- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz
Tomix24 #2337 üzenetére
Köszi a választ!
"Jó ára van most, erősebb CPU-ban mint a Trinity" - Pontosan! Ráadásul én IGP nélküli Athlon II-vel szemezek dVGA mellé. Ha jól rémlik Te hirdettél 631-est 9e-ért , le is akartam csapni rá, de hamar elment (még szép). S ráadásul jól felszerelt FM1-es alaplapok is vannak baráti áron.
-
Vartanus
őstag
válasz
Tomix24 #2275 üzenetére
csak most hogy minden teljesen auto beállításon van kivéve a RAM-okat és így is fagynak néha a játékok...A RAM-ok pedig gyárilag is 1866-osnak vannak titulálva az XMP profilnak köszönhetően szóval nem értem...vagy nálam minden alkatrész rossz---bár mondom első napot végig toltam különféle játékokkal gond nélkül,csak a RAm tuningok nem sikerültek,de mindent visszaállítottam CMOS törléssel mint említettem és még is...lehet odavágott a ramoknak?:S
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tomix24 #2060 üzenetére
Én is ezt néztem pont, nem sokat hoz a konyhára a tuning(sajnos) . Csak melegszik
A szintetikus vackok nem hatnak meg de ugyanazt a pályarészt teszteltem BF3 ban:
min 28 FPS 4000 Mhz
min 34 FPS 4400 Mhzfeltételezem 4600-on meglenne a min 36 FPS vagy több, ezért szerintem már érdemes megrántani.
Mivel alapfeszes tuning egyáltalán vagy alig melegszik csak én az IGP-nek adtam rendesen feszt, ha alaphelyzetbe teszem a CPU+400 Mhz-es emelést észre sem veszi az én hűtőmmel.
-
hudyfiu
senior tag
válasz
Tomix24 #2062 üzenetére
Jó pár dolgot letiltott "kivett" az AMD hogy magas órajelet tudjanak elérni és a IGP is magas frekin ketyegjen.
30%-kal magasabb órajelen tudják azt a teljesítményt hozni tesztekben az új procik kb. mint a régiek.
Jól hangzik de igazából csak a IGP amiben javulást értek el sajnos.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Tomix24 #2049 üzenetére
Egy Vantage tesztet csináltam eddig vele.
Borokafa Ha tolnék rá egy kis feszt biztos elmenne 4,6 -ig csak már a Zalman CNPS9700 NT kezdi kapkodni a fejét, azt hiszem jövőre kap egy combosabb hűtést, eddig ahány procim volt mind antituningos idiótaság volt, kivéve egy Sempron 140 -est az ment 140 FSB -n.
-
ígyvanferi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest