- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
"Amikor ezt a házat vettem, az x800-as kártyámat tettem bele, nem igen emlékszem, hogy akkoriban lett volna hosszabb kártya az ATi-nál, de kijavítotok úgy is, ha tévedek..."
Hát igen ezek aszt hiszem csöppet hosszabbak voltak: [link] [link] és még volt egy-két kari Pl: dual 6600gt, dual 6800ultra.Amúgy a kis kondik nem nagyon számítanak, hogy hány pikofarad vagy nanofarad(csak azért mondom mert nemrég tesóm talált a szemét telepen egy Gigabyte Geforce6600(256mb-os) vga karit amit hazahozott, ő nem is foglalkozott vele de én megnéztem és külsőre annyi volta baja, hogy 4db kis kondi hiányzott róla, mondom próba szerencse(mondjuk soha nem gondoltam volna hogy életre kel) forraszok vissza (egy rosz DDR ramról kis kondik le) rá lett forrrasztve és be a gépbe és egyből ment is és azóta is megy és még a tuningot is kib.szottul bírja
), csak kb akkora legyen mint a többi és kész a gondot az ellenálás okozza mert az már tényleg nem mindegy milyen, de szerintem ha rámérsz a közelben lévő többi ellenálásra és abból lehet, hogy tudsz következtetni, hogy mégis kb milyen kell.
-
rocket
nagyúr
"Egyébként pont emiatt tettem a panel hátoldala és a HDD közé egy vastag kartonlapot, de úgy látszik kevés volt
Az Ati is tehetett volna gyárilag vmi műanyag burkolatot a kártya végére, ha már ilyen hosszú panelt gyárt!"A kartya hosszusagban az ATX szabvanynak megfelel (a HD5970 is), arrol nem az AMD tehet, hogy a gyartok megszegik az ATX szabvanyt, es oda rakjak a HDD keretet
-
Cseneles
őstag
szeva!
Hát apám ezt nem lesz egyszerű gariztatniforrasztás is elég körülményes de próbálj meg szerezni pár rossz cd lejátszót annak a panelje tele van ilyen kondikkal! Én már megcsináltam 1* egy HD2900XT-t ....bár azon elposszantak a hútás miatt
Nemárt 1 pontos multiméter sem!!Ha a panelen a talp nemszakadt fel akkor nemolyan vészes.......jó pálkával meg sok türelemmel
ÉN NEM VÁLLALOM1* elég volt
-
zuchy
őstag
-
XoZ
aktív tag
Ez így tényleg szoftveres gond lesz. Olvastam, hogy több drivert is próbáltál, közte volt a legújabb 9.12 hotfix is? Esetleg érdemes lehet a játékot is újratelepíteni, hátha a korábbi kártya miatt bentragadt valami olyan beállítás, ami lerontja az 5850 teljesítményét. Végső megoldásként sajnos csak az új OS marad, ha van rá lehetőséged, akkor először egy külön winchesterre javaslok egy gyors telepítést a legszükségesebb driverekkel (mert ha nem segít, akkor nem kell mindent feleslegesen újratelepíteni).
-
XoZ
aktív tag
Üdv Neked is
Azért javasoltam a Vantage-et, mert az nem annyira processzorlimites, így viszont marad a 3DMark06. Annál kb. 6000 SM2 és 8000 SM3 pontot kell kapnod ([link]), ha minden rendben van. A CCC-be esetleg nem állítottál el valamit, pl. élsimítás? Én a CCC-ben mindent alapon szoktam hagyni, és a játékban állítgatok AA-t, AF-et (persze csak ha lehet, egyéb esetben marad a CCC, amiben lehet profilokat készíteni).
A Windows 7 beszerzését pedig javaslom, egy vérbeli DX11-es kártyához az illikHa két partíciót vagy winchestert használsz, akkor meghagyhatod az XP-t is biztonsági tartaléknak.
-
Gerisz
addikt
Én is 8800GT-ről váltottam de ez megeszik 2-t is reggelire, nem hogy nem erősebb.
Felteszem a COD4-et és mérek én is. Mondjuk a 8800GT nem igen mukkan meg 1920x1080-banCryfosban tuti, hogy sokkal erősebb, mert elhoztam havertól rögtön amint megjött a kártya és kipróbáltam fullHD-ban. szépen tudtam játszani bár értéket nem mértem, nem is szoktam.
-
XoZ
aktív tag
Lehet, hogy mégis kellene az operációs rendszer újratelepítés, mert az 5850-nek minimum 60%-kal gyorsabbnak kell lennie a Crysisben: [link] (8800GT nem volt, ezért választottam az annál egyébként kb. 20-25%-kal gyorsabb GTS250-et).
Esetleg egy 3DMark Vantage-et tudnál futtatni? Ott kb. 12-13 ezer GPU pontot kellene kapnod. Ha ott is probléma lenne az eredménnyel, akkor egyértelmű lenne a szoftveres (vagy esetleg hardveres) probléma. -
Black Dragon
addikt
-
Black Dragon
addikt
Nekem win7 x64 em van.
De rájöttem hogy azért csinált alacsony fps t mert a Catalyst controllerben mindent maxra tetem.
Ha ott nemteszel minden maxra, csak ahogy volt vagy csa egy kicsit huzod akkor elfogadható fps t fog produkálni.
Mondjuk még igyis keveslem az fpst t de azmondták a szervizben hogy semmi baja, minden ok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest