- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crossfit007
senior tag
válasz
Tomko78 #15670 üzenetére
De, most 3.8on megy 19x200MHz FSB.
De ha a rohadt FSB-t feljebb akarnám tolni a RAM-ok miatt, mert most csak 800-on mennek a DDR2 RAM-jaim, akkor egyszerüen be se indul a gép már 205-ös FSB mellett sem... :S
Van ilyen, hogy Chipset/PCI-E Voltage, azt kéne növelnem még? Vagy HT Link Voltage-t? :S -
Norbika88
senior tag
-
lacam71
tag
válasz
Tomko78 #15334 üzenetére
Szia,
Ezzel nem tudok mit kezdeni, 3x pasztáztam át a TX3-ast a SPEEDFAN a core és cpu hőmérsékletre azonos vagy 1-2 foknyi különbséget mutat (innen gondolom hogy sikerült jól pasztázni) nekem ennyi elég. jobb hűtőre nem akarok költeni tuningolni nem akarom nekem így jó ahogy van.
Laci
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tomko78 #15194 üzenetére
Értem, nekem jó lenne használtan is, akár itt ph aprón, de nem találok olyat ami halk...
Jaja, én is 12cm-esre pályáznék hogy talán azok a hangtalanok, nekem egy zalmanom van és azzal elégedett vagyok, de ez a gép úgy felbőg... gyári hűtőnek nem tudod véletlen a zajszintjét?
AM2 AM2+ az két külön foglalat? Vagy egy és ugyanaz? Mi a különbség köztük? mert ez is zavaros.. a keresés közben.
-
nanus
senior tag
-
DNS_65
senior tag
válasz
Tomko78 #12507 üzenetére
Szia,
Egyébként igazad van elég sok játék van ami már kihasználja a többszálu (4magos) procikat:
A Bad Company 2-t nem próbáltad véletlenül?
Na ebben a játékban lerombolható szinte az összes tereptárgy, ház, stb.. és minden fizikát a cpu számol, és ha jól tudom 8 szálat kezel a játék (bár azon lehet vitatkozni, h mennyire terheli le a magokat - itt még van hova fejlődni, de többen állítják h miután 4 magra váltottak valósággal "megtáltosodott" a játék)
Ugyanolyan vid.karim van mint neked, kiváncsi vagyok hogy megy 2 magosról(ami kb olyan teljesítményű lehetett mint ami most nekem van) 4 magra váltva.... -
8800gts
tag
válasz
Tomko78 #12502 üzenetére
Sziasztok
Andrew Greg, Tomko78 és persze aki még tud segíteni ebben a kérdésben
Alaplap semmiféle képpen sem lenne cserés mega memória sem mivel ez egy nagyonjó alaplap és mind3 alakatrész cseréje nagyon drága lenne! Csak a 6400+BE lenne 955BE-re cserélve és hogy megéri-e a csere?
Főként játékra használt gépről van szó!
(nem az a konfig ami az adatlapomon van ez 1 másik gép!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest