- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz
#94529552 #40030 üzenetére
A factory reset megvolt már az nem segített, firmware-t még nem néztem.
@(#40031) blakey: Képmódot nem váltogattam, de megnézem ezt is akkor. Nem tudom mióta ilyen, mert ez a nappalis tv és filmet általában csak délután nézünk rajta, nemrég vettem észre, amikor a cimborám jött Walking Deadet nézni este és az eleve sötét sokszor, ott mocskos zavaró volt, mert minden feliratnál fel, majd le a háttérvilágítás.
-
G.I.JOE
senior tag
válasz
#94529552 #39917 üzenetére
Akiknek mutattam eddig videót az ambilightról, azokból szinte senki sem ismerte, hogy van ilyen, de tetszett nekik. (Persze feleségemnek nem tetszik, de Ő nem számít!
) Szerintem azért nincs rá igény, mert sokan nem tudják, hogy van ilyen.
@csicso82: Igen tudom, első körben megpróbálok egy >ilyet<, aztán ha mégsem lesz okés, akkor lehet nekiállok.
@Watt25: Na ez jó. Abban a régi Samsung-omban pedig ha jól emlékszem nem volt vinyó, persze pár képkockát lehet eltárolt vhol. Asszem a "still picture" gombot kellett megnyomni, de egy fránya videót sem találok róla. Úgy látom ez még a youtube előtti időkben volt ... Így lehet igaz sem volt.
-
Dobi 562
addikt
válasz
#94529552 #39793 üzenetére
Igen, kozben mar utanaolvastam a forumon, hogy igazabol ez torok es a Vestel gyartja. Az biztos, hogy meg egyszer nem fogok beleugrani ebbe a csapdaba, jobban utana fogok nezni. Tanultam belole.
Szerencsere az Amazon ugyfelszolgalat segitsegevel sikerult felvennem a kapcsolatot a Toshiba ugyfelszolgalattal (az en hivasomra nem valaszoltak) es 48 oran belul felveszi velem a kapcsolatot egy szervizes aki kijon megnezni a helyszinen a tv-t es ha szukseges elviszik szerviz-kozpontba.
Remelem gyorsan megoldjak. A Toshiba-forum admin szerint egyebkent dolgoznak a szoftver-fejlesztoik a Dolby-Vision problema megoldasan mert ez ennel a modellnel altalanos hiba...
-
Black_Raven
veterán
válasz
#94529552 #38605 üzenetére
Teljesen igazad van, én is utána néztem, sajna kifogtunk vmi rablót. Valószinű hogy kondicsere lesz új tápként elszámolva.
Viszont a tv árakat elnézve ha nem újat nézek, a jófogáson is 30k-ért sima 5-8éves lcd tv árulnak, ami a legtöbb külföldről lomizott. Magyarul olcsón nem igazán lehetne venni 32"-es led tv-t. Mindegy megy amig megy és ha még1szer elromlik kap újat Muter, de kpra, részlet kizárva. Ez se részletre vásárolt.(ez a miért nem részletre vesz másikat-ra válasz)
-
Talala
senior tag
válasz
#94529552 #38478 üzenetére
Ipv4. Köszi szépen. A lent taglalt probléma megoldódott. Fogalmam sincs hogyan, de a tvt nem merem kikapcsolna xd.
Otthon a régebbi h 6200-al meg tudom azt csinalni h telefonon youtubrol kiküldöm a tv-t a videót. Ezzel a tv-vel(ue43mu6122k) is meg lehet? Nem jön fel az a kis ikon youtubon. -
KFORboy
senior tag
válasz
#94529552 #38207 üzenetére
Igazából képeken is látni, hogy eltűnik, azonos képpel előtte-utána
Ehhez 3 perc kellett neki, most már elő se jön állítólag, de pl én ezzel a 3 perces "hibával" vettem eredetileg :")De ma 5-kor érkezik, oszt kiderül
Amm a dettó ccfl megvilágításos t500-as thinkpadem kijelzőjének is van egy amolyan pár másodperces bemelegedése, látom, hogy változik a fény denzitás meg egy kicsit a kontraszt/szín tónus hideg indításból...
Ez mégiscsak egy fénycső, nem egy direkt világító dióda AKA: led
De gondolom az ára rendben van a kepességei és az opcionális 3perces fénytörés anomáliával a szűk fölső sorban... (?) -
KFORboy
senior tag
válasz
#94529552 #38205 üzenetére
Igazából használt piacon, jó árban csak kb ilyen korú tv-k vannak.
43e HuF, abból 3e hogy felhozzák autóval Oroszlányból.
Pincében volt tartva kihasználatlanul, újra beüzemeléskor volt egy furcsaság, a felső sorban kicsi hullámos fény különbség / anomália, ami pár perc után eltűnt, most meg állítólag teljesen...
Amolyan bemelegedés vagy fene tudja mih kellett neki...De tekintettel, hogy 107 centi, FHD, 200hz és 2ms válaszidő, szép képpel és nem noname...
Én jónak érzem az ajánlatot...
Tudom nem led... de így is filmezésre meg ps3-ra lesz max... ezért a fogyasztás különbség még egy plazma esetén se érintene komolyan... -
madgie
titán
válasz
#94529552 #38144 üzenetére
Tuti nem fogom a Plexet lecserélni, ha minden máson korrekten működik
Blakey MrMC linkje érdekes, azt nem ismertem, szerintem kipróbálom az Apple TV-n. Mivel tud SMB megosztást és Plexet is “kezelni”, így akár feleslegessé teheti a Popcorn Hourt. Mondjuk az újabb Apple TV-k távirányítóját a többséggel ellentétben nem szeretem, oké, gesztusvezérlés meg tipitapi, de hogy hetente-kéthetente azt is töltögetni kelljen, míg a régi, sima gombelemes hagyományos táv két évig is lazán elment.
-
monty78
csendes újonc
válasz
#94529552 #38077 üzenetére
Akkor lehet, hogy érdemes az LG-nél futni egy kört, mert valami egyedi hiba lehet? Erre azért nem gondoltam, mert nehogy az legyen a vége, hogy én rontottam el a panelt, pedig szinte semmi nyomás nem volt a portötléskor.
Egyébként valóban olyan, mintha magán a panelen húznám végig a törlőkendőt és húz maga után egy csóvát és ha elveszem, akkor ez a csóva picikét halványodik, de határozottan ott marad a nyoma. Konkrétan mintát lehetne bele rajzolni. Elég aggasztóan néz ki. -
blakey
titán
válasz
#94529552 #38079 üzenetére
Sajnos konkrétan a plexi nagyon közel van a kijelzőhöz, amikor ezt olvastam valakitől majd később a saját készülékeimen is tapasztaltam elmentem különböző boltokba és leellenőríztem, mindegyik ilyen volt kivétel nélkül, nagyon közel voltak a kijelzőhöz, pontosan úgy viselkedtek amikor a digitális quartz óra kijezőjét megnyomod, csak itt ugye nem zöldülnek/kékülnek.
-
blakey
titán
válasz
#94529552 #38077 üzenetére
Az összeszerelés minőségével van gond nem a kijelzővel. Nagyon közel van a panelhez a külső plexi, mások is írták az LG topikban, nem ő az egyetlen, én is tapasztaltam 3 különböző LG tv-n, jellemzően azokon amiken van egy fényes plexi a kijelző előtt. Más márkák ilyet nem alkalmaznak illetve ha mégis akkor másképp.
-
madgie
titán
válasz
#94529552 #38075 üzenetére
Majd 720p helyett átállok a 1080p kölcsönzésre, 4K anyag úgyse túl gyakori még.
Egyébként brutális 4K-t és is tudok "mutatni" a cuccnak, 100 Mbit/s 4K-t tud rögzíteni a fényképezőm (Fujifilm X-T2), elég állat minőségben. Dolgoztam is már pár 4K anyagon, de szégyenszemre 1440p monitoron vágtam meg
-
blakey
titán
válasz
#94529552 #38017 üzenetére
A bólogató János te vagy, semmi mást nem tudsz, csak +1-ezni, linkelgetni, ha valaki szakmailag megalapozottan leírja, hogy az IPS panel gyenge te felháborodsz. Amúgy nem csak a TV-s körökben műveled ezt meg a személyeskedéseket, többnyire azokkal akik egyáltalán nem értenek egyet a te álláspontoddal. Amúgy gyenikot személyesen ismerem, többször találkoztunk, ja és igen, tv-ket, projektorokat elemezgettünk, főleg a kalibráció előnyeit boncolgattuk, te meg köztudottan ellene vagy, mert hülyeség.
sok a rizsa, kevés a tartalom. - bagoly mondja verébnek
Nem a személyekkel kell foglalkozni a topikban, ha valakit nem tudsz meggyőzni. Nem érted. - ez pontosan így van, te miért foglalkozol egyből a személyekkel, ezt a hszedet is egyből személyekkel kezdted -
ezso
tag
válasz
#94529552 #38003 üzenetére
Nos, ez egy parttalan vita lenne, amire sem időm sem kedvem nincs, de azért röviden válaszolok.
"Az elfogult hsz-eid nem vehetők figyelembe, mert te érdekelt vagy a Vestel termékekben..."
1, Nem vagyok érdekelt, mert attól, hogy én ezekkel a termékekkel is foglalkozom, ha XY vesz a MM-ban, E-digitálnál, vagy bárhol egy Vestel terméket, attól én sem boldogabb nem leszek és több pénzem sem lesz. Sohasem promóztam a termékeket, legfeljebb alternatívaként említettem.
2, A saját nevedben beszélj! Hogy Te nem veszed figyelembe az pont nagyívben....a többit tudod, de másnak jól jöhet a segítség.
3, Inkább nézz magadba, mert te vagy, aki a fórumosokat megpróbálja egy irányba terelni. Én is vádaskodhatnék, hogy Te az Lg embere vagy, de nem teszem.
4, A Samsung, Lg, Sony igen is gyárt nagyon jó tévéket, ebben talán egyet értünk, de létezik még ezenkívül sok típus, amik kevésbé ismertek, de attól még nem rosszak, ugyanakkor a fenti szentháromságnak is vannak rosszul sikerült gyenge modelljei. Ennek ellenére soha nem fikáztam a fenti típusokat, aminek Te az ellenkezőjét teszed, ráadásul úgy hogy bizonyítottan minimális ismeretekkel rendelkezel ezekből a típusokból.továbbra sem hiszem el, amiket mondasz a megszűnt, csődbe ment tucatmárkákról.
Szíved joga, csak szerintem tartsd magadba, mert így csak saját magadat járatod le.
Az LG alig több mint húsz éve lett a Goldstarból, akkor ez is becsődölt majd újjászületett márka? Ugye hogy nem.
Ha 20 évet visszamennék az időben, akkor valószínűleg habzó szájjak szidnád a távol-keleti hulladékot, mert abban az időben tényleg nem a megbízhatóságukról és tartósságáról voltak híresek. Anno sok magyar szidta őket, de nagyon jó irányba mentek és csináltak egy kiváló céget.
Ugyanez a fejlődés a Vestelnél is megtörtént, csak erről nem tudsz, vagy nem akarsz tudomást venni.Továbbá a régi elfogult írásaid is cáfolva lettek, nem csak tőlem[link], [link]hanem Piftukától is[link]. Vissza lehet olvasni mindet. OFF
Amiket belinkeltél 2015-ből, abban semmi elfogultság nincs, főleg ha valaki az előzményeket is megnézi.
1, (2015) Ha meg valakinek a témába vágó készülékekkel kapcsolatban lesz kérdése, arra szívesen válaszolok, legjobb tudásom szerint.
Vitatkozni meg nem kívánok senkivel, de véleményt, tapasztalatot szívesen megbeszélem laikusokkal és hozzáértőkkel is.
Ebben hol az elfogultság? És hol a cáfolat?2, (2015) elolvassa aki akarja, nem másolom be mert hosszú. Abban sincs semmi.
Az egyetlen vagy, aki ha valaki neked nem tetsző tv-ről kérdez és nem ért veled egyet rögtön a torkának ugrassz!
Nálad nem éveket, elég pár napot visszamenni az időbe és találni valakit, akit kiosztasz. (Tégla80, szept.2).
Egyelőre ez nem fidesz nagygyűlés és nem vagyunk Észak-Koreában sem, hogy csak a neked tetsző vélemények hangozzanak el.
Törődj bele és legyen szép napod! -
ezso
tag
válasz
#94529552 #37998 üzenetére
Egyáltalán nem érdekel a Vestel, és a többi noname megszűnt márkák, kímélj meg a reklámozásától.
A Vestel próbálgatást azt meghagyom neked.Pumma! Milyen megszűnt márkákról beszélsz?! A felsoroltakból melyik szűnt meg?! Attól, hogy bizonyos termékeket más cég is gyárt illetve a gyártási jogát bizonyos típusoknak eladják, attól még a márka továbbra is létezik!
Mellesleg bebizonyosodott, amit gyanítottam: nem értesz hozzá, csak osztod az észt mindenféle tudás-alap nélkül és félrevezetsz olyan fórumtársakat, akik tanácsért jönnek ide!
Amit írtam publikus, az interneten is fellelhető információk!Ezt a hsz-t pedig valószínűleg saját üzleti érdekből írod, ezért ez a kampányod szerintem tisztességtelen megnyilvánulás. Magyarul nem etikus, de még az is lehet, hogy tilos.
Miről beszélsz? Milyen kampány? Én évente írok annyit, vagy kevesebbet ebbe a fórumba, amennyit Te naponta szoktál!
Te írsz tisztességről és etikáról, amikor kizárólag te viselkedsz etikátlanul, azzal is, hogy bizonyos cégek termékéről (amit bizonyítottan nem is ismersz) nem ajánlott, gagyi kategóriába teszed és csak az általad ajánlott terméket dicsőíted!
A tíz éves fórum tevékenységem alatt hány olyan hozzászólást találsz, amikor bárki vagy akár Te ajánlott egy bizonyos típusú terméket, amire én odaírtam volna , hogy ne vedd meg, mert az általam ajánlott tv jobb is és olcsóbb is? Elárulom egyet sem fogsz találni, veled ellentétben! Itt ismét megkérdezem: ezek után Te beszélsz tisztességről és etikáról?!Valamit elárulok az én hozzáállásomról: (nem önfényezés ahogy te gondolod) Ha például megkérdezik a véleményemet egy olyan tévéről, vagy gyártóról amit nem ismerek, akkor megmondom, hogy "ne haragudj ezt a típust, vagy gyártót nem ismerem, így nem tudok korrekt választ adni a kérdésedre". Úgy hiszem ez a tisztességes és etikus hozzáállás, nem az amit TE művelsz.
Ezért nem is hiszem el, amit mesélsz róluk.
Ez nem hit kérdése, hanem tények és kikérem magamnak, hogy ha burkoltan is, lehazugozol, pláne ismeretlenül!
Kinek képzeled Te magad!?
A többit inkább nem írom le, mert nem lenne fórum kompatibilis...
Ószintén szólva többet néztem ki belőled (elismerem, tévedtem) mint ezt a pökhendi gusztustalan vagdalózást... -
ezso
tag
válasz
#94529552 #37991 üzenetére
"Szerintem nem érdemes. Ennek már csak a neve Sharp, amúgy szlovák, vagy török-kínai cucc"
"Tisztelt" Pumma!
Vagy, vagy, vagy??? Akkor most melyik? Fingod nincs a konkrét válaszról, csak okoskodsz és félrevezetsz olyan embereket, akik nem értenek a tévékhez.
Kinevezted magad a fórumon önjelölt LG, Sony, Samsung ügynöknek és minden mást fikázol...Konkrétan hány Vesteles tv-t teszteltél komolyabban, mondjuk az alábbiak közül?
JVC
Panasonic
Telefunken
Sharp
Hitachi
... hogy csak néhány ismertebb márkát említsek.
Annyit segítek, hogy a Vestel valóban török multi cég, de a fenti tévék nagy részét Németországban gyártják és egyetlen porcikájuk sem járt a törököknél. Sokkal olcsóbbak (azonos kategórián belül) mint egy-egy felkapott márka, de semmivel sem rosszabbak.
A kínai tévékről nem nyilatkoznék, mert azok tényleg elég xarok.
A felsorolt tévék nem átmatricázott cuccok, hanem a gyártási jogot vásárolta meg a cég nem kevés pénzért. -
vlaszti
csendes tag
válasz
#94529552 #37991 üzenetére
Köszi szépen a segítséget és nagy valószinű az lg fog lenni a kiválasztott.
Én ezt nem értem ha ez már nem is eredeti Sharp amit kinéztem akkor miért kell használni a nevét.Miért jó ez nekik a naiv ember elhiszi mint pl én is,hogy jó tvt vesz és utánna derül ki egy kinai vacak. -
zolikaDB
veterán
válasz
#94529552 #37946 üzenetére
Ez 123-as
Szóval, a legolcsóbb 106cm körüli ajánlott LG/Samsung smart az melyik modell?MOD: jaaaaa, ez az? -> LG 43 LJ624V Ajánlott?
Ezeknél mennyire lassú a smart oldal? -
jeni
félisten
válasz
#94529552 #37931 üzenetére
Mert most 4 ev garival lenne 360e.Ft korul
Egyetlen bolt sem ad ezen aron 4 ev garival csak 2 ev.
Hiaba megszuno az analog csati. Sosem tudni mikor jonne jol. A Samsung TV-n nem jelolik a kompozit csatit. Tudom,hogy a 4K tv-n mar felesleges az a csati.
Nincs rosszabb annal,hogy egyeb adaptereket kell venni meg. -
Tegla80
addikt
válasz
#94529552 #37869 üzenetére
En nem erzem ugy,h szemelyeskedtem volna.....tenyeket irtam es az,h neked ez nem tetszik az a Te dolgod.
Amugy sosem buntettek meg meg szemelyeskedesert veled ellentetben(linkelnem is az oldalt ahol lathato,h ki miert kapott buntit es ott egy jo hosszu lista lenne nalad,de tiltja mar a ph igy nemtom megmutatni.....szerencsedre.)Plusz nem En vok aki pm-ben irja meg az embernek a frankot,mert ott leirhat mindent......ezert is vagy nalam tiltva.
Szval nekem Te ne....... -
Sonja
nagyúr
válasz
#94529552 #37845 üzenetére
Igen, itt annyi!
IPS-em van most is (Panasonic TX-L37ET5), és IPS is kellene, szóval a 40"-os Pana ki is esett. Csak világosban nézek mindig. Maximum 43"-os fér el, de az is éppenhogy.
-
-
mexel
veterán
válasz
#94529552 #37797 üzenetére
Köszi az infót, csak éppen az változott hogy nem annyira akaeok már va panelt, mert sokat nézik oldalról, a számítógép előtti székből ami kb 45 fokban oldalt van a tv től. Így valószínűleg jobb lenne egy ips panelos. Közben olvastam hogy a dx700 pwm es. Abban a hitben voltam hogy ezek a tv k már mind pwm mentesek. A többi típusnál ez fel sem merült eddig. Mindegy, az lesz szerintem hogy egy készüléket hazaviszünk próbára és meglátjuk. Sajnos az átlag user vélemények nagyon szubjektívek, ezt a legjobb kipróbálni, kár hogy ahol most vagyok erre hincs lehetőség.
Az összes típus topikját olvasom már egyébként, próbálom összerakni a képet. A sony 7005 mitől nem ajánlott egyébként? A dx700 ról azt írták mosott, homályos, stb -
mexel
veterán
válasz
#94529552 #37794 üzenetére
Mivel jobb a DX700E mint az EX700E, és az xd7005 miért nem ajánlott,illetve miben nyilvánul meg hogy jobbak azok a panák mint a sony? Sajnos teszteket nem nagyon találok ezekről.
FollowTheORI: igen köszi, emlékszem hogy írtad és utána kezdtemel keresgélni melyik mit tud, a sony oldalán van is táblázatszerűség ahol a típusok fent vannak és ottlátszik melyik a triluminos. Sajnos az ajánlottak kiesnek az árkeretből.
A pana szoftvere nem tudom milyen lehet, de azt tudom nem androidos sajnos.
Más: ha az LG-kközül nem az 50UH635Va kiszemelt akkor ekkorában mi az ami jó még LG-ből? Kb 15 féle UHD-svan kb 150-250ezer között ésegyikről sem olvastam szinte semmit. Azok mind elmaradnak ezektől a panasonicoktól képminőségben?Szívem szerint az UH635V-t venném de félek hogy oldalról nem lesz jó a VA.
-
Bass
addikt
-
acura nsx
kezdő
válasz
#94529552 #37643 üzenetére
Meg valami, pc-re lesz ugye kotve a tv, onnan megy majd a film. A windows belenyul a tv szin beallitasokba, vagy csak akkor ha klonozom a kijelzot. Ketto kijelzo lesz radugva a gepre, a tv es a monitor.
Hogy szokas ezt, vga/windows szinbeallitasokat alapertelmezetre tenni, a kijelzot kiterjeszteni vagy klonozni? Majd utana beallitani a tv menujebe kepet ?Nem igazan tiszta ez a resz nekem, ha valaki elmagyarazna megkoszonnem. -
gordonfreemN
addikt
válasz
#94529552 #37631 üzenetére
Végül mivel elfogyott a termék, és a 200k nagyon lélektani határ volt, rendeltem egy 55LH6047-et.
Ha tetszik majd akkor tetszik, ha nem akkor meg majd le lesz cserélve.
Az ok amiért ezt választottam:
olvastam itt olyan beszálomókat, hogy ez a WRGB UHD gyakorlatilag csalás, illetve valaki azt is irta, hogy ő eget rengető küólönbségeket nem lát két különböző TV között és ami viszont fontos, az a méret (moziélmény) -
acura nsx
kezdő
válasz
#94529552 #37617 üzenetére
Köszi a választ, az LG 55 UJ701V tetszik jónak tűnik és új termék . A Phillipsbe szar a smart es a menü ahogy olvasom, bár ezeket nem használom. Na jó a menüt igen, amíg beállítom a képet. Viszont azt írják Phillips topikba hogy jó az input lag, és hogy van vmi játék/PC mód külön. "Nekem rengeteget javított az input lagon(számítógép módba kapcsolva a tv-t) és már simán játszható pl a World of Tanks ami eddig élvezhetetlen volt."
Az LG 55 UJ701V-nek szebb annyival a képe hogy megérje azt a + 140.000 FT különbséget, a másikak amiket linkeltél gondolom közel hasonló kép minőségűek mint a Phillips.
Pl . egy BD50-es filmet nézve mik a különbségek, jobb színek, tisztább kép, jobb sötétek ? -
echterion
nagyúr
-
kriszti@n
tag
válasz
#94529552 #37444 üzenetére
Szia.
A múltkor tanácsot kértem led tv ügyben. Mára 2 befutó maradt, Samsung UE40k5500(amit te javasoltál az 5100 helyett) vagy UE43KU600. Az ulta HD-n kívül jobb bármiben is a 6000-es modell? Árban nem sok van közötte (6000Ft) a méret pedig nem igazán számít, hogy nagyobb a kijelző. -
echterion
nagyúr
válasz
#94529552 #37579 üzenetére
Igen, tudom, testvéremnél láttam eleget LCD tv-t, azt már elfogadtam, hogy nem olyan lesz a képe, mint egy plazmának. Ma hívtak is a boltból délután, hogy holnap jön a futár a tv-vel, szóval a kiszolgálás nagyon gyors. Eddig elégedett vagyok a bolt kommunikációjával, meg a gyorsasággal. Remélem, a TV is ugyanilyen frankó lesz.
-
krakki88
csendes tag
válasz
#94529552 #37571 üzenetére
Elképesztő ez az egész. Komolyan sokkal boldogabb voltam amíg nem tudtam mi az az input lag...
Ez a VA, IPS panel keverése egy modellen belül már tényleg a katasztrófa..Amit keresek:
-játékra és pc monitornak is használható, tehát alacsony input laggal rendelkező
-40-43" coll körüli
-maximum 150 ezerbe kerülőbármilyen típusú "smart tv-t".
Köszönöm!
-
echterion
nagyúr
válasz
#94529552 #37535 üzenetére
Hát, erősen hajlok az általad javasolt LG-re, az a Samu nagyon csábító, de egy zéró ismeretségű boltban van, valszeg nem is magyarországi TV, amire a Samu regisztrációja nem is fog működni. Nagy a dilemma, na.
Ma voltam a MM-ban, nem lett jobb a helyzet, mert ott meg drágábbak a jónak tűnő cuccok. -
_adaml21_
őstag
-
Piftuka
veterán
válasz
#94529552 #37459 üzenetére
"A bemutató darab meg simán a visszavitt, javított, esetleg továbbra is kis hibás tévékből lehetett. Aztán rámondják, hogy x ideje rakták ki. Az eu-ronics a legátverősebb a nagy üzletekből, de a többi se szent."
Értelek. Mondjuk a konkrét MM üzlet esetében nem erről van szó, ezt tudom. Egyedül az SD-t nem láttam eddig, de azt tudni kell, hogy jó pár tévét leküldtek most nekik egy másik áruházukból, mert ott nem pörgött úgy az eladás. (Így lett pl. készleten ismét az amúgy már elfogyott, és nem rendelhető LG 55C6V is.)
A SONY-k jó ideje ott vannak a helyükön.
(Nem beszélve a bontatlan példányról, attól tényleg nincs miért félni.)
Az általam vásárolt W809C is ilyen volt. Azt még új korában kitették a polcra, és ott üzemelt közel egy éven keresztül, amíg meg nem vásároltam.
-
-
Piftuka
veterán
válasz
#94529552 #37454 üzenetére
Ugye ezt nem a SONY tévékre írt hozzászólásomra válaszul szeretted volna írni?
Ami a KU6000-et illeti... Én nem "beszélek rá" senki semmire. A kérés alapján ajánlok, és elmondom a véleményemet. Feltételezem, hogy felnőtt emberek képesek felelősségteljesen dönteni, és kiválogatni a nekik szóló információk közül a számokra relevánsakat.
Ha érdekli őket, elmennek, megnézik, aztán megveszik, ha tetszik nekik. Ha pedig nem tetszik, akkor nem veszik meg.
Egyébként önmagában egy bemutató példány semmi hátrányt nem jelent. Ezt éppen a saját példámból tudom.
-
Piftuka
veterán
válasz
#94529552 #37450 üzenetére
"Piftuka Nem biztos, hogy VA panelos az, amióta panelhiány van a Samsungnál."
Igen, hallottam a Samsung gyártási problémájáról. Viszont az Euronics webáruházában olvasható "utolsó/bemutató darabok" alapján jó esély van a VA panelre. Azok a példányok már ott lehetnek a boltokban egy jó ideje.
Vagy rosszul gondolom? (Egyébként a vásárlás előtt nagyon könnyű ellenőrizni, hogy milyen a panel. Csak rá kell nézni oldalról.)
-
Piftuka
veterán
válasz
#94529552 #37405 üzenetére
Szerintem "nem eszik olyan forrón a kását".
Ráadásul sokkal szűkebb felhasználói réteg használja, mint a másik "nagy gyártók" termékeit.
Még a Panasonic ilyen "mostoha gyermek".. arról sem írnak sokat itt a topic-ban sem.Mert viszonylag kevesen rendelkeznek a gyártó készülékeivel.
Egyébként értelek, de nem gondolom, hogy egy 120 Hz-es, közép kategória felsőbb részébe tartozó Philips készülék annyival rosszabb volna, mint egy alacsonyabb kategóriába tartozó Samsung, LG, vagy bármi más.
Persze kinek mi...
Megjegyzem ember legyen a talpán, aki ezután el tudja dönteni, hogy melyik ajánlásra hallgasoon!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Óra topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy ruhás topik
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- PlayStation 1 / 2
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest