- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joczo1337
tag
válasz
Tutu7030 #19000 üzenetére
Köszi,közben felraktam 12.04LTS-t,nem szórakozok vele.
Következő kérdés:tuningot tudnátok részletezni a platformon?
Utánanéztem,bár nem sok dolgot találni a szorzózáras procikról.Azt olvastam,hogy bclk-t 135MHz-re kell állítani,mert itt már csatolva van a PCI freki is.Minden visszavéve(GPU-t auto-n hagytam,azóta beugrott hogy lehet ahhoz is kellett volna nyúlni),de nem kaptam képet.
Hétvégén feldobok ubi mellé egy windowst,akkor már lesz nálam telepítő,és szeretnék kipréselni belőle mindent amit tud
Köszi! -
Aslan
aktív tag
válasz
Tutu7030 #15104 üzenetére
És az is természetes állapot, hogy Office 2007 telepítés mellett egy 480p-s videó-t youtube-ról szaggatva játszik le (és még csak nincs is full screen-en) egy A6-5400K?
Jó, én i7 4770-hez vagyok szokva, de szvsz ez akkor sem jelent jót. Ha meg ez a CPU tényleg csak ennyit bír, akkor az vicc.
-
Findzs
addikt
válasz
Tutu7030 #7761 üzenetére
nem vált át oroszra
ott oldalt van egy menü ott irkálja, hogy milyen lehetőségeid vannak és ott kiválaszthatod a 3d biost és átvált (most fejből nem tudom melyik billentyűre vált át)
amikor az bejött akkor az alaplapon rákattintasz a cpu foglalatra és akkor fog bejönni ez a menü ami a képen -
Findzs
addikt
válasz
Tutu7030 #7672 üzenetére
akkor felejtős de mindenesetre valaki/valakik kísérletezgetnek, hogy összejöjjön linuxon is és ez biztató
ftc:
én most a turbo coret kikapcsoltam és felvettem 4ghz -re (5800K) így a cpu feszt belőtte 1.375-re, jobb mint a 1.415
egyenlőre így maradok, és írtam a gigabyte supportnak a fesz állítás ügyében, ha van fejlemény szólok -
Findzs
addikt
válasz
Tutu7030 #7657 üzenetére
furcsa, nem is nagyon találkoztam eddig ilyen fm2 -es lappal amiben ne lehetett volna csökkenteni a feszt
(msi a55, srock fm2a75mdgs, asrock fm2a85x extreme4-m,)legújabb f3 -as bios fent van?
azt hiszem ennek ellenére bevállalom majd piszkálgatom nekem hátha sikerül valahogy
-
stratova
veterán
válasz
Tutu7030 #6679 üzenetére
A mezei egy kapcsolós nálam is az, de ebből az aljzatonkénti kapcsolósból sajnos csak azt a fajtát találtam a megszokott régi pécsi kis műszaki boltban (ha nem horror az árkülönbség szívesebben vásárolok ilyen boltocskákban, mint neten). De látom másutt kapható elforgatott is.
-
stratova
veterán
válasz
Tutu7030 #6667 üzenetére
Háh
ilyen csodát én is vettem csak 5-ös elosztóban. Azt sajnálom csak, hogy az aljzatok nem 45°-os szögben állnak rajta, emiatt pl. telefontöltőket (csatlakoztatható micro USB kábeles és régebbi, nagyobb teljesítményű Nokia) a szélsőkbe célszerű dugni. Ha valaki találkozik "elforgatott" verzióval, ne tartsa magában!
(#6676) ryori: Alapbeállításon A10-5700 órajelén ketyeg, de K-s lévén A10-5800K órajelre vagy normál esetben legalább annak Turbó órajelig (4.2 GHz) emelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Háztartási gépek
- Konteó topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged