Új hozzászólás Aktív témák
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #18831 üzenetére
Arra lettem volna kíváncsi,hogy igaz amit állít.
-
FoLey-v
addikt
Igaz,hogy nem ide való a téma csak kíváncs vagyok a véleményetek egy srác írta a többieknek,hogy neki Battlefield 4-en Amd x2 7750,2gb és gt 630-al ultrán fut neki 1024-ben 20-25-el. Utána meg annyit írt még aki nem hitt neki,hogy ezzel a procival 40-50 fps-el fut el ultrán utána meg kitörölte a postját. Szerintetek?
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #18413 üzenetére
A videó leíràsàban alatt elvileg a legfrissebb van.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Balathruin #18382 üzenetére
-
FoLey-v
addikt
válasz
Balathruin #18372 üzenetére
Hát nálam 1440x900-ban normal-high felbontásban szépen fut egy 768MB-os GTX 460-al,de gondolom a fullHD-hez írtad,ahhoz tényleg kevés már.
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #18319 üzenetére
Köszönöm akkor még fontogatom ezt csak azt nem tudom,hogy lenne-e értelmi javulás,ha +300Mhz-el feljebb tornázom az órajelét.
mmdms Igen,de ez a kari még bírja,láttad a képeken alapján is,hogy milyen felbontásban és beállításban játszok velük.
Majd egyszer váltok és nem nagy igényt akarok,nekem elég GTX 560/Ti,GTX650 Ti vagy GTX 750-re. -
FoLey-v
addikt
Szerintetek érdemes húzni az órajelét 4Ghz-re és meg lehet úgy csinálni,hogy max terhelésen 4Ghz-en menne és alap járaton ugyanúgy 1400Mhz-en menjen?
-
FoLey-v
addikt
válasz
MasterMark #18306 üzenetére
Köszönöm akkor azt rádobom az FXAA-t,mert azt hittem,hogy sokat fog enni.
MSI Afterburner+AIDA64 amivel mutatja az értéket.
-
-
FoLey-v
addikt
+1 X4+dvga
-
FoLey-v
addikt
válasz
#58450688 #18285 üzenetére
Nekem dedikált vga-m van oda is van írva,hogy GTX 460 előtte nekem is APU-m volt A6 5400K-m. Meg én is kipróbáltam a GTA 5-öt,de ez olyan verzió volt,hogy állítani sem tudtam a grafikát meg mezei is volt majd újra nekiesek. Windows 10-et azért cseréltem le 8.1-ről,mert kíváncsi voltam,hogy milyen,de elsőnek fura volt és elégtelen is voltam utána meg csak megszoktam,de fog javulni még a teljesítménye és most sem rosszabb 8.1-nél a ram kezelése azóta is javult.
-
FoLey-v
addikt
-
FoLey-v
addikt
válasz
Balathruin #17494 üzenetére
Nem rossz.
-
FoLey-v
addikt
Mindegy már nem az ati-m lesz hanem ez,mert mára kell nekem és ezt találtam,de köszönöm,hogy segítetek nekem.
-
FoLey-v
addikt
válasz
tamikomac #17265 üzenetére
4850-el is meg vagyok vele elégedve a teljesítménnyel,de a DX 10-es korlátozása miatt nem tudok újabb címekkel játszogatni.
ittakary Szar vagy nem szar,egyenlőre várok,ha nem ez lesz akkor nem,de postával én nem foglalkozok és karácsonyi ajándéknak lenne magamnak,se sokat kiadni,majd meglátjuk.
-
-
FoLey-v
addikt
válasz
tamikomac #16921 üzenetére
Szerintem aki azt mondja,hogy 740 gyenge az téved,mert egyik teszt oldalon láttam játékok alatt 750K-hoz képest 2-4 fps eltérés van az órajel miatt,igaz,hogy szorzózáras,de nem gyenge,nekem is ilyenem van és cs go alatt 100+ fps amit A6-al nem értem el azon meg 40+ fps-em volt.
-
FoLey-v
addikt
válasz
tamikomac #16825 üzenetére
Mai világban már csak a márkák,leginkább a belső számít,de szerencsére vannak 10k alatti jó tápok is.
Régen egy AMD 64-es gépen Acorp 300W-os táp hajtotta és máig is megy és 12 éves lesz,volt Chieftec-em is 360W-os és 3 év után a kondija elpukkant benne,azért a márkásabb tápoknál is előfordulhat,hogy pár évet mehetnek. -
FoLey-v
addikt
válasz
tamikomac #16819 üzenetére
Végül is mindegy milyen táp én csak a másik topicból szedtem össze ezeket a listákat amikre rálehet bízni az alkatrészeket,nekem jelenleg FSP350-60APN 85+ tápom van jól teszi a dolgát,de mellette van Cooler Master iGreen Power RS-500-ASAA 500W tápom(megsúgom,hogy ez nehezebb is mint az FSP-m),de ezt nem javasolták,mivel AcBel belseje van,nem értem régen ezt is ajánlották mára meg nem?
-
FoLey-v
addikt
válasz
Balathruin #16772 üzenetére
+200mhz húzásával csak elbírja,remélem.
-
FoLey-v
addikt
Nekem ez az érték jó amit 3D Mark Vantage adott nekem pontszámot?
-
FoLey-v
addikt
Hali!
Lecseréltem A6-5400K-mat AMD X4 740-re szerintetek Windows újrarakás nélkül is mehet?
Most elfogadta minden okés csak megkérdezem tőletek,mert nincs kedvem megint újrarakni. -
FoLey-v
addikt
válasz
Balathruin #16219 üzenetére
AIDA 64 szerint most 44 fokon van,terhelve még nem néztem meg,majd tesztelgetem.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Balathruin #16217 üzenetére
4Ghz-re felhúztam,de mintha CS GO alatt nem lenne egy hajszál beakadása 4,2Ghz-re nem tudom,hogy érdemes lenne felhúzni egy LC POWER Cosmo Cool LC-CC-82 hűtővel.
-
FoLey-v
addikt
válasz
Balathruin #16215 üzenetére
Ramokat rég meg tettem 1333 helyett 1600Mhz-en járnak,igp-t már nem használok,helyette ATI HD 4850-est használok,proci húzásában kételkedtem,hogy +200-400Mhz húzásával alig gyorsulnak.
-
FoLey-v
addikt
Szerintetek érdemes kikapcsolni a turbo-t és 4ghz-re felhúzni a nem erős A6-5400K procimat vagy felesleges és turbo bekapcsolásával mi az előnye és hátránya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- DOOM - The Dark Ages
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autószerelők, autószerelés
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 4
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest