből nézve fehéren vibrálnak. Jó, az igaz, nem tettem még fel a 9.10-et, épp a 9.9-es driver van fent (mindig uninstall, driver cleaner, tehát tudom a módját). Nem olyan nagy dolog ez a hiba, de azért kissé idegesítő tud lenni. Sehol máshol nem jelentkezik a hiba.
-
emmm
őstag
Úgy kb. az egésszel egyetértek, nem értem a különösebb hőzöngést. Nekem ugyan drága, mert 40-50 k-nál nem adok ki többet kártyára, de akinek van pénze, semmiképp nem jár rosszul. Látszik, hogy nem szeretetszolgálat, de az ára viszonylag jól van pozícionálva az új kariknak.
-
emmm
őstag
Azért átnézve a teszteket, pl a HardwareCanucks-osok legalább tényleg megtettek mindent, hogy kellően kihajtsák az új kártyát, egy 920 -as i7-es 4 GHz-en ment, és azért láthatóan gyorsult még az a kártya egy sima Quad-hoz képest (computerbase). Remélem, ennek szellemében fog a PH! teszt is készülni...
-
-
emmm
őstag
Igen, egyetértek a konklúzióval.
De az látszik, hogy igencsak magas felbontás és még erősebb proci kell a kihajtáshoz. De ha azt nézem - ezekkel a kártyákkal 1920 alá nem is érdemes menni, nem arra lett kitalálva. De pl. egy 5870 CFX-ben már 2560-as felbontáshoz, vagy Eyefinity-hez dukál.
-
emmm
őstag
válasz
Runner_fxr #22 üzenetére
Ez már kissé alma a körtével, de sebaj, most ne menjünk bele. 56 k-ért használtan, garisan, megéri a 4870 X2-es, az tény.
(#24) cowboy_bebop:
Pontosan erről beszélek.
-
emmm
őstag
válasz
Runner_fxr #14 üzenetére
Álmodj királylány
Mégis miről beszélsz?! Olcsóbb lesz picivel az 5870.
-
emmm
őstag
válasz
Runner_fxr #6 üzenetére
Azért a 4870 X2 teljesítményét bőven megkapod belőle, és még jóval kevesebbet is zabál a kártya. Ha meg kettő van belőle, mindent visz (csak győzd procival)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest