- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
BlueAthlon #10083 üzenetére
Bíztam benne,hogy azért ekkora különbség nincs a két memória között.Ezt tudva tényleg nem éri meg GDDR3-ast venni.
Köszönöm a segítséget.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Elgondolkodtam,hogy veszek egy HD 6670-et az 5800K mellé. Keresgettem,hogy hogy is lenne jó.Addig eljutottam,hogy mindenhol azt írják,hogy GDDR5-öst érdemes venni.(Ami logikus is.)
Viszont próbáltam olyan tesztet keresni ahol a DDR3-as van össze hasonítva a GDDR5-el,de sehol sem találtam.Esetleg tudtok egy linket ahol tesztelték ezeket vagy megtudjátok mondani,hogy körülbelül hány százalék különbség van közöttük?A segítséget előre is köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
Itt van még egy teszt.
4200-1600-1800 Mhz -
Dzsabba
aktív tag
válasz
stratova #7079 üzenetére
stratova&Müszi:
Megcsináltam a tesztet és az van,hogy az NB freq alapból 1800MHz-re van állítva és nem tudok rajta változtatni,de hátha valakit érdekel ez az egy érték is így belinkelem a Müszijével együtt.
Müszi:
Enyém:
Végül csináltam egyet 1600Mhz-es memóriával is.Az időzítés miatt.
1600MHz: -
Dzsabba
aktív tag
-
Dzsabba
aktív tag
[Erre] van valakinek valami ötlete?
Csak hogy még telhetetlenebb legyek.Miért jó az NB frequency-t 2000MHz-re húzni?A segítséget előre is köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Kíváncsiságból lenne egy kérdésem.
Mostanában elég sokan írták itt,hogy nem nagyon van olyan progi amivel normálisan lehet mérni a proci hőfokát.
Egy [GA-F2A55M-HD2] alaplapban van egy 5800K procim ami 4.2GHz-en 1000Mhz-es IGP-vel [Hyper TX3] hűtővel van hűtve és van mellette egy Kingston Hyperx 1600MHz-es memória 1866Mhz-re húzva.
Így az ET6 amit most frissítettem 14 fokosnak írja a procit és 30 fokosnak a rendszert.
Ez így rendben van? Vagy ez is számítási hiba?TaylorPro: Ezzel az OC-vel ilyen beállítások mellet átlag 25fps-el megy a Tomb Raider.
Valamiért nem menti ki az fps értéket a képpel együtt,de remélem elhiszed nekem. -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
A tanácsotokat szeretném kérni.
Pár perccel ezelőtt kaptam egy századmásodperces áramszünetet (és persze,hogy pont a Tomb Raider új részével játszottam).Még a digitális óra sem nullázódott le.
Szóval a gép leállt és nem akart beindulni többszöri próbálkozásra sem.Ezután lehúztam róla mindent,kivettem a helyéről,levettem az oldalát és egyértelműen éget szagot éreztem egy pármásodpercig.Néztem a nyákot,de így nem látok rajta sehol égési sérülést.Visszadugtam a tápkábelt és egyből beindult és most is arról írok, úgy néz ki,hogy semmi baja.
Ti mit néznétek még meg rajta vagy milyen tesztet futtatnátok le? -
Dzsabba
aktív tag
Ezt jól össze aszondtam korán reggel,de remélem értitek.
Szóval,hogy mennyivel ad több fps-t.
-
Dzsabba
aktív tag
1600*1200-on van hozta ezt az az eredményt,de msot levettem 1280*1024-re és így már 20-és 35fps között mozgott.
=HG=: Persze,hogy nem gamer. Nem is azért vettem,hogy ez a vacak very high-on 100fps-el menjen,csak kíváncsi voltam,hogy mennyit tud a gép.
Szerintem azért van még ebben tartalék, ahogy kopidoo is mondja egy jobb driver-el és magasabb órajelű memóriával.
Szerintem 1280-ban akár még fentebb is vehető a minőség a 25-30fps megtartása mellet,de ez majd kiderül.Apollo_21: Szerintem az nagyon jó teljesítmény lesz egy igp-től.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Kíváncsiságból kipróbáltam,hogy mit bír a gépem a Crysis 3 alatt és bíztam benne,hogy azért ennél egy kicsit többet fog.Bár lehet,hogy nálam nem működik valami rendesen.
5800K 4000Mhz
2Gb IGP 800Mhz-n
6Gb 1600Mhz Kingston Hyperx
Minden low,minden élsimítás kikapcsolva és így átlag 14-15fpsEgy kis OC.
4200Mhz
IGP 1000Mhz
A memória maradt és így is csak 16-17-18fps.Esetleg,ha valakinek van kedve és módja és megtenné,hogy 2133Mhz-es memóriával megnézné,hogy mivel tud többet,akkor azt megköszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Ezt a kérdést már fel tettem a Kingston SSDNow V100 topic-ban,de még nem tudtak rá válaszolni,bízok benne,hogy itt tudjátok a megoldást.
Az mitől lehet,hogy a Gigabyte AMD FM2 F2A55M-HD2 alaplapban nem hajlandó achi módban elindul az ssd,Pedig eddig semmi baja nem volt vele amíg usb-ról fel nem raktam egy új win7-et native ide módban,mert különben x08...valami hibaüzenetet kaptam és nem lehetett felrakni a wint.
Már próbáltam,hogy csak ez az ssd van bedugva,próbáltam másik sata port-ra dugni,bios-t frissítettem,de a windows logónál lefagy,újraindul és felkínálja a hibajavítást amitől nem sokat vártam és nem is hiába,mert az sem segített semmit.
Annyi furcsaság volt ebben a telepítésben,hogy miután felment a rendszer egyből elkezdtem frissíteni és a 120 frissítésnek kb. a felénél járt amikor lefagyott,de annyira,hogy num lock-ra sem reagált és magától újra indult.Ezután megint elkezdte a frissítéseket és az már hiba nélkül fel is ment.A segítséget előre is köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
Megcsináltam a tesztet,de valami nagyon nem jó,mert eddig csak bekapcsoltam oc menüben az xmp profilt de a memória frequenciát auto-n hagytam és most a teszt miatt beállítottam 2133mhz-re és 1,5v-on hagytam.
F10,enter és a logó után sárgával írt valami oc hiba üzenetet és kék halál.
Reboot átállítottam 1.65v,reboot nem volt hibaüzenet rendben elindult a gép,de megint maszatosak lettek a karakterek gyorsan csináltam egy tesztet.Bár a cpu-z szerint 2000Mhz-en sem megy a memória.
Érdekes módon ez a maszatosság nem látszik a képen.
Ezután akárhogy állítottam az igd-t mindig maszatosak maradtak a karakterek. Végül vissza állítottam standard-ra a bios beállítások így 3800Mhz-en és 1866-on megy a gép,de viszont kristály tiszta a kép.
Esetleg nem az a baj,hogy ezek a memóriák, már ha jól értem,akkor leginkább intel procikhoz való? Vagy,hogy az 5400K-nak magas ez a frequencia?Végül csináltam egy tesztet az 5800K-val is.
Esetleg ha tudtok segíteni,hogy az 5400K-val mi lehet a hiba,akkor azt előre is köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
A memória gond is megoldódott.Egyszerűen nem pattintatottam tökéletesen a helyére az egyik modult,de akkor nem értem,hogy a cpu-z miért írta,hogy 8192Mbytes.(Fura) A windows eszközkezelője viszont csak 4gb-ot írt és itt vált gyanússá a dolog.
Az OC menüben bekapcsoltam az xmp profilt és ott azt írja hogy 2130mhz-en megy a memória.El Kebir:Elnézésed kérem.Nem akartalak túráztatni.
Köszönöm a gyors segítségeteket.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Pár napja össze raktam egy FM2-A75IA-E53,A6-5400K és átmenetileg volt benne egy kingston hyperx 1600mhz 4gb,csak azért hogy mindent betudjak állítani rajta.Viszont ma megjöttek a PATRIOT 8192MB DDR3 Viper 3 2133MHz CL11 PV38G213C1K memóriák.Miután beraktam őket és betöltött a gép az asztalig akkor összeugrott a kép amit a monitor menüjében kellet visszaállítanom FULL-ra és ezután vettem észre,hogy a karakterek foltosak mint amikor rosz hertz-re van állítva,de ez most 60hz-en van és annyit is tud.
Ezért leszedtem a drivert, plusz driver sweeper-el is rásegítettem,hogy tutira ne maradjon semmi az előző 13.2 beta-ból és miután újraindult minden kristálytiszta lett.Tehát gondoltam,hogy a driver omlott össze és felraktam a 13.1-est és reboot után megint maszatosak a karakterek.Most megnéztem a cpu-z-vel a memóriákat és azt írja,hogy single chanel. Lehet az a baj,hogy nem kompatibilis a lappal a memória?A segítséget előre is köszönöm.
Most vettem észre,hogy az uefi-ben valahogy a video PEG-re lett állítva és most hogy IGD-re raktam minden rendbe jött.Szóval ez a kérdés megoldódott,de a memóriát még mindig nem értem,hogy miért single chanel.
-
Dzsabba
aktív tag
Azt vettem észre,bár először azt hittem,hogy csak bebeszélem magamnak,de most hogy az 5800K-t használom szinte biztos vagyok benne,hogy minél nagyobb az fps annál hamarabb veszem észre az ellenfelet.
Század másodpercekről beszélek,de ez pont elég ahhoz,hogy legtöbbször én éljem túl a találkozásokat.
Az 5400k esetében sokszor úgy lőttek le,hogy nem láttam hogy ott van az ellenfél a sarkon befordulva,de a killcam szerint látnom kellet volna.Ugyan ez az anomália az 5800K esetében nincs meg. -
Dzsabba
aktív tag
-
Dzsabba
aktív tag
4gb ram kevés lesz,ezekbe már illik 8gigát belerakni.
Most cseréltem le az 5400K,5800K-ra,mert viszonylag jó kis proci,de terhelés alatt maximum félóra múlva belassul(legalábbis nálam).
Az 5600K-t ha tuningolod,akkor be lehet vele hozni az 5800K-t,de ahhoz 2133Mhz-es memóriák kellenek.Olyan nagy árkülönbség nincs a kettő között.Szerintem érdemesebb 5800K-t venni.
Nem tudom,hogy van-e még akció,de mostanában volt az iponon és így postával együtt 25.500ft-ért sikerült megvennem az 5800K-t. -
Dzsabba
aktív tag
válasz
El Kebir #5269 üzenetére
Most egy darabig 0-1 max 3%-on ment a proci,de most megint 0-10% között ugrál össze vissza úgy hogy csak a böngészőt használtam.
A feladat kezelő szerint semmi nem terheli a procit. Az nem lehet,hogy mivel 2 monitort használok egyszerre amiatt terheli jobban?A másik monitor tv.Thomas1:Nem állítottam semmit sem.Megnéztem az uefi-t ott nem találtam semmit. Egyedül a Turbo CPB volt diasble-n azt vissza raktam auto-ra. Reboot után 2100Mhz-en ment a proci és akkor nem is volt gondja annak az oldalnak a megjelenítésével,de most megint 700Mhz-n megy és az oldal is vacakol.
kopidoo: Fura. Te használod az ET6-ot?
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
rendesadam #5226 üzenetére
Speedtest-el szoktam mérni és mindig azt írja amit kell neki,de most hogy szóba hoztad lehet,hogy a t-home router-el lesz a hiba,mert az elmúlt 1 évben kétszer is cserélték.
Csol-T:Tényleg csak nálam van a hiba.
Lefuttatok egy pár trójai és féreg keresőt.Remélem ez lesz a baja.
-
-
Dzsabba
aktív tag
Elméletileg minden driver fent van.Az eszközkezelő szerint a hardverekkel minden rendben.
Chrome-t és smart security 5 használok ezer éve.
Esetleg az ssd beállítások közül kavarhat be valami,vagy most már nincs több ötletem.
Végül is nem dől össze a világ emiatt az egy lap miatt,csak furcsa. -
Dzsabba
aktív tag
A memória elméletileg jó bele mert a kompatibilitás listán ott van és a memtest szerint semmi baja.
Csak 10mb-os netem van és erre is gondoltam,de hiába várok akár órákat is,mert ha egész nap ott hagyom egy külön lapon és bármikor rá klikelek ugyan olyan rossz. Már régebben írtam,hogy a benti gépemben egy régi p4-es 2.8Ghz-es proci,1Gb ram és valami integrál videó kártya van 120mb net és ott még külső proxyn keresztül is hibátlanul fut.
Így most már csak két dologra tudok gondolni vagy 13.2 beta driver sem elég optimalizált vagy az alaplapra amire tegnap tettem fel az új F3-as uefi-t.
Nagyon jó dolgokat lehet rajta elcsípni.gabo9021: Köszi,hogy megnézted.Kezdem úgy érezni,hogy csak nekem akar működni.
Csol-T: Előre is köszönöm, kíváncsi vagyok,hogy mi történik,de 99%,hogy semmi baja sem lesz.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
#24650752 #5196 üzenetére
[naccsa] ezzel szokott vacakolni.
Persze,hogy perpillanat semmi baja,de tegnap este 1 óra bfbc2 után használhatatlan volt.Ma reggel sem volt tökéletes,viszont pont most volt reboot és érdekes módon most semmi baja.
Az ssd már egy éve megvan.A teszt programok szerint semmi baja és [ezeket] is mindig beállítom.
Tudom,hogy ez egy kis apróság,de szerintem nagyon furcsa,hogy egy ilyen egyszerű honlapot nem képes szaggatás nélkül megnyitni,miközben a "durva" 3D-vel semmi baja (BFBC2,Sc2.MW3,Skyrim) -
Dzsabba
aktív tag
Nekem is megérkezett az A10-5800K.
Csináltam is egy gyors tesztet 4000MHZ-en.
Kingston HyperX DDR3 Blu 1600MHz 8GB
Kingston SSDNow V100 64GB
Gigabyte AMD FM2 F2A55M-HD2,szerintem ezzel a lappal van valami,mert azt a bizonyos honlapot az 5800K-val is elég nehezen hozza be. -
Dzsabba
aktív tag
válasz
Razermazer #5066 üzenetére
Köszi,hogy szóltál.
Csütörtökön vagy pénteken meg is kapom 25.417ft-ért. -
Dzsabba
aktív tag
válasz
kopidoo #4812 üzenetére
Frissítettem az ufei-t bár frissebb nincs még, csak a 2012.09-es,de felraktam és úgy néz ki,hogy segített.
Körülbelül 45 perc bfbc2 alatt egyszer sem sípolt.Ennyi játék után 50 fokos a cpu a gyári hűtőjével.Ez soknak számít az APU-nál?Majd fel fogom rakni a CM Hyper TX3-at,gondolom azzal jobb lesz.Köszönöm a segítséget.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Még mindig az 5400K-val szenvedek.
Pár napja megcsináltam [ezeket] a beállításokat és mivel gyorsult kicsit a rendszer ezért felraktam a bfbc2-őt és már az első játéknál elkezdetett sípolni,olyan mint amikor a bios nem tudja kezelni a túl sok billentyű parancsot csak valamivel hangosabb.Nem egy folytában sípol csak néha néha és teljesen változó időközönként.Először driverre gondoltam ezért felraktam a 13.02béta drivert ,de semmi változás.A hő fokkal sincs semmi gond.
Mivel régebben olvastam,hogy másnak is volt hasonló gondja és a c6 kikapcsolása megoldotta a dolgot ezért ezt én is megtettem és így már akkor is sípolt egyszer, amikor betöltötte a rendszert,szóval nulla terhelés mellett is vacakol.Mivel kikapcsoltam a virtuális memóriát ezért erre is gondoltam,vissza kapcsoltam és adtam neki 2gb-ot,de még mindig sípol.
Gigabyte AMD FM2 F2A55M-HD2,Kingston V100 64Gb,Kingston 1600MHz 2*4Gb (KHX1600C9D3B1K2/8GX)
Ha van valami ötletetek,akkor a segítséget előre is köszönöm.Üdv: Dzsabba
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
Thomas1 #4728 üzenetére
Nem lehet hogy egyszerűen driver optimalizálatlanságról van szó,mert nekem meg egy teljesen egyszerű honlapot nem tud rendesen megnyitni csak szaggatva.Miközben a munkahelyi gépemben, van egy intel core 2 duo E4600 egy intel q35 integrált videókártya, 1Gb ram ráadásul egy külső proxyn keresztül csatlakoznom hozzá,mert eléggé le van korlátozva itt a net és az eléggé lassú és még így is hiba nélkül viszonylag gyorsan betölti és utána sincs vele semmi gond.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
hegegabi80 #4667 üzenetére
A plusz videó kártya hogy mennyit segít az igp-n azt nem tudom,mert nem találtam egy értelmes tesztet sem(5400K).Max olyat amiben csak kártyával tesztelik,de kártya nélkül nem és ebből nem tudtam meg,hogy mennyivel ad többet.
A bios-ban akár 2gb-ot is adhatsz az igp-nek,de szerintem 1gb teljesen elég és ha neked elég a maradék 3gb memória,akkor rakj annyit,de szerintem érdemes 8gb-ot használni. -
Dzsabba
aktív tag
válasz
hegegabi80 #4665 üzenetére
Azt mondják,hogy elég az 1600MHz-es memória nekik és szerintem ha egyszerre félóránál több időt töltesz játékkal,akkor az 5400K-t felejtesd el,mert idővel belassul.
-
Dzsabba
aktív tag
Kíváncsi voltam,hogy mire képes az 5400 a ti procitokhoz képest,de ezt az eredmény kapom.
Ez normális vagy én nézek be valamit?
1680*1050 és minden alapbeállításon. -
Dzsabba
aktív tag
válasz
Borokafa #4653 üzenetére
Igazad van,de próbáltam takarékos lenni és megint csak bebizonyosodott,hogy olcsó húsnak híg a leve. Vagyis ez nem teljesen igaz,mert jó kis proci ez az 5400K. Rettentő gyorsan be bootol és leáll a gép a játékokon kívűl minden más tevékenység egész gyors,de sajnos egy kicsivel kevesebbet tud mint nekem kellene.
Viszont van egy furcsaság minden oldalt amit használok rendesen,gyorsan betölt,de [ezzel] az egyel nem nagyon boldogul rettentő lassan tölti be annyira hogy használható legyen,de még akkor is rettentő lassú.Ráadásul a munkahelyi gépem valami régi vacak és annak meg sem kottyan, rendesen lehet használni. Próbáltam már másik böngészővel,frissítettem drivert és flash-t,java és netframe 4.0 is fent van.
Több ötletem nincs,esetleg tudjátok,hogy mi állhat a rejtély mögött? -
Dzsabba
aktív tag
Köszönöm ezt a sok és hasznos infót mindenkinek.
Ha jól látom a magas órajelű memóriának csak tuning esetén van nagy jelentősége és mivel jelenleg nekem csak egy kis pluszra van szükségem így marad az 5600K.
Majd ha jön a richland,akkor lehet csinálni fogok egy teljesen új gépet. -
Dzsabba
aktív tag
válasz
Vartanus #4640 üzenetére
Igen, valószínűleg ti mondtátok,hogy ne is foglalkozzak az 5400K,de bíztam benne,hogy pont elég lesz nekem.Ha a lassulás nem lenne,akkor ez is tökéletes lenne,de sajnos valamiért van.
Nem lehet,hogy bár nem hiszem,de hogy a driverek kiforratlansága miatt van ez a lassulás?
Úgy voltam vele,hogy ha majd egyszer jön valami olyan játék ami megfog,akkor majd fejlesztek egy kicsit,de csak kell még egy kis plusz kakaó.Ráadásul én kis naiv olyan lapot vettem amibe csak 1866Mhz-es ram megy,szóval azt is cserélnem kellene.
Most jön a dilemma,hogy most vegyek bele egy 5600K-t és meg lesz az a kis plusz ami még kell, vagy várjak a richland-re és igazából akkor cserélhetek mindent.
A richland mikor fog megjelenni? -
Dzsabba
aktív tag
válasz
Vartanus #4633 üzenetére
Igazad van lehet ,hogy majd ezen a 20%-on fog múlni a játszhatóság és el is gondolkodtattál az 5800K-n végül is "csak" 5000ft-al kerül többe.
Viszont nekem csak SC2-re és MW3-ra kell.Ezekre majdnem elég az 5400K is. Mind kettővel bő közepes grafikán játszom és egy darabig nincs is gond szépen mennek,de egy bő félóra múlva érezhetően lassulnak.
Ez most az 1mb cache vagy a 1600MHz-es memóriák miatt van?olta: Nagyon szép eredmény.
Nem akarok hangulat romboló lenni,de gondolom,hogy ha ugyan azt meg csinálod egy 5800K-val,akkor marad ez a 20%-os különbség,vagy tévedek?
Az 1600-ról jut eszembe,hogy az 5600K-5800K-nak elég lesz az 1600MHz-es kingston vagy azt is cserélnem kell? -
Dzsabba
aktív tag
Lehet,hogy a szintetikus tesztekben nagyobb a különbség.Tény,hogy ezeket én is megnézem és ha kártyát vagy rendszert váltok, akkor én is lefuttatom, hogy milyen is az új,de szerintem a játékok eredményei a fontosak és ott már nincs olyan nagy különbség.
Ugyebár a 3dmark-al nem fogok játszani. -
Dzsabba
aktív tag
Már nézegettem [teszteket] és én is erre a következtetésre jutottam,hogy teljesítményben nem nagyon van lemaradva az A10-5800K-tól és vannak helyek ahol tényleg sokkal olcsóbb,akár 10.000ft-al is és most hogy megerősítetted ezt te is így már biztos,hogy ezt a procit fogom venni.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Szerintetek mennyire van értelme pénzt áldozni A6-5400k procinál, 1600MHz-es memóriák 1866MHz-re és mondjuk mellé rakni egy hd6450 vagy 6570-es kártyát vagy akkor már inkább egy nagyobb proci érné meg ár/érték arányban?
A segítséget előre is köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Van arra mód,hogy én állítsam be az A6-5400K-nak,hogy mennyi rendszer memóriát használjon az IGP, vagy azt teljesen automatikusan állítja a rendszer?
A segítséget előre is köszi.
Üdv: Dzsabba
-
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy triviális kérdésem.
Tegnap nekem is sikerült összeraknom egy ilyen gépet.
A6-5400K
AMD FM2 F2A55M-HD2
Kingston HyperX DDR3 Blu 1600MHz (KHX1600C9D3B1K2/8GX)
Táp: CTG- 450- 80P
Nem vagyok egy nagy angolos,de addig eljutottam,hogy ha az IGP-t akarom használni,akkor kell az alaplapnak egy kis plusz energia.
Amit ide kell dugni:Viszont nekem nincs a tápon ilyen nagy csatlakozó, csak egy négyes és egy hatos végű.
Ha hatost dugom az alaplapra,akkor el sem indul,viszont ha a négyest,akkor bekapcsol.
Ez így most elég is neki vagy vegyek még egy négyes csatlakozót vagy lehet kapni ilyen nagy 8as csatit vagy 2X4-est?A segítséget előre is köszönöm.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
atti_2010 #3824 üzenetére
Akkor maradok a kisebbik lapnál.
[Ebben] a gépben is ez a lap megy.Szerintem minden rendben van vele.El Kebir:Így meg főleg maradok ennél a lapnál,mert nekem is csak egy átalakítóm van és ha tényleg nem tudom beledugni akkor végképp felesleges.
Köszönöm a segítségeteket.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
StSanya #3820 üzenetére
Köszi a gyors választ.
Ezt a verziót amit te ajánlasz én sem látom sehol,de a másikat itt hardverapron simán megtudom venni.
Az usb kimenetekből ennyi nekem elég lenne.A másik ami fontos az a hdmi kimenet, ami ha jól látom,akkor ezen a kisebbiken van.
Még lenne egy olyan kérdésem,hogy a dsub és dvi között képminőségben nagyon nagy különbség van vagy van egyáltalán valami? -
Dzsabba
aktív tag
Sziasztok.
Most [ezen] a lapon gondolkozom,mivel még soha nem volt MSI alaplapom ezért kérdezlek titeket,hogy mennyire jó választás ez.
-
Dzsabba
aktív tag
Szerintem kapásból átküldenének a pszichiátria.
zsola32:: Bár még nem láttam élőbe ilyen bios-t,de szerintem fel kell szoroznod a ramokat annyival,hogy 1866MHz legyen és nézd meg a gyártó honlapján,hogy mekkora feszültség kell neki.Különben nem fog elindulni, ha nem elég neki amit a bios alapból beállít neki.
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
atti_2010 #3535 üzenetére
Ebben igazad van,hogy sokan azt sem tudják mi is az a hdmi és éppen ezért írtam,hogy "aki ilyen vasat rak össze",mert már amikor annyit mondok egy "civilnek",hogy ez egy olyan processzor amiben van egy videó kártya,akkor úgy néznek rám mintha egy másik bolygóról jöttem volna.
Szóval szerintem ők nem is fognak ilyet össze rakni. -
Dzsabba
aktív tag
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
HeavyToys #3445 üzenetére
Úgy néz ki,hogy 10.000ft-ért megveszik,de ezért a 10-15%-os sebesség növekedésért nem hiszem,hogy variálni fogok,akkor marad 1600MHz-en és nem adom el,nem húzom nyúzom.
Viszont a fülembe ültetted a bogarat az A8-5600K-val
Erre meg még aludnom kell egy párat.Köszönöm a jó tanácsokat.
-
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
HeavyToys #3428 üzenetére
Igazad van,hogy mindent meg kell fizetni. Egy pár éve magamnak fejlesztgetem a gépemet.([delta]
) És megint kezdek örök nagy hibámba esni.Kinézek egy rendszert jelen esetben alaplap,apu memória 45.000ft,de most már lassan 65.000-nél tartok
Ezért is agyalok az A6-5400K.Majd ha esetleg megint rámtör a játék mánia,akkor tényleg rászánom majd azt a plusz 10.000ft-ot
-
Dzsabba
aktív tag
válasz
HeavyToys #3426 üzenetére
Bocs A6-5400K-ra gondoltam.
Ahogy elnézem ez a legolcsóbb a 3 cpu közül igaz,hogy ez csak 2 magos,de 3.6GHz-en és ha jól látom,akkor grafikus processzorok sorozat száma között sincs olyan túl nagy különbség.Sajnos tesztet nem találtam, de szerintem nem lehet olyan túl nagy a szakadék közöttük. Vagy mégis?
Amit most vettem észre,hogy az A6-5400K-ban csak 1Mb cache van ami nekem elég kevésnek tűnik.
Viszont erről már néztem egy [videót] és ha ez tényleg így van,akkor gondolom 1080p filmekhez,Sc2-höz és MW3-hoz elégnek kell lenni.Ezt már régebben kérdeztem és itt azt írták,hogy elég lesz neki.
Nekem az a lényeg,hogy minél kisebb legyen a TDP-je,minél halkabb legyen és minél kisebb helyet foglaljon.
Mondjuk ez meg egy vicc,hogy minél kisebb a ház annál drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest