- Mobil flották
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tom570 #15592 üzenetére
Be kell pipálni a beállításoknál, hogy "Extend official overclocking limits".ű
@(#15593) AxBattler: Csökkenteni nekem sem engedi, bár nem is nagyon lehet, hisz minden P-state-nek más feszültség kell (pl. 3.6 Ghz-en megy 0.3V-tal kevesebbel is, de az 1400 és 1900-as órajelen már feleennyivel sem lehet csökkenteni).
PSCheck a legjobb alulfeszelésre. -
diablo1984
veterán
válasz
tom570 #13469 üzenetére
jah, annyi látszik, hogy 64biten kegyeg a memód single módban, és ezt használja a vga is! gondolj bele, egy 64 bites vga az manapság mire jó? arra, hogy a monitor világítson, de amúgy semmire! ha a memó is 128biten megy majd javulnak az értékek és akkor is minél magasabb órajelen hajtod a memókat! sőt még az igp órajelét is lehet emelni biosban, az is használ!
-
Dany007
veterán
válasz
tom570 #13455 üzenetére
Játékfüggő is lehet a dolog.
Nálam a TDU fullon futott 40-50fps-sel c2d +9800gtx konfigon.
Viszont az A10-5800k-s apu-n picit gyengébben futott és ott is inkább csak 1440-ben.Ellenben az NFS HP - 2010-es verzió jobban fut picivel(!) apu-n mint a korábbi konfigon.
Egyébként a minél magasabb órajel ajánlott! A dual chanel DDR ram pedig már kb 10 éve alap dolog! Alap dolog, hogy nem veszünk csak KIT ramokat hogy fussanak dualban.
-
Akmak
tag
válasz
tom570 #13446 üzenetére
Szia!
Nekem a régi gépem is hasonló kaliberű volt csak a proci 3800+ volt aminek az eredeti órajele 2Ghz és arról lett húzva 2.6Ghz-re, a vidikari pedig egy hd5450-es volt az is húzva 650mhz-ről 700Mhz-re 1x2giga DDR2 400mhz-es Kingston HyperX rammal. Az új pedig egy A8-6600k mint neked ,2x2 giga DDR3 1600mhz rammal.
Az újnál a változás eszméletlen. volt olyan játék ami a régin kb 25 fps-sel ment alacsony grafikán, mostani meg minden maxon élsimítás 2x-eres 50 fps körül fut.Amit írtál én furcsálom hogy ilyen lassú lenne az előző konfighoz képest.
Akmak -
patomi
őstag
válasz
tom570 #12902 üzenetére
Esetleg nézz szét aprón, mert még egy CM "elite" ház is jobb választás mint a spire, vagy akyga CM-ben venti is szokot lenni.
Viszont ha már újat szeretnél és ebben az árban akkor hkc is jobb ezektől. (tudom ezt "hkc" ebben a fórumban nem szabad leírni de nem mindenkinek van keret drágábbra, tehát totál megértem)De 8-9E közt van Sharkoon VS3, Sharkoon VAYA
-
ati3x
senior tag
válasz
tom570 #12896 üzenetére
Pedig passzol együtt. Nekem is A8 6600K-van. Lazán viszi a 4.2 ghz-et alapfeszen. Persze egy cooler master artic freezer 7-es hűtővel.. Szóval kezdésnek ok.. De a gyári hűtő egy vicc kategória.. Idővel mindenképp cseréld le, persze nem feltétlen valami nagyon top hűtőre, de 4-5 ezer pénzért már vannak használható darabok!
-
Zola007
veterán
válasz
tom570 #12896 üzenetére
Az a ház szerintem elég rosszul szellőzik és szerelése sem egy álom, illetve vinyóból inkább a wd10efrx-et válaszd ha ez az egy lesz benne
ezt a + 6-7e ft-ot még hozzákanyarintanám egy jobb vinyó és ház érdekében valami módon a dologhoz.Inkább vegyél egy gyengébb procit vagy használtat, azt később pikk-pakk cserélheted izmosabbra bármikor
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
tom570 #12573 üzenetére
Igazából az alaplapgyártók között minőségben tényleg minimális az eltérés. Inkább csak a különböző extra szolgáltatások, amik mondjuk hol az egyik, hol a másik gyártó felé billentik a mérleget, de ez meg elég szubjektív dolog és a legtöbb embert nem is érdekli igazán milyen körítést adnak a lapokhoz.
Én spec. 3 napja vettem egy Asrock FM2A88M Extreme4+ lapot, mert ez "tetszett", de amit te linkeltél az is teljesen ok.
-
varmi2
nagyúr
válasz
tom570 #12571 üzenetére
Igazából, hogy egy termék, asus, asrock, gigabyte, vagy msi, annyira mindegy. Hiszen az összes gyártó, ugyan azokat a szabványok alapján gyárt, ugyan úgy mind a másodosztályba tartozik, amikre úgyan azok a kritériumok tartoznak. Úgyan úgy kínában, vagy hasonló országokban gyártanak, sőt valószínü, hogy bérgyártásban megy a termelés. Teljesen mindegy, hogy milyen márkát veszel. Hanem márkán belül vannak belépőszintü, közép, és csúcs hardverek.
-
Tommmysun
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Anime filmek és sorozatok
- Mobil flották
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest