- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Hello
Kérdésem az lenn,hogy mennyit segítene az Asus 5870 VGA kártyán a BIOS frissítése? -
jeni
félisten
válasz
jegenye77 #14849 üzenetére
gondolom egy 5870-s karit annak érdemes vennie aki nulláról épít fel egy PCI-e rendszert,és akkor az a +20000 Ft többlet már nem szoroz a kártya vételnél.
viszont crossfire vagy SLI esetében mi a követelmény két kártya esetében? két azonos kártyát ATI-n belül kell megvenni és ugyan olyan teljesítményű lehet az? -
jeni
félisten
Szia
kérdezném hogy egy 5870 kari egy gépben jelenleg fullban (játék alatt) olyan 270W eszik,indításnál nem tudom,hogy mennyit vesz fel,de ha dualban -Crossfire,vagy SLl rendszerben,esetleg kétfélét,lenne még egy 5870 vagy ahhoz hasonló kari(5850,5770,GFX460,470,stb...) akkor az mennyivel enne meg többet W-ban? Ati 5970-t vagy a GFX 480-t nem tennék melléje -
jeni
félisten
válasz
Daffni2 #14545 üzenetére
erről beszéltem és ez valóban ,igaz csak egyes szám.tech. boltok nem veszik figyelembe,bár az Ipon is megtette velem
arra hivatkozott,hogy az a gyári termék és bontottként nem tudja vissza venni,és ettől függetlenül használható,bár elismerte a tervezési,konstrukciós hibát. -
jeni
félisten
válasz
André77 #14537 üzenetére
kár,hogy már szarakodik a karid,mert ha 3 napon belül vagy kérés nélkül kapsz egy másikat,így 3 nap után már gari javítás címen veszik át tőled. Igaz amit vettem az 5870-s karit az első vásárlásnál nála az is rossz volt ( ventilátor zörgött ) annak a második csere kariját átvettem tőle zsír újonnan.
-
jeni
félisten
válasz
salytmasztor #12507 üzenetére
hosszabb távra MSI,Gigabyte,Asus mert ezek 3 év garisak
tuning szempontból a Sapphire egyedi hűtésű Toxic és a Vaporv változata tuningban jobb
gondolom én -
jeni
félisten
Szia
Elnézést kérek,ha láma írásomért egyeseket esetleg untatnám
A régi rendszeremet szeretném lecserélni új négy magos rendszere. Az Ati 5850,illetve 5870 kari vételét fontolgatom
Amit szeretnék,hogy játékra legalább 3-4 évre ne okozzon gondot ( persze az 5970 karit nem szeretném megvenni mert húzós ára ellenére jövő biztosabb ) használata esetén.AMD Phenom X4 955 (965) rendszer maximálisan megtudná hajtani az Ati 58xx kártyákat. Esetleg Intel vonalon az i5-750 vagy a i7-920/930 proci esetén miként hajtaná meg az Ati?
Mennyire lenne jobb az AMD ellenében? Ismerősöm szerint azt mondta,hogy az intel procival nagyobb FSP értéket lehet elérni mint a AMD-vel szemben azonos órajelen.
Tuningolni nem szeretném,amúgy se értek,hozzá. A biztonsági stabil működés számomra többet ér,mint a bizonytalansági helyzet,mint lefagyás,mint hardver fizikai elhalálozása. Ha mégis akkor mennyire lehet húzni az 5850 karit,hogy a 5870 értéket megközelítsem. Ha 5870-s karit húznám akkor azzal mennyit lehet elérni?Előre is köszönöm a segítséget.
U.i.: A monitor amire lesz kötve az a Samsung 2494HM
-
jeni
félisten
igen valóban igaz amit írtál az 5850-re
de ha nem tévedek van olyan 5850-s karik amik eleve a gyártó soron 5870-s karinak készült volna de mivel a chip korlátozott,így le van butítva és így már csak 5850-re csak belőni,vagyis ha húzza azokat valaki sosem lesz belőle 5870-s kari mert ha sikerül utána gondok lehetnek vele
melegedés,fagyás,stb....
mert ha 5870-t húzom akkor majd nem a 5970-t érem el teljesítményben -
jeni
félisten
válasz
CptMisi #8731 üzenetére
Nálam már belém kötöttek az IPON-nál,éppen egy HDD külső keret miatt,pedig csak 18 óráig volt nálam,és előtte ahogy kihoztam és hazaértem az nem volt több 1 óránál és már rögtön jeleztem,hogy gyárilag szar munka ahogy össze rakták.Mondtam egy 20 éves gyereknek de nem is volt azon a területen szakképesítése,csak beült a pult mögé
Mondtam neki nem vagyok szabó legényMechanikához konyítok.
Nem akarták gariban másra cserélni,és levásárolni. Indok az volt,hogy működik,az igaz de bele kellett préselnem erőszakkal a vinyót a házba,és a kábelt és annak a csatlakozását ferdén nyomta az elektronikai panel
Magyarul amit a gyártó megcsinált,azt egyem meg
Tehát ha tudod ragaszt vissza úgy,hogy ahogy elvileg volt.Papir ragasztó stb.. ami által nem látszik,hogy fel van ragasztva karira.. -
-
jeni
félisten
válasz
Translator #8313 üzenetére
Szerintem is többet ér a +1 év garancia az Asus,a MSI és a Gigabyte kártyáknál,ellenben a Sapphire kártyánál. Bármikor elromolhat a kártya 3 éven belül.Az a Dirt kupon csak 1x használatra jó. Ha valaki ügyes akkor letudja szedni a torrent oldalról a full változatot.
-
jeni
félisten
válasz
Robi BALBOA #7578 üzenetére
A rendelést 8 napon belül lehet érvényesíteni,illetve lemondható egyéb kötelezettség nélkül
-
jeni
félisten
válasz
Goldmen75 #7337 üzenetére
Hello
Hátrányként nem gond az,hogy a HDD kábelei útban lesznek. Ugyanis a trendi ma már az,hogy alsó tápos legyen és a kábelek el legyenek vezetve a ház mögött,vagyis ki legyen fordítva a kényelem szempontjából a HDD TARTÓ KERET. Állítólag még a hűtés is jobb azoknál mely kifordított vagyis elforgatva van 90'-al a HDD tartó keret. -
jeni
félisten
Szia
Megér 30e.Ft többletet a 5870-s kari a 5850-hez képest? Tudásához mennyit javulna a dolog?észrevehető?
Azért kérdem mert tegnap előtt vettem egy CM Scout házat és abba meg nem fér el az 5870 videokártya csak a 5850,igaz későbbiekben betehető 2 db 5850 crossfire módban -
jeni
félisten
Szia
Mi a legkisebb Pci-e 5870-s videókari méretben ami 11 inch alatt van márka szerint?
Mert a CM Storm Scout házba a méret alapján csak a Ati 5850 megy bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest