- Nem nyílnak a Foldok?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
Üzlethelységbe promóciós anyag vetítésére keresnék TV-t,
Amit szerintem fontos tudni:
-napi 12 órát menne a hét 5 napján
-normál világos környezetben (mint egy átlag üzlet)
-képek/videók mennének rajta (és itt megkérdezem, hogy van olyan gyártó amelyiknek a szeftvere meg tudja oldani, hogy folyamatosan menjenek a videók és képek, ismételje őket, vagy erre külön eszköz kellhet?)
-méret: 32/40"
-maximum összeg: 100000 nettóTudom, hogy kissé speciális kérés, de köszönöm szlen előre is, ha valaki tud segíteni
-
malnabokor
senior tag
válasz
lorinser #29675 üzenetére
Köszönöm szépen, a Philips tévéhez lenne még kérdésem (mert így laikus szemmel tényleg jónak tűnik)
-A kontrasztarányt sehol sem találtam, az milyen neki (teljesen sötétített szobában ha jól tudom sokat számít)
-A Philips márka TV-ben manapság milyen? (reklámban annyira csak az LG és Samsungot nyomatják, viszont Philipsről nem sok mindent halottam manapság). -
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok,
TV-t keresek, 300000-es max határral, ezekkel a körülményekkel:
Teljesen besötétíthető szobában lenne (csak a fényviszonyok kedvéért)
A család a minél nagyobb képátlót és szebb képet preferálja (mondjuk szerintem mindenki)
OkosTV nem oszt nem szoroz
3D sem szükséges feltétlen (bár korábban használtuk már többször is) viszont ha van benne, csak passzívA Sony nálunk még kedvelt márka, de ha mások jobb minőséget nyújtanak ebben a kategóriában természetesen akkor inkább legyen a jobb
Köszönöm szépen előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Quadro FX 570 eladó
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest