- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Ati3x és ,ha az FM2 750k a nyerő akkor milyen alaplap kell amibe húzhatod?
-
Whysperer
addikt
Igen,de ha hosszabbra gondolkodsz ugye akkor fm2-be nem tudsz fentebb menni viszont AM3+ ba meg tudsz egy 8320 vagy 8350-t venni,ha akarsz egy 7950 vagy 7970-et vagy netalántán később több cpu erő kell a ksiebb vga-hoz ! vagy akkor fogod a 750k-t és meghúzod és elég lesz alá?
955 3,6-on kihajt egy 7870-es is! ;-P
Vagy azt mondod 750k-t vegyen az ember és majd azt húzza fel?
-
Whysperer
addikt
Ha játékra akar valaki gépet mi az ésszerűbb?
Egy 750k és majd + vga 7770 és később egy a10 és a CPU-t húzni é saz mellé gújabb vga
vagy
Egy AM3+ + 955 BE aztán ha kell tunning aztán az AM3+ lapba mehet egy 83xx es proci ,ha kell a teljesítmény növekedés!
A pénz szűkös kerete miatt kérdezték ezt a kettő kezdési pontot!
-
Whysperer
addikt
válasz
rendesadam #5266 üzenetére
Ezt akartam kérdezni pont ,hogy miért fm2-t szeretnél ,ha egy vga + cpu val is tudsz jó kombot. tudom nem amd ,de akkor vegyél egy ivy i5-t meg egy ATI-t és máris alacsony a fogyasztás van teljesítmény is. Ha annyira nem akkor FX meg egy ATi és alulfeszeled az FX_et.
-
Whysperer
addikt
CM tx hangos. De volt most valami test amibe az kapta legroszabbat es volt fuu nem jut eszembe melyik ami olcso vokt de sokkal jobb ezeket ajanljak Gelid Tranquillo es a Xigmatek Gaia ezek jok nagyon es 10 ezer alatt vannak. Ezt a kettot ajanljaknsokan de vannak meg ezek is.
Ezt talaltam forumon.
" TX-3,AC 64 pro gyenge,legalább is ettől erősebbekket ajánlunk amik a következők:Arctic Cooling Freezer 13 7300ft Ez állítólag baromi halk és egész jól hűtCooler Master Hyper 212+ 7600ft Ezt nem kell bemutatnomOCZ GLADIATOR 7800ft Ezt nem ismerem,de a tesztekben jól szerepelt.Scythe Katana 3 7200ft Ő a legolcsóbb és a Scythe még nem adott ki gagyi hűtőt.Xigmatek Gaia SD1283 7200ft Ebben van rendesen kakaó,tud hűteni,viszont állítólag van hangja ha beindul...Ezek mindegyike alkalmas a feladatra amit rábíznál...és a paszta jár hozzájuk."
Vagy van meg a EKL Alpenföhn Sella ez is klassz bar ha beferne akkor egy EKL Alpenföhn Broken de az aztan lehut mindent . Nekem az FX8120-at huti tinningolva megy nonstop de pl netezes kozben nem is megy a venti. NA MAJD LATOD. kalappal. Hja es akarmelyiket valasztos de jo kis AC pasztat azert alakennek.
-
Whysperer
addikt
válasz
rendesadam #5060 üzenetére
Ertem szvsz. Csak mivel 10 ezer egy olyan vga amivel crossba kotned ha valaki ilyet akar akkor lehet kicsit rakoltene es akkor meg egy cpu is van szvsz igy gondoltam.
-
Whysperer
addikt
Egy hulye kerdes. Regen voltak a kez procis alaplapok. Nincs olyan lap hogy ket a10-et rakj egy alaplapra es ket cpu meg lenne vga crossba?
-
Whysperer
addikt
Ezer köszi mindenkinek a segítségeteket!
-
Whysperer
addikt
válasz
Borokafa #4984 üzenetére
Okés értem ,de figyu most felteszek egy kérdést! még amire napig jók neki arra amire használja az a régi AMD ,de Én akarok neki kicsit jobbat ha meg vga teljesítmény kell akkor veszek bele egy +10 ért egy VGA-t nem előrébb vagyok? akár még Cross-ba is köthetem a igp-t a vga-val és egy A6-t is kihatja azokat sz.tem most ha meg atom gépet szeretnék neki akkor meg másba gondolkodnék de film nézésre meg youtubera meg Skypre nem hiszem ,hogy kell neki akármi, ha meg 57 évesen bekockul akkor nézek neki valami ilyesmit mint ami nekem van 8120-tól felfele 8)
-
Whysperer
addikt
a Mostani gép egy Athlon64 3200+ 6800gt 1,5 GB ram. Ezzel is elmennek amiket használ csak valamikor megakad egy youtube vagy ilyesmi. vagy nagyon lassan indul el vagy lassan reagál a gép stb. Azért 2013-ba szeretnék már neki egy oylat amin ezek normálisan mennek. De Ő tényleg nem használ semmi mást csak max néha leül filmet nézni ez a legnagyobb terhelése a gépnek és Oké ,hogy a sima filmek mennek ezen is csak FULL HD nem igazán. Most akkor a kérdésem ,hogy látom az A4 és az A6 2 magos ez mennyire jelent hátrányt mondjuk egy A8-al szemben? inkább toldjam meg és legyen A8? Vagy iylen alap dolgokra egy A6 bőven elég 4 giga ram. Max egy SSD-n gondolkozom ,hogy a rendszer gyors legyen!
-
Whysperer
addikt
válasz
rendesadam #4964 üzenetére
Néztem csak ugyebár itt a10 van ami CPU erőben viszi aa prímet ott a tesztben is csak a vga dobja meg a GPU részét az intel javára,de mivel, ha jól látom a4 a6 esetében a cpu gyengeségét a vgaja erősége jelenti egy síma HD-val összehasonlítva nem?
-
Whysperer
addikt
válasz
Thomas1 #4958 üzenetére
Várj most próbálom lefordítani magamnak ,hogy miért mondjátok ezt. Szóval maga a CPU gyorsabb akar lenni ,de beépített vga tekintve,ha játszani akarok akkor a Intel HD-je miatt jobb a AMD beéptett vgaja??
De szóval maga a CPU erősebb mint az FM-2es cpu? Lehet Én vagyok abéna csak nem értem ,hogy 3 Ghz-es procik ,hog ylehetnek gyorsabbaek egy 2 4 vagy négy magos 3800 körül futó CPUknál?
Csak azért furcsállom mert a milyen gépet rakjak össze topicban 3d filmnézséhez a10-et ajánlanak a beépített vgaval az i3mmal ellentétben pl. meg ,hogy az fm2-ek Multimédiára vannak kitalálva!
Mind1 szeretnék AMD oldalon maradni.
-
Whysperer
addikt
válasz
rendesadam #4953 üzenetére
Igen csak az a baj ,hogy nem tudom ezt megoldani mivel Angliába élek és olyan botlot keresek ahol tudok Pay Pallal fizetni és innen venném meg és otthon apámnak szállítanák ki na és Ő aztán nem egy pc zseni 8) De nem para 8) Köszi a tippet!
-
Whysperer
addikt
válasz
frescho #4946 üzenetére
Figyu a lényeg ,hogy minél olcsóbban jöjjön ki a gép. Igazi pobléma az ,hogy ha megnyitsz egy youtubeot vagy cdt írsz akkor már valami miatt tragédia a gép. Nem kell ide atom teljesítmény csak ha ráklikkelsz egy youtubra és aztán valamire akkor ne legyen halál. Nem lesz itt se WOW se semmilyen játék se photoshop ez egy egyszerű alap gép amivel netezni lehet és mondom MAX nagyon MAX FULL HD film és ezért gondoltam egy ilyen AMD-re. Oké E7300-am után most egy FX 8120-am van és nagyon szeretem és ezért gondoltam ,hogy egy ilyen FM2 pont jó lenne apumnak !
-
-
Whysperer
addikt
Sziasztok! Apukámnak raknék össze egy gépet mert az 1 magos AMD-e már nem elég azért és a kérdésem ,hogy neki igaziból internetezés / film nézés skypeolás cd írás maximum és a FULL HD a maximum megterhelése a gépnek!
a kérdésem ,hogy elég-e egy AMD A4 5300 vagy ehhez inkább AMD A6 5400 vagy AMD A8 5600K (500 ftttal drágább az 5500nál).
tényleg nem lesz se játék se semmi se rajta soha szóval A4-es elég vagy nagyobb gép kell hozzá. igaziból a Monitor se FULL HD szóval a FULL HD film nem néz rajta,de egyszer lassan lehet azt is cserélem neki és azért ennyi tartalék elgyen benne,hogy FULL HD-ba nézhessen rajta filmet majd!
AMD A4 5300 processzor 36 hó gar.
Asrock FM2A55M-DGS alaplap 24 hó gar.
Chieftec iARENA GPA-400S 400W OEM tápegység 36 hó gar.
Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHz CMX4GX3M1A1600C9 memória 36 hó gar.Ezekre gondoltam!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged