- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Scoobyka #24017 üzenetére
Boltban lehetetlen jó képet alkotni egy tv képminőségéről. Kalibrálás után 0 a különbség, már ami a színhűséget jelenti, kontrasztban a VA panel sokkal jobb. Gondolom nem álltál neki kalibrálni, ezért csak szubjektív döntést tudták hozni. Nekem volt LG-m, Samum, tudom, hogy melyik milyen, VA panel a nyerő, márkától függetlenül, egyelőre.
-
törölt tag
válasz
Scoobyka #23980 üzenetére
Direct, és valós 100-as.
ati700 Nem elírás a 630V, mert ha nem érdekel a 3D, minek legyen benne, és olcsóbb is egy kicsit.
diablo666diablo666 Nem tudhatjuk, hogy meddig lesznek 2014-es tévék, de pár hónapig még biztos. De inkább az a kérdés, hogy miért nincs rá normális akció, mintha befagytak volna az árak. Műholdas tévézés esetén sat tuneres tévét vennék a helyedben, és a H6400-as nem az. -
ati700
csendes tag
válasz
Scoobyka #23974 üzenetére
Engem is ez érdekelne. Na de kiírom még 1x hátha egy kedves hozzáértő ember a segítségemre siet..
Sziasztok!új vagyok itt és azért regisztráltam be hátha itt valaki tud segíteni.TV ügyben nem tudok dönteni melyiket volna érdemesebb megvennem a fő szempont az hogy játékra fog kelleni még hozzá a jövőbeli ps4emhez.A TV-k amiket kinéztem :
- Samsung UE40H6200
- LG 42LB650V
- Sony KDL-40W605BÁr/érték arányban én a samsung-ra tenném le a voksom de mivel játszani kell majd ezért fontos az input lagja is amiről fogalmam sincs hogy mennyi lehet.A sony a teljesítményéhez szerintem drágácska(nekem az ) viszont állítólag annak alacsony az input lag.Az LG-t meg már láttam élőben rokonoknál szóval az meg azért tetszett meg,de ennél sem tudok semmi komolyan specifikációt az input lagjáról.
Valaki HELP plsHa esetleg valaki ezeken kívül valami csoda TV-t tud min.40" és max. 120ezerért annak hálát adnék ha megosztaná velem.Kérlek titeket segítsetek mert az a kis szál hajam is kifog hullani mire megveszem a TV-t.
Apropó van ez a SENCOR SLE 48F10M4 ami elgondolkodtatott,már csak a 122cm-je miatt is.
Válaszotokat előre is köszönöm
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
Scoobyka #23933 üzenetére
Dehogy sértődök
Tesztekben sok marhaságot lehet írni következmények nélkül, csak egy példa, hogy már 100-szor feltalálták a rák ellenszerét.
Pont ezt mondom, hogy a sok utána olvasás hatására képzelik be az emberek, az agyuk becsapja őket.
Ki kell próbálni és akkor meglátja mindenki. Szerintem csak placebo hatása van. -
ujlakany1993
aktív tag
válasz
Scoobyka #23926 üzenetére
Nekem h6200-am van vele. Én is hallottam az input laggos témáról. Általában Fifára használom ha konzolozok. Direkt próbáltam kiszűrni a késést, de nem igazán sikerült. Szerintem jó konzolnak is. Persze neten FPS játékot nem tolok vele. A kép, kontraszt, hang nagyon bejött. Én ajánlom neked. Persze ezt mind csak laikus szemmel.
-
törölt tag
válasz
Scoobyka #23919 üzenetére
Nem jobban, mint az összes többi tv. 30 ms alatti input lag jellemzi. De ez egy valós 100 Hz-es Smart 3D-s tévé, a H5000 pedig egy extrák nélküli alapmodell. Nem egy kategória.
Midway A passzív 3D szemüveg 300 FT/db, és azért 4 db általában szükséges egy családban. Megéri, ha azt nézzük, hogy szebb képe van, jobb felszereltségű, és sokkal több szolgáltatást ad egy 3D-s tévé. Manapság a jobb minőségű tévéknek tartozéka a smart és a 3D tudás is. -
Tegla80
addikt
válasz
Scoobyka #23619 üzenetére
Szia
Jatekra En hasznaltam 2evig samu es5500-at(2012evj) ami a h5500 elodje.
Megfelelo volt ra,(van jobb is,de nem annyi penzert) es smart is volt/van benne,(amit spec En hasznalok......)Esetleg meg a Sony R4xxx et nezd meg....azt is akciozzak 99e-be a sony szalonban, vagy euronics es mm is annyiba adja.Ez nem smart,de kepre lehet jobb....nezd meg oket eloben is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest