- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Osynho #30983 üzenetére
"az oled tv-ot az LG a brutál feketével reklámozza, meg hogy ez a tulajdonság mennyire fontos.
"
Eljön az az idő amikor fikázzák az IPS-t, mert milyen gyenge.(#30982) Tigerteam
Semmit nem jelent, ahogy az" Év autója" sem. -
b_kazar
csendes tag
válasz
Osynho #30932 üzenetére
És, 720p-s, illetve sima Tv adáshoz? Ott már jobban járnék a kisebbel, vagy nem számít?
A felsoroltak közül tudsz javasolni? Én egyelőre nagyon a samsung felé hajlok.
Samsung ue48h6400 -
190 e170 e
Panasonic TX 50-CS630E - 215 e
Sony KDL 50W756C - 220 e
LG 50 LF 652V - 220 e
Samsung UE50H6400 - 200 e -
blakey
titán
válasz
Osynho #30884 üzenetére
A "sok Hz" az interpolációnak és a BFI-nek köszönhető, nem feltétlenül káros, megfelelő beállításokkal jó hatás érhető el, én minden tv-n használom, tény, hogy minden márkánál más-más beállítás a jó.
IFC vagy bármi esetén általában úgy van, hogy egy bizonyos szint felett éri el a max Hz-et, de az nem feltétlenül a maximális IFC-érték. Alapjáraton 50 Hz és ez szépen emelkedik a csúszka tológatásával, nálam az ICDE alacsonyon van, hogy hány Hz, megnem mondom, de bőven a nézhető kategória és ami fontos, hogy a mozgásmegjelenítés már nem 300 soros.
-
Land
veterán
válasz
Osynho #30704 üzenetére
Tudja a 24p-t, amit kinézett. Ezt kritériumot is felvesszük a listára.
Amúgy mely fórumon tudnak nekem választ adni a következő kérdésre?
Haverom néha játszana is TV-ről, ezért fontos az alacsony input lag is. Illetve UHD TV esetén ha "csak" Full HD felbontáson játszik a TV-n, akkor kisebb az input lag, mint UHD felbontás esetén?
-
Land
veterán
válasz
Osynho #30682 üzenetére
Nem Wifiről megy a film, vezetékes a rendszerünk. Tehát nem akad. Mit értesz 24p alatt? Én tökéletes minőségben nézem a Full HD filmeket Neron keresztül TV-n. Csak nem tudok hangsávot váltani, illetve némely felirat megjelenítését csak a Nero újratelepítése oldja csak meg, ami elég amatőr hiba. Ezért érdekel a WebOS 2.0 vs android "csata". Évekre vesz TV-t, jól szeretne dönteni. Mivel kitapasztaltuk mik a régi WebOS hibái, nem szeretnénk évekkel az én TV-m vásárlása után is ilyen hibákba, hiányosságokba ütközni.
-
lorinser
senior tag
válasz
Osynho #30486 üzenetére
Egyikkel sincs különösebb probléma. Ha lehet, akkor az 55PFK6559-et érdemes választani. Tapasztalatokról inkább a Philips topikban érdeklődj.
-
törölt tag
válasz
Osynho #30500 üzenetére
A több országban is működő Mall forgalmaz J6-os Samsungokat, amit a Samu topikban nagyon dicsérnek, mint pl. UE55J6272, talán meg lehetne beszélni a cserét. Hogy mennyiért adnák itthon, azt nem tudom.
droid16 Nem mindegyik jó, pl.
orion, tecnnika, blaupunkt,és az a philips sem javasolt. Ha látjuk, hogy melyik tévéket adják igazán jó áron, majd akkor érdemes választani, de ha lehet, minél magasabb kategóriát keress a jobb minőség érdekében. Az edigital-ban már biztosan lesz BF. -
krx21
nagyúr
válasz
Osynho #30506 üzenetére
Szintén... Az én TV-mel csak a DSE jelenséggel nem vagyok teljesen kibékülve, de amit nézegettem szintén ilyen... Ennek az oka valószínűleg az lehet, hogy az LCD TV gyártásban a marketingezés mellet bizony évek óta erős költséghatékonyitás folyik... Azaz ott olcsósítanak ahol lehet...
-
-
törölt tag
válasz
Osynho #30455 üzenetére
Ez már csak urban legend egy ideje, akik használják, elégedettek a 652V-vel. Érdemes visszaolvasni erről itt, vagy az LG topikban is. Lehet választani VA panellel is 652V-t, kinek melyik tetszik. Oda is írtam "Kétféle panellel szerelik(részletek az LG topikban)."
skyny Csakis a 42"-os méret jöhet szóba, vagy 40-43"-ig mindegy? Usb és kábel tuner mindegyik tévében van manapság.
A jobb tévékhez már hozzátartozik a Smart, sőt, sokszor még a 3D is. -
Dr. Student
senior tag
válasz
Osynho #30447 üzenetére
Így, hogy mondod, lehet a Monitorom helyett ( 23,6" ) is kellene valamit vennem.
Iszonyatos, hogy 27" monitorok mennyibe kerülnek.
PC játékokra lehet venni valami értelmes TV-t ? kb. 1m-re vagyok a monitortól és kicsit már kicsi.Eddig nem gondoltam rá, hogy érdemes lehet TV-t venni, de most felkeltetted az érdeklődésem.
-
krx21
nagyúr
válasz
Osynho #30300 üzenetére
Nekem is a Sony 65X8509C és a 65W859C-ben volt, van észlelhető DSE... Bejelentettem a Sony-nak. Kíváncsi vagyok, hogyan kezelik? Sajnos szinte mindegyik ilyen és egyetértek, hogy a dse hiba talán nagyobb eséllyel van jelen direkt led esetén, de nem törvényszerű. Az edge led pedig hajlamosabb felhősödni...
Az lenne a jó, ha a Sony felajánlaná, hogy menjek be és válasszak 10db-ból egy sötétitett bemutató terembe...(most álmodok) De elmennék válogatni, csak van 10-ből 1 jó, elfogadható...
-
Winne
nagyúr
válasz
Osynho #29994 üzenetére
Köszi a tippeket!
A fal színe még kitalálás alatt van, vászon ahogy olvastam mindenképpen ajánlott hozzá. Sötétíteni lehet a szobában, csak azon gondolkodom, hogy egy normálisabb projektor mondjuk 3 kilo, ennyiért tudok kb normális 55"-os TV-t is venni, hogy mégis mi legyen.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Osynho #29740 üzenetére
H6200 (à vérifier...)
● UE 32H6200 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Samsung PSA | Fréquence native : 100Hz | CMR : 100 | Rétro. : Edge↕
● UE 40H6200 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Samsung PSA | Fréquence native : 100Hz | CMR : 200 | Rétro. : Edge↕
● UE 48H6200 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Samsung PSA Réf: 48A1AF0V | Fréquence native : 100Hz | CMR : 200 | Rétro. : Edge↕
● UE 50H6200 | Platforme : MStar X14 | Dalle : CMO S-MVA Réf: 50D1AF0V ou AUO A-MVA3 | Fréquence native : 100Hz | CMR : 200 | Rétro. : Edge↕
● UE 55H6200 | Platforme : MStar X14 | Dalles : AUO PSA Réf: 55R1AF0V ou Samsung PSA Réf: 55A1AF1V| Fréquence native : 100Hz | CMR : 200 | Rétro. : Edge↕
● UE 60H6200 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Sharp UV²A | Fréquence native : 100Hz | CMR : 200 | Rétro. : Edge↕H6400 (à vérifier...)
● UE 32H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Samsung PSA | Fréquence native : 100Hz | CMR : 200 | Rétro. : Edge↕
● UE 40H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Samsung PSA | Fréquence native : 100Hz | CMR : 400 | Rétro. : Edge↕
● UE 48H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Samsung PSA Réf: 48A1AF0V | Fréquence native : 100Hz | CMR : 400 | Rétro. : Edge↕
● UE 50H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalle : CMO S-MVA Réf: 50D1AF0V ou AUO A-MVA3 | Fréquence native : 100Hz | CMR : 400 | Rétro. : Edge↕
● UE 55H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalles : AUO PSA Réf: 55R1AF0V ou Samsung PSA Réf: 55A1AF0V | Fréquence native : 100Hz | CMR : 400 | Rétro. : Edge↕
● UE 60H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Sharp UV²A | Fréquence native : 100Hz | CMR : 400 | Rétro. : Edge↕
● UE 65H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalle : AUO A-MVA3 Réf: 65L1AF0V | Fréquence native : 100Hz | CMR : 400 | Rétro. : Edge↕
● UE 75H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Sharp UV²A | Fréquence native : 100Hz | CMR : 400 | Rétro. : Edge↕ -
Tukolp
aktív tag
válasz
Osynho #29709 üzenetére
Samsung LCD topikban ezt írták róla :
"Nem véletlenül van jó áron, ezek az UHD-nak nevezett kijelzők, azon kívül, hogy felbontásban szép nagy számokat mutatnak, semmire sem jók, nem azért nem ajánjuk, mert UHD (bár ebben a méretben nem sok értelme) hanem azért mert csak megnevezésben az, 50Hz-es, csak felkonvertál, stb."
Megkérdeztem már mert az egyik boltban le van értékelve a Samsung 50" HU6900 UHD 200k-ra.
Állítólag még 100Hz sincs a frissítése, gondolkodtam hogy megveszem, de most elbizonytalanodtam. -
Tukolp
aktív tag
válasz
Osynho #29703 üzenetére
Hát sajnos eddig csak az üzletben volt alkalmam kipróbálni, amúgy ha használnám akkor filmeket néznék meg esetleg játszanék rajta pár játékot, nagyon fontos a részletesség, ezért gondoltam a 4kra ( esetleg) ha már kicsit a betűk " homoályosak" vagy nem túl kontrasztos a szélük az már zavar
Géppel lenne összekötve,távolság pedig mondjuk oylan 2, 5 méter kb, -
-
blakey
titán
válasz
Osynho #29643 üzenetére
Lehet még kapni Panasonic 55AS640-et, Samsung 55H6400, 6500-at? Esetleg Sony 55W805-öt? Utóbbi picit drágább, de talán a legjobb,…
Elvétve még találhatsz itt-ott, szerintem képminőségben a Pana a jobb, szolgáltatásban a Samsung, input lag-ben a Sony. Egyikkel sem jársz rosszul, talán Pana még kapható egy-két helyen (pl. Mall), de Samsung és Sony is előfordulhat, ha valamelyikre rátalálsz és jó áron van akkor le kell csapni rá, mert nagyon kifutó modellek. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Osynho #24746 üzenetére
Azért hang terén lehet kompromisszumokat kötni (szerintem), pl nekem is felébe került mint a TV-m, és bőven elég, sőt még sok is...Ebben a hang témában amúgy nem vagyok otthon, de azért látom hogy határok szinte végesek...Több millióért is összelehet hozni azért egy szettet simán, de hogy a TV hangját kiváltsd egy elvezhető szintre ahhoz szerintem egy normálisabb hangprojektor is elég.
Azokon szoktam mosolyogni mikor egy házimozi szobát látok, van egy brutál hangtechnika, és egy 40 colos TV...
-
Tices
csendes tag
válasz
Osynho #24683 üzenetére
Teljesen igazad van, nálam viszont pont ez nem él, nekem meg van az indokom. Londonban élek, 10Mbit netre vagyunk 7-en, nálam ezért. Otthon Mo.-on én is szedtem a normál méretű filmeket.
amúgy tök röhejes, hogy az egyik világvárosban, pár utcányira a bankszektor épületeitől, nincs lehetőség 16Mbit-nél nagyobb netre előfizetni. Otthonról ezt el se hittem volna. -
Scoobyka
addikt
válasz
Osynho #24013 üzenetére
Persze mivel nagy slager....haat szinekben az lg sokkalta jobb....allitgattam neten fent levo beallitasokkal is,de az lg leverte rendesen. Sokkalta szebb szinek voltak Lg-n. A fekete valoban jobb a samun,de ez nem biztos,hogy megeri bealldozni a szinekert. Altalaban egy kis fenyforas ugyis javasolt felkapcsolni,mert az kimeli a szemet. Igy az lg nyer. Vaksotetben,meg minden led tv feketeje inkabb szurke... de ez tenyleg jaki taki. A szinek es a felskalazas sztem megeri inkabb,mint a fekete melysege. Plane,mivel a gyengebb tartalmak meg mindig a jellemzoek sajnos. X360-ps3,de meg az xbox one-hoz is jol jon a felskalazas,mivel ezek nem tudnak nativ 1080-at grafikaban es sima tv adashoz is. A ps4 ami tartja tobnyire az 1080-at,de az az lgn is szep eles kepet ad.
Nehez a dontes,de lehet elindulok az lg fele,amit korabban sosem gondoltam volna.
-
Jackie_Chan
senior tag
válasz
Osynho #23884 üzenetére
Értem és tudom is,de a 4K most abszolut nem is jön szóba,mert egyrészt szinte nincs is 4K-s anyag másrészt nincs is semmim ami lejátszaná.
Engem leginkább az érdekelne,hogy ha ugyanazt a filmet nézem- amit eddig már sokszor megnéztem a Pana plazmán-majd a UHD tv-n az csúnyábban fog festeni ? Egyrészt amiatt,hogy a tv UHD-s de a tartalom Full HD másrészt amiatt,hogy ugyanannyi képpontot nagyon képen húz szét!? -
Morris
veterán
válasz
Osynho #23380 üzenetére
Először P42-C10E, majd P42-S30E.
adodaniel: Világos szoba, gyakorlatilag állandó háttérfény (napsütéssel vagy külön fényforrással), a korábbi plazmáimnál a fekete nálam túl mély fekete volt (azaz jól mondtad, nagy volt a kontraszt). Erre bátorkodtam azt, írni, hogy itt ott elveszett a részlet. Tehát ahol fekete színem volt , ott gyakorlatilag egy full sötét paca volt, amiben nem véltem felfedezni a részletességet.
És azért is kerül ide a plazma tévé, mert elsősorban ahhoz viszonyítottam/hasonlítottam. -
bghistvan
senior tag
válasz
Osynho #23203 üzenetére
okés,azt már kapizsgálom hogy mik is a különbségek a technológiát illetően,de nekem nem erre irányult a kérdésem,csupán arra hogy 600Hz plazma vagy 400Hz led produkál-e szebb képet?
mindenképpen led tv-t szeretnék,smart-ot,és szintén 3d-t,és józan paraszti eszemmel azt mondom hogy jobbnak,szebbnek kell lennie a kép minőségnek. -
djxp01
senior tag
válasz
Osynho #23087 üzenetére
Igen, nézegettem azt is, és tényleg, nem is kell 3D azt el is felejtettem írni, persze nem ártana a nagyobb kép.
De igazából itt a YouTube, és a minél nagyobb képméret lenne a fő szempont - de mivel a 6200-as paneljét sokan szidták, fel se merült bennem. A 48-as 6400-as meg már túl drága lenne.
Mert igazából csak TV nézésre + YT-ra lenne. (a filmre van más)
-
MoRT2195
tag
válasz
Osynho #22976 üzenetére
De jó, hogy ennyire speciális megoldások kellenek... kiadok százezreket, azt cseszhetem az egészet. Mondom most karácsonyi szünetben egy jó kis otthoni mozi maraton tartok, ha már végre nincs munka, erre gány az egész. Ha meg külső merevlemezt vennék, amit rákötök a DVD/házimozi rendszerre, akkor meg az lenne a baja, hogy mkv formátumba akarom lejátszani, amit meg úgy tudom nem szeret.
-
cuko
aktív tag
válasz
Osynho #22505 üzenetére
Nyertél.
Végre eljuttottam a MM-ba ma délután, kb fél órát álltam a tévék előtt, de rohadjak meg, semmi különbséget nem láttam szinte az egyes tévék között - nem hogy a két kiszemelt modell, de az alacsonyabb kategóriás és felsőbb kategóriás között se. Szóval nem lettem sokkal okosabb.
Amit viszont észrevettem:
- 40-42es méret meglepően kicsinek tűnik. Lehet, hogy csak azért, mert egymás mellett ott volt kiállítva 100 készülék, de a 46-48asok sokkal impresszívebbek voltak mellettük. (Most amúgy egy 3-4 éves, 32-es fHD LG van a nappaliban, nem a legideálisabb, 2-2,5 méterről nézzük, de én pl már közelebb ülök a földre, ha osztott képernyőn xboxozunk.) - viszont elhatároztam magamban, hogy nem fogom kitolni a keretet 150 fölé, 100-ról indultam, és már majdnem a duplájánál járnék egy okosabb 46-48assal.
- Philips 42PFH6309 meglepően jónak tűnt a többi mellett, funkciókat és az árát nézve is, ráadásul 5 év garival adják most - azonban belenézve a Philips topicba ezt inkább felejtősnek gondolom. Viszont egy haveromnak ilyenje van már jópár hónapja, és sokat használja filmezni meg PS-ezni és ő nagyon meg van elégedve vele, szóval nem egyértelmű.
- Sony w6.. és w8.. sorozatot ajánlotta az eladó, és tényleg nagyon jól néztek ki (azokon nem minden az m1 HD ment, hanem volt amin valami HD demóanyag).- Samsung f6500-at hasonlítottam LG 671v-vel (6400-as nem volt kiállítva), ez alapján bejött valamennyire, amit mondtadok, LG-nek picit jobb volt a betekintési szöge, Samsungnak sötétebbnek tűnt a feketéje (a részletgazdaságot nem tudtam megnézni az m1 alapján...). Viszont belegondolva, ha ennyire nem látok lényeges különbséget a kettő között képminőségben, akkor tulajdonképpen mindegy is, hogy melyiket választom.
+ 3D nem nagyon érdekelt eddig, maximum "ha tudja, miért ne?" szinten, de most olvasgattam a Dual Playről és lehet, kipróbálnám - még egy pont az LG-nek.Összegezve eddig az LG a szimpatikusabb most (a picit nagyobb méret meg a valamivel jobb betekintési szög miatt), de erősen elgondolkoztam a 40-es Sony w605-ön is.
Ti mit ajánlanátok végszóként (holnap meg akarom rendelni, hogy biztos ideérjen karácsonyig)?
Lehet, megérné bepróbálni az 5 év garis Philipset? -
törölt tag
válasz
Osynho #22781 üzenetére
Öngólt rúgtál. Ideje lenne tényleg kipróbálni. Vehetnél egy mások által bögreszettnek titulált 2.1-es cuccot. Mondjuk egy komolyabb Logitech szettet. Próbáld ki rendesen. Most ne kezdjél el itt kritériumozni, amikor az előbb meg sem említetted. Égből pottyant mesék?
BBéci Nem kell félremagyarázni. Direkt neked hangsúlyoztam, hogy tévéről van szó. TV! Érted? Bekapcsolod a tévét, és nézed a híreket, időjárást, Barátok közt-et. Té-vé.Picturemaker Igazad van, de ezt más is tudhatná, ami nagyobb teljesítményű, az mindig jobb minőségű rendszer. Nincs vita. Én egyébként csak a tévékről beszéltem, mások keverték ide az egyéb hangcuccokat. Filmről sincs szó, csakis tévéműsorokról.
-
törölt tag
válasz
Osynho #22774 üzenetére
Nincs köze, jah. A nagyobb teljesítményre képes rendszer szebben muzsikál bármelyik tartományban. Próbálj ki egy 12 W-os hangrendszert, meg egy többszáz W-ost és majd meg tudod. Egyébként a sima beszédhang is jól érthető a tévén. Ha valakinél ez problémás, akkor van megoldás, pl. hallókészülék használata. Ezt lefordítanád : zajkeltoje?
BBéci szerint is tapasztalatlan vagy: "Az ilyen hozzászólások, megállapítások jól mutatják a tapasztalatlanságot." Szerintem is tájékozódhatnál előbb. Vannak olyan tévék, amelyeknél teljesen jól érthető a beszédhang. Akár az MM-ben is meghallgathatnál párat.
(#22775) BBéci Tévéadásról beszélünk, nem kell hozzá médialejátszó, ezért mást ne is keverjünk bele. -
DVB-T
tag
válasz
Osynho #22364 üzenetére
Azért ne túlozzunk, az ide látogatók főleg kereskedelmi tv-t néznek, ott messzíről max nem látják a kockákat, de az összképérzetük nem lessz rossszabb sőt, és odáig tudnak itt eljutni, hogy : "Samsungot vagy LG-t vegyek?", azt meg nem is értik , miket írtok, tehát ez a 99% ez sértés..
-
DVB-T
tag
válasz
Osynho #22347 üzenetére
Úgy értzem, a többséghez 1-1,5Mbit/s-on jut el az rtl, ahhoz meg végképp felesleges nagyobb képátlót ajánlani, én látok 10-12Mbit/s csatornákat, gyönyörű képpel és ha a tartalom is normális, bőven jó már a 37"-es is, a 42" lehet jobb, de 46 fölé menni átlag tv-nézőnek a mai viszonyok mellett..hát...mondom ezt úgy, hogy a 48"-as tv-nek (Pana 640-es)gyönyörű a képe, főleg, ha legalább átlagos a forrás, szerintem minimum a W9 Sony, vagy annál is jobb, de mégis furcsa a nagy kép...
-
DVB-T
tag
válasz
Osynho #22343 üzenetére
Ezt sugallják a gyártók, ezt szeretnék, ezért fizetett szakértői véleményekkel hülyítik, akit lehet...Nem kell egyáltalán a nagy tv, én a 48"-ast nem tudom megszokni a 37"-es után, bőven elég a 42"-es egy normál szobába...pixelszám nem változik, a pixelméret így nő, tehát a relatív felbontás csökken..
Egy jó műsornál nem számít, hogy 32" vagy 50"!!!!!! Ha meg nem jó a műsor, lehet azon (pótcselekvés) gondolkodni, min kellene változtatni, a műsoron nehéz, a képátlón könnyebb, nosza foglaljuk el magunkat...
A "nagy" szekértők nézték az 55cm-es CRT és nem javasolták a 102cm-est, fel sem merült, jó volt...most már lenézik a 102cm-est.. -
-
HagaNRG
őstag
válasz
Osynho #21886 üzenetére
Igaz, ez elkerülte a figyelmem .
A 6200 az az igazi, a csirkelábú, a 6203 már kívülről is egy olcsóbb, alapabb modellnek néz ki.Viszont aki engem felvilágosítana, ha már Samsung típusokról van szó, hogy miben nyilvánul meg a különbség a
H6410 és a H6470-es Samsungok között? Mindkettő 55". A 6410 majd 50kval drágább, mint a 6470.
Ja, és tök máshogy néznek ki. A csirkelábú az olcsóbb, de félek, a szolidabb jobban tetszik. (az viszont tuti nem forgatható, ami néha jól jött a plazmánál) -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest