- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
A nyák éppen akkora mint a hűtő burkolata!
Ha választanom kellene,hogy víz hűtés vagy haf,akkor a vízet választanám!
Attól hogy jó szellőzik a ház,nyersz max 10 fokot!
A vízzem 20 vagy 30 fokot nersz és mellé még egy kicsed is járul!
De ha gyerekkorodban szerettél volna pilóta lenni,akkor lehet a sok venti zaja tetszeni fog!
Nagyon jó és szellős a HAF,de a víz az víz! -
Barney™
aktív tag
"Barney™
Sajna a szinösszeállítás tényleg pocsékde a többit jeles , érdekelne milyen házikóbe lehet ilyen szépen elférni nygyon tetszik."
Nem a színösszeállítás pocsék, hanem a kép, amelyiken megpróbáltam lefotózni..
A ventilátorok VÖRÖS színűek, olyanok, mint ami gyárilag elől van a HAF932 házban -
Razermazer
őstag
Ja ez a borítással együtt van, ha leszeded mert én leszedtem, és újrapasztáztam egy jó kis mx3-al mer miért ne
akkor szerintem egy olyan fél centit nyersz, hát ezt így érzésre mondtam, lehet hogy kevesebbet. Ez egyik eladott kártyámnál is így járt a tulaj nem ment be a házába, de megoldotta a gondot rögtön eladta még aznap
, mivel kiderüt hogy midi háza van és egy gtx260 nem éppen kis darab kártya. Szóval ne centizd ki annyira
-
zuchy
őstag
Le vannak azok a ramok hűtve a kari tetején. Lehet hűteni a ramokat a másik oldalon is. Pl a DDR2-es ramoknál is úgy van hűtve, hogy átadja a hőjét a nyáknak. Ennél a karinál hűtve van a másik oldal.
Meg van ez tervezve.
Főleg vízzel, megkapja a 30 fokos vizet a nyák, az átadja a túloldalon lévő ramoknak. Léghűtésnél tuningnál már érdemes ramsünizni. Talán pár 10 MHz-et lehet vele nyerni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest