- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
tom570
aktív tag
válasz
Gézengúz #18656 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi, hogy a catalyst-ban használt cpu órajel skálázása ami egy csúszka segítségével történt, az az új radeon szoftverben-ben megtalálható-e és ha igen akkor hol! Tudom, hogy lehet az uefi-ben is állítani, de nekem személy szerint sokkal praktikusabb volt a fent említett csúszkás megoldás. Tehát a kérdésem megválaszolatlan maradt, amire remélem kapok tőletek választ! Köszönöm!
-
tom570
aktív tag
Tudja valaki, hogy az új Radeon szoftver telepítése után hol lehet állítani a cpu órajelét? Mert én csak a dedikált vga beállításait találom.
-
tom570
aktív tag
válasz
Hori0007 #18091 üzenetére
A sípszóknak határozott jelentésük van, csak tudnod kell, hogy melyek vonatkoznak a te biosodra. Tehát ha tudod az alaplapod és a bios típusát akkor az annak megfelelő irányban keress rá a neten és biztosan fogsz találni leírást.
Pl:https://www.thomas-krenn.com/en/wiki/AMI_BIOS_Beep_Codes -
tom570
aktív tag
válasz
Balathruin #17925 üzenetére
Köszi , megoldódott, csak túlspiláztam.
-
tom570
aktív tag
válasz
Balathruin #17925 üzenetére
Köszi, de az nem gond, hogy a monitor kábel d-sub a kártya pedig dvi és átalakítóval van összekötve?
tehát amikor a monitor az alaplapra van csatlakoztatva akkor biosban átállítom a nb pcie slotra és utána elmentem a változtatást majd?
És ha átállítom akkor már nem jelenít meg semmit az alaplapi csatlakozóról? -
tom570
aktív tag
Sziasztok
Szeretném az APU grafikus részét leváltani egy dedikált kártyára. Mi ennek a pontos menete? un-installálom a drivert, beteszem a kártyát aztán hová csatlakoztatom a monitort? mikor állítom át a biosban hogy ne az integráltat használja és a többi és a többi.
Előre is köszönöm! -
tom570
aktív tag
Sziasztok! Ha megemelem a memóriákat 1600-ról 1866-ra akkor károsodhat, vagy ez normális mértékű tuning ami hosszútávon maradhat?
-
tom570
aktív tag
válasz
#85552128 #15577 üzenetére
Hali! El tudnád magyarázni hogyan lehet Msi AB progival állítani a gpu órajelét?
Már az előző gépemnél is használtam ezt a progit és nagyon jól lehetett vele állítani a videokártya teljesítményét, de mióta APU-t használok azóta nem működik ez a funkció. Mármint a 844 mhz-ről csak lefelé lehet skálázni felfelé nem. Köszi! -
tom570
aktív tag
Sziasztok! Tapasztalatot szeretnék megosztani.
Sikerült bővíteni a memóriát és most már dual-ban mennek. Pár játék ami fent volt és nem változtattam semmit csak betettem a második modult!
Remember me: átlag 26 fps-ról 49-re
Bioshock infinite:26-51
Black ops:24-39
Enslaved:26-47
Tehát a kezdeti elkeseredésemmel ellentétben elégedett vagyok és köszönöm a tanácsokat! -
tom570
aktív tag
Helló! Ez a memória( Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G memória) működne dualban a már meglévő ( Kingston 4GB DDR3 1600MHz KHX16C9B1B/4) memóriámmal?
Elméletileg csak a színe ami más, Jól gondolom? -
tom570
aktív tag
válasz
TaylorXIII #13465 üzenetére
Igen már előtte meg győzött itt a kedves társaság, de ez a teszt valóban számszerűsíti az általatok elmondottakat! Köszönöm!!!
-
tom570
aktív tag
válasz
Dany007 #13466 üzenetére
Igen mindenképp dual lett tervezve, de egyenlőre a keret ezt engedte, tehát vehettem volna 2x2 gb ramot és nézhetek mint a sült hal mert több nem fér a lapba, vagy vettem 1x4gb és reméltem mire ismét költhetek rá addig ezzel is muzsikál! Ezek szerint csak félig volt jó a terv, és mindenképp kell a plus ram! Amúgy nem idegesíteni szeretném én itt a közönséget, de gondolom nem csak én járok abban a cipőben, hogy közel egyhavi kereset kell egy szinte alap konfignak nevezhető gép vásárlására! És tudom már ott tartunk, hogy a gazdag apuci kicsiny fasz fiának telik csak jó gépre a többiek meg csak nyomják low grafikán, vagy ne is játszanak hanem segítsék tovább a gazdag apuci vállalatát a verejtékükkel, hogy a fasz fiúcska még több mindenre szert tehessen! Bocs a kifakadásomért! Köszönöm a válaszokat, így megnyugodtam, hogy jó lesz ez, majd egyszer!
-
tom570
aktív tag
1280x1024 mindkettő felbontása, a játék:Enslaved Odyssey to the West ugye ebben a játékban nincs lehetőség a grafika módosítására csak a felbontás és a gamma állítható. amíg a régin 38-41 fps ugyanaz a pálya ,u.a. helyszín centire addig az új konfigon 22-24 fps ja ha az újon leveszem 800x600-ra bakker még le írni is szégyen, de még akkor is csak karcolja a 40 fps-t4 Msi afterburnellel nézve mindkettőn a képkocka sebességet! Ja és az órajel játék közben 844, tehát az is jó! a rendszer win7 64 8 napos! minden driver friss!
-
tom570
aktív tag
Tehát a következő lépés a fejlesztésben még egy ugyanolyan típusú memória vétele, és azzal már látványos gyorsulást, különbséget fogok tapasztalni? Igen olvasom a fórumot és sok mindent szépen megvitattok amiből sok tanulságot lehet levonni, ezért is köszönöm a segítséget és tanácsot minden alkalommal!
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! van olyan program amivel játék közben lehet monitorozni a processzor és a grafikus mag órajelét?(Pl msi afterburner)
Engem eddig nem győzött meg ez az apu! A régi gépem amit most a fiam nyúz mintha szebben muzsikálna! (Amd athlon64 x2 4800+,2Gb ram,Gt 430 videokártya). Ugyan az a játék u.a. beállítás, az új gépnél 20-30 fps míg a régi gépnél 30-40 fps! Ennyire gyenge lenne ez a rendszer? -
tom570
aktív tag
Sziasztok!
Sikerült win 7 x64 most 3,2 gb-ot lát, gondolom a többi az integrált videó vezérlőé. kell neki annyi vagy elég az 512 is? -
tom570
aktív tag
Megtaláltam, de nem tetszik ez az op inkább win 7 x64 talán jobb lesz!
-
tom570
aktív tag
Win 8-cal x64 3,2 GB használható a 4-ből, ez de qrva jó! Amúgy hol lehet kikapcsolni win8 -nál hogy ne kérjen jelszót?
-
tom570
aktív tag
Köszönöm, akkor mást nem telepítek, hanem keresek 64-es változatot4
-
tom570
aktív tag
x86 igen, de 4 gb-ot sem tud használni?
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Segítség kellene frissen összeszerelt gép, friss win 7 rendszeren de a memóriával van valami gondja ezt írja a számítógép: 4gb memória (2.21 gb használható) Mi lehet a gond?
-
tom570
aktív tag
Sziasztok!
Ez így jó lenne? Tudom több ram, meg A10, de ez az összeg is necces, nagyon necces!
AMD A8 6600K processzor 23,564 Ft
Gigabyte GA-F2A88XM-HD3 alaplap 14,237 Ft
Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G memória 9,521 Ft
Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX merevlemez 14,484 Ft
Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író 3,950 Ft
Logic A02 fekete számítógép ház 3,872 Ft
Gigabyte 420W GE-C420A-C2 12cm OEM tápegység 6,881 Ft
Valamiért a virtuális gépösszerakó nem akarja ezt az alaplapot hozzá csapni, mintha nem lenne kompatibilis valamivel. Rá néznétek, hogy így jó lenne-e vagy valamin még kellene csiszolni?
Előre is köszönöm! -
tom570
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, akkor nem a márkát fogom nézni a választásnál!
-
tom570
aktív tag
Sziasztok!
AMD A8 6600K alá megfelelne ez az alaplap:MSI FM2-A55M-E33?
Túl sokat sajna nem tudok rákölteni, de mindenképpen egy megbízható konfigot szeretnék.
Előre is köszönöm! -
tom570
aktív tag
Tehát azt mondjátok, hogy egy A10 5800k erősebb az újabb A8 6600k-tól? A 6600 olcsóbb, újabb, de ezért kérdezem itt mivel végigolvasva a fórumot, itt biztosan jó tanácsokat kapok tőletek
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Milyen APU-t ajánlanátok otthoni használatra, napi internet és gyakran játékok, persze a legújabbak is normál, nem HD futtatásához? Amiken én filózok:A8 5600K, A8 6600k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Trollok komolyan
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- iPad topik
- Videós, mozgóképes topik
- OLED monitor topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest