- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- És egy Tecno Pova 7 Ultra 5G is felbukkant
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
easy...rider #13888 üzenetére
értem. kösziköszi
borokafa:
igen. de sztem jódarabig maradok is X4 vonalon.bozont:
köszi kösziköszönöm urak a tanácsot, maradok AM2+/940 vonalon az AM3-as Fusion-ig...
-
sCr89
tag
válasz
easy...rider #13878 üzenetére
nem
, ez egy teszt program nem OS, LinX
-
Lacpac
őstag
válasz
easy...rider #13879 üzenetére
Ctrl+F1?
Lehet ez miatt talált csak egy beállítási lehetősget.Lanchadan
BIOS-ba belépés után Ctrl+F1-et kell nyomni, hogy a M.I.T. menüben minden opció megjelenjen. -
Lanchadan
csendes tag
válasz
easy...rider #13875 üzenetére
Csak 1 helyen találtam állítási lehetőséget, és ott nem lehetett fixen megadni értéket, csak ahogy írtad +- módszerrel az eltérést... Kipróbáltam gyári hűtővel is, és még szánalmasabb az eredmény, seperc alatt eléri a 62 fokot... Azt megértem, hogy nem húzásra tervezték, de nem kellene a gyári frekin a max hőmérséklet alatt tartania a procit?
Amit meg végképp nem értek: a gyári hűtővel a "Core Temp" és az alaplaphoz adott "Easy Tune" szinte teljesen megegyező értéket mutatott, míg a másik hűtőmmel majd 10 fok különbség volt a két érték között... Csak tudnám melyik méri a tényleges CPU hőmérsékletet... -
sCr89
tag
válasz
easy...rider #13874 üzenetére
oké, ezeket a progikat használom amiket irtál, rendben van. Még egy kérdés nekem Linx-ben amikor tesztet inditok akkor a Memory max 2579Mib, a ram az 2x2Gb 1600mhz van, ez a normál ilyenkor?
Köszi az infokat -
nyesix
senior tag
válasz
easy...rider #13861 üzenetére
ennyi CPU ratio állítgatás és kész?
hol vannak azk a megboldogult A64 X2-es aránypáros XLS táblázatban számolgatós tuningolós idők...
de komolyan ram frekin sem kell állítani?
amúgy köszönöm! -
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #13861 üzenetére
nálam ezek az értékek mennek, de nálad valószínüleg más lesz
3200MHZ @ 1,2000V
3600MHZ @ 1,3000V
3800MHZ @ 1,3500V
4000MHZ @ 1,4250V <- ezt nem használom mert nekem nem éri meg a plusz 0,75V feszültséget, de ez még rendben van. -
apollo12
veterán
válasz
easy...rider #13840 üzenetére
egyébként adtak ki mostanában SLI alaplapot?? AMD hez
-
Borokafa
őstag
válasz
easy...rider #13840 üzenetére
Ez a teszt is érdekes, a 2magos phenom 3,8GHz-en több pontot hoz cf mellett, mint a 4 magos úgyanezen az órajelen, és ez nem is csak egyszer fordul elő
-
easy...rider
őstag
válasz
easy...rider #13839 üzenetére
megtaláltam a tesztet, kicsit rosszul emlékeztem
az SLI már kicsit sok lenne a 955-nek
de ha olyan lapot veszel amibe belemegy majd a jövőben az új AMD proci, valamelyik buldozeres, akkor csak procit kell cserélned és már mehet az SLI GTX 560
-
Dr.gonzo
tag
válasz
easy...rider #13837 üzenetére
Perzse minden mevan vágom . csak ház megvan táp megvan csak most nem tudom ,hogy megéri -e beleöli a pénzt egy i5 -re mikor ,ha mondjuk egy 6870 vagy 560ti-t kihajt egy x4 955 BE-is ésitt boltilag úgy adják ,hogy húzva van. tudom ,hogy ez nem egy komplett gép.
Ez mellé választottam egy házat, tápot, winyót , egy 24 colos led moncsit. Csak aból már megjöttem ,hogy valaha bővítek is mert mindig full csere szokott lenni. -
sith7
félisten
válasz
easy...rider #13731 üzenetére
értem ...
-
sith7
félisten
válasz
easy...rider #13725 üzenetére
de miért ?
-
Tomko78
őstag
válasz
easy...rider #13719 üzenetére
De ha jól tudom a AM3+ alaplapba beletudod tenni a AM3 cput így olcsóbban meg lehet úszni az átállást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Crypto Trade
- Gyúrósok ide!
- Ford topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Bluetooth hangszórók
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest