- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés, van egy shappire HD 5870 karim még a kiadás elején vetem . Ma meg jelent játék közben egy szürke képernyö kép pár másod perc és eltünt . ez mi ?
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdés, van egy shappire HD 5870 karim még a kiadás elején vetem . Ma meg jelent játék közben egy szürke képernyö kép pár másod perc és eltünt . ez mi ?
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdésem lenne okozhat VGA olyan hibát hogy ki merevedeik a cép és csak reset segít? nem rég cseréltem új alaplap új ram el indul a gép megy egy darabig majd ledob a net röl és egy kis idő múlva ki fagy , Csak 1 szer csinálja utána nyomhatok bárbit ful grafon nem fagy le .
-
tgulyas
senior tag
még 1 szer Bocs a kezdő kérdés miatt de tudnátok segíteni hogy hogy tudom a VGA biost frissíteni , egy HD 5870 VGA -van .
-
tgulyas
senior tag
Bocs a kezdő kérdés miatt de tudnátok segíteni hogy hogy tudom a VGA biost frissíteni , egy HD 5870 VGA -van .
-
tgulyas
senior tag
Hali , menyire fontos a vga biost cserélgetni? frisiteni? nekem 3 honapja van meg a 5870-m de még nem cseréltem biost .
-
-
tgulyas
senior tag
válasz
Goldmen75 #6634 üzenetére
Ja én azért íram ide mert 3 hónapos bolti Shappire 5870 -m ba bedobot egy világos alapon csikos képrenyöt Dirt2 nél. Sose volt huzva a lap edig hibátlan volt minden , de gyanitom hogy driver hiba lesz mert nem rég tetem fel a 9.12 és ara rátetem a hotfixet is . Szerintem ez a 2 tö nem szereti egy mást. A kártyárol anyit hogy tökéletes kari és a kedvencem
-
tgulyas
senior tag
Hali egy kérdésem lene , van egy shappire 5870 karim alapon megy minden 3 hónapos minden jó szép , de ma játszotam Dirt2 vel és játék közben element a kép és egy világos oldal jötbe apro csikokal ez mitöl van. Hozáteszem már 25 szinten vagyok a Dirt2 ben edig minden hibátlanulment .
-
-
tgulyas
senior tag
Valaki akinek van HD 5870-se meg tudná írni hogy játék ban hány fokon megy a VGA meg azt is hogy hány % megy a venti?
-
tgulyas
senior tag
Örömel jelentem hogy in már ben vagyok én is a club ban egy shappire HD5870 -el
-
tgulyas
senior tag
NE ez a ciripelés ez komoly? most rendeltem meg a Shappire HD5870-est ha ez ciripelni fog akor meg fözöm levesbe
-
tgulyas
senior tag
Egy számot elöre lépek HD4870-böll lesz HD5870
-
tgulyas
senior tag
még egy kérdés Chiftek 550 táp elég egy 5870 allá? van melete 3 winyó meg 2 DVD íro.
-
tgulyas
senior tag
Hali 5870 allá melyik driver rakjam? 9...?
-
tgulyas
senior tag
Hali most tervezek 5870-es karit veni melyiket vegyem ASUS vagy Shappire?
-
tgulyas
senior tag
Hi , menyire éri meg lecsrélni egy 4870 -est egy 5850-re menyivel gyorsab?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest