- iPhone topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
truebaba8 #30275 üzenetére
Hmmm ... miről nézed ? usb + pendrive vagy Hdd ?
Nálam igaz én USB -ről játszom de automatikusan felismeri és átvált 3D -re
Különben gyere ide az LG Led Tv topikba biztos tudunk segíteni
Szerk.
Nekem is az 50" -s képe jobban tetszett, én is emiatt választottam azt !
-
w333
félisten
válasz
truebaba8 #30224 üzenetére
Kb. 2 méterről
(#30225) G-Bali
Sajnos nincs tapasztalatom ezekkel a modellekkel
(#30239) G-Bali
Múlthét csütörtök és pénteken akcióban volt az 50LF652V (200100Ft) írtam is, kár hogy lemaradtál róla, most szerintem ismét 230k -ért árulják
Nagyon jó Tv csak ajánlani tudom, mindent tud amit tudnia kell és gyors is
-
w333
félisten
válasz
truebaba8 #30178 üzenetére
En siman a "Reset to Initial Settings" -el visszaalitottam. Vagy ez nem torli?
Nem törli
Ha full Resetet csinálsz akkor lehet a beállításvarázslóban kiválasztani hogy Otthoni vagy Üzleti módban menjen a TV, beállításokban is lehet valahol benne van, de én még nem találkoztam ezzel a menüvel, csak akkor mikor megvettem a TV -t és mindent beállítottam rajta
Illetve nagyban függ az is hogy milyen frissítés volt azon a TV -n
-
medvegy
aktív tag
válasz
truebaba8 #30122 üzenetére
A helyszínen az esetek nagy részében nem engednek kibontani egy 50 colos TV-t. De még ha ki is bonthatod, nem hiszem, hogy a kedvedért fél órára teljes sötétségbe borítanák az üzletet, hogy alaposan átnézhesd a készüléket. Márpedig ezek a hibák csak sötétben jönnek ki.
-
krx21
nagyúr
válasz
truebaba8 #29191 üzenetére
Én azt javaslom, hogy 270cm-re már 55"-os tv-t vegyél... Pláne, ha 3D-t szereted... A 3d-nél vizsgáld meg, hogy neked melyik tetszik jobban, az aktív vagy a passzív megoldás...
Hidd el az 50", 2 hétig lesz nagyobb, utána már bánni fogod, hogy nem 55"-ban gongolkodtál...
Tv-nél, pláne 3d-nél, a méret a lényeg...( sokat tesz hozzá az élményhez...)
-
zsiz
őstag
válasz
truebaba8 #29199 üzenetére
mondjuk az enyém már régi, nem mostanában vettem.
nincs is benne csak 2 magos processzor.
a 3D -bár sokan feleslegesnek tartják - nem rossz, én is szeretem, bár ritkán nézem, mert filmezni viszont nem annyira szeretek. de mióta megvan, 1-2 kivétellel csak 3D-s filmeket néztem.mindenki arra költi a pénzét amire szeretné. de én tuti nem vennék 4K-t
-
krx21
nagyúr
válasz
truebaba8 #29184 üzenetére
Én elösször elgondolkodnék, hogy belépő szintű 4K tv vagy komolyabb és esetleg nagyobb full hd?...
Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a 4K-nak csak akkor van értelme, ha az jó nagy, mert különben nincs különbség. (persze az ülléspozicióhoz képest...) A harmadik, pedig milyen tartalom lesz rajta... Netes 4k-n kívül vajon mit tudnál nézni??? Persze a 4k a jövő, de én is nagyon dilemmázok, hogy még felesleges... -
-
Pro Koryak
addikt
válasz
truebaba8 #22096 üzenetére
"projektorra akartam valtani , de csalodtam benne" + "meg 1080P-t sem nagyon nezek"
akkor nem csodálom, h csalódtál a projiban. itt sokkal jobban kijön, ha nem megfelelő minőségű a forrás!!!
na meg az sem mindegy, milyen volt az a gép...
HagaNRG:
most veled akkor mi a szitu???
volt 4-5 plazma tv-d és most keresel helyettük valami épkézláb led-es lcd-t? -
gyeniko
őstag
válasz
truebaba8 #13599 üzenetére
Én is kicsikkel (19" Sony Trinitron) kezdtem annak idején, utána folyamatos kényeztettem el magam az egyre nagyobb képernyőkkel. Igazából a visszalépést lehet nagyon érzékelni, azt, amikor megszoksz egy nagy képet és valamilyen okból jóval kisebb kép nézésére kényszerülsz. Viszonylag gyakran kell szállodában aludnom, no ilyenkor inább már be sem kapcsolom a TV-t, a legtöbb helyen max 32"-os TV-k vannak. Ebből arra következtetek, hogy nekem a nagy kép jobban esik. Véleményem szerint, ezzel a nagy többség így van/volna, sajnos, nagyon sokan nem tudnak nem tudnak akkora képet nézni, amekkorát szeretnének.
Én nagyon őszintén azt tudnám tanácsolni mindenkinek, hogy kis minőségi különbség ellenében is inkább a nagyobb képernyőjű masinát vegye.
Szerintem amiíg fejforgatás nélkül lehet nézni a műsort, addig nem túl nagy a képernyő! -
blakey
titán
válasz
truebaba8 #13577 üzenetére
Nem egészen, az használható hozzá ami megfelel az adott technológiának, az LA640 passzív, előnye, hogy olcsó a szemüveg, alapból van legalább 4db a csomagban, van dual play, nem kell hozzá elem, cserébe felezi a felbontást, az aktív Full HD 3D, részletesebb, pontosabb 3D, hátránya, hogy elemmel (akksival) működik, drága a szemüveg és kevés gyártó mellékel a tv-hez szemüveget. Hogy neked melyik tetszik az már a te döntésed, nekem mindkettővel volt tapasztalatom, az aktív ütősebb, jobb a térhatás Általában a készülékhez ajánlott szemüveget érdemes használni, egyéb gyártók termékei vagy működnek vagy nem ill. nem minden esetben olyan mint a gyári.
A 3D-t sötét környezetben érdemes alkalmazni, világosban nem nyújt semmilyen élményt.
-
redbulz
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest