- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lorinser
senior tag
válasz
malnabokor #29681 üzenetére
- A két LG és a Philips 6559 IPS paneles, ezeknek alacsonyabb a kontrasztaránya mint a Philips 55PFS8209-nek ami VA paneles. Nekem is IPS-es TV-m van, én nem panaszkodom sötétített szobában sem a kontrasztra. Az, hogy a kontrasztarányra mit írnak, nem igazán lényeg, mert szinte soha nem a valós értéket írják.
A Philips 55PFS8209-nek egyébként jobb képe van, de ez egy magasabb kategóriába tartozó TV. Én inkább ezt javasolnám neked. És most tényleg jó áron van.- a Philips TV-vel nincsen baj, kategóriájában van ugyan olyan jó vagy jobb (és most a képminőséget említem) mint az említett koreaiak. Ők orrba-szályba reklámoznak, persze, hogy szinte csak ezeket látni.
"Philipsről nem sok mindent halottam manapság" - pedig szép csendben már korábban megérkeztek és a boltokban vannak a 2015-ös alsó- és középkategóriás modellek, és nemrég érkeztek a felső és a high-end TV-k.
Szóval tolják ők is, de ezzel a koreai marketinggel sok mindent nem lehet kezdeni (bár a Philips is megerőltethetné magát ezen a téren, mert szerintem ők meg túl keveset költenek erre).
-
lorinser
senior tag
válasz
malnabokor #29673 üzenetére
Szia!
Ha passzív 3D-s TV kell akkor ezeket is érdemes szerintem megnézned:
- Philips55PFK6559, ez most nagyon jó áron van itt.
- LG 50LF652V
- LG 55LB679VBár nem passzív 3D-s de én még ezt a Philips 55PFS8209-et sem vetném el.
Panasonic között is van passzív 3D-s, azokat is érdemes lenne megnézned. Szerintem mások tudnak ilyen panát ajánlani neked.
-
Osynho
addikt
válasz
malnabokor #29673 üzenetére
Passzívval hasonló nincs, csak más tv.
Zavaró fényforrások le voltak kapcsolva aktív 3D-zés közben?
-
Osynho
addikt
válasz
malnabokor #29660 üzenetére
Hello!
Talán a Sony 55W805 megfelelő lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tesla topik
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest