- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
válasz
Ciccuka #38373 üzenetére
Az MU6172 szerintem tud mindent, amit azok, sőt, többet. Egyébként elég sok típus fut egyszerre, most már nehéz két olyan típust kiválasztani a sok jó típus közül, mint anno a Samsung H6400 és a Sony W755/805 voltak. (de lehet, hogy tévedek)
Én mindenesetre most az MU6172 mellett teszem le a voksom az idei Samsung kínálatból.
-
törölt tag
válasz
Ciccuka #33182 üzenetére
Lecseréled a tavalyi H6400-at? Monitortávolságból vagy karnyújtásnyira majd láthatod az UHD előnyét, ha megfelelő a tv minősége és a tv adás is 4k-ban jön. A Medion név alatt bármilyen cucc is lehet, mondjuk én már laptopból se Lenovot vennék legközelebb.
Ruffian Itt biztos tudnak segíteni adapter és kábel kérdésben. A tecsóban Hama kábeleket láttam régebb, azzal van a gond?
-
-
Ruffian
tag
válasz
Ciccuka #33176 üzenetére
Német Aldiban(Hofer) csupán csak 118.000Ft. Nem kicsit húzzák a magyar bőrét...
Ráadásul hülyének is nézik, magyarban nem írják le a típust, németben azért megtisztelik annyival a vevőt (MEDION LIFE X16018 (MD 31018) )Mellesleg a Medion a Lenovo leányvállalata, szóval annyira rossz nem lehet, pláne, hogy 3 év garit is dobnak rá.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Ciccuka #32763 üzenetére
van itthon házi mozi, de azért jó lett volna külső eszköz nélkül megoldani a jó hangzást
(#32764) Pumma : azért lassan tényleg átlépjük a Q2-őt is és annyira nem jönnek kifele új modellekel, nagyon újat nem is tudnak sajnos már dobni, inkább az árakat vinnék le, lenne 200k alatt egy 4K 3D smart tv
nem hajt a tatár, a mostanit is el kéne adni szóval ráérek csak lassan aktuális lesz
-
válasz
Ciccuka #32676 üzenetére
2 éves konstrukció, Samsungnál pontosan tudom mit jelent ez, mert van a családban 3 db, abból 1 frissebb, a másikak 2 évvel régebbiek. De ugyanaz a kategória. És van difi, nem is kicsi. LG-nél ugyanez, 620s-em van otthon a hálóban, munkatársam webos2-est vett talán LB630-ast. Ég és föld a kettő sebességben. Szóval nem, köszönöm, max 1 éves tv-t szeretnék neki ajánlani, mert tudom milyen, amikor valami vagy iszonyat lassú vagy a képe nem hozza a mai szintet.
-
d@minator
addikt
válasz
Ciccuka #32608 üzenetére
Nekem is az van de nincs bajom a hanggal. Az én beállításaim (48H6400):
Hang: Normál
Hangeffektus: DTS TruSorround - BE
DTS TruDialog - BE
Hangszínszabályozó: Enyhén "C" alakú tehát a magas és a mély kicsit ki van emelve.
Korábban azt írták erről, hogy igénytelen beállítás de nekem és másnak így tetszik. Erőteljes hang, van mély és magas szerintem közép is. A zene és a beszéd valamint a filmek így tetszenek. Próbáld ki. -
törölt tag
válasz
Ciccuka #32590 üzenetére
De, azért vannak próbálkozások a gyártóknál, ahol pl. 2-nél több hangszórót használnak, vagy létezik beépített Soundbar-os is tévé is. Vajon miért minősítették a liszi70
hsz-ében említett tesztben így: A hang jónak mondható? Pedig az csak 42"-os tévé volt, és nem is felső kategória. A mai tévéknél azért a 2x10W a napi tévézéshez elég, a saját tévéim alapján.
-
d@minator
addikt
válasz
Ciccuka #32586 üzenetére
(#32587) BBéci: Igazad lehet...
Ezek maradtak, mert a többiben nincs wifi. Ezek közül melyiket? Csak tud valaki valamit mondani egy TV-s topikban, hogy melyiket érdemesebb megvenni. Pl. garancia, megbízhatóság, szerviz, support, sebesség vagy akármi ami miatt valamelyik ajánlottabb vagy valamelyik kevésbé az.
Nekem valamiért az LG szimpi de arra emlékszem, hogy régen nagyon lassú volt a kezelése (menü, bekapcs idő stb.).
A Pana a legolcsóbb de a Panasonic oldalán sem nagyon találtam meg.
Philips Androiddal egyszer rosszat olvastam az Androidos tv-kről. Meg talán kínai lett?
A két Samu között nem tudom mi a különbség talán a Hz?Panasonic TX-40C320E SMART / Youtube és Facebook/ LED Televízió
Samsung UE40J5200AWXXH SMART LED Televízió
LG 42LF5800 SMART LED Televízió
Philips 40PFH5500/88 ANDROID SMART
Samsung UE40J5500AWXXH SMART LED Televízió -
válasz
Ciccuka #32590 üzenetére
Ebben is lehet igazság, de ha nem így lenne, akkor sem tudnák megoldani normális áron, mert ebben igaza van BBécinek, egész egyszerűen a mai lapostévékben nincs elég hely erre. Bezzeg a régi CRT-m úgy szólt, mint az állat, de akkora volt mint egy bernáthegyi kutya háza.
-
znb
tag
válasz
Ciccuka #29822 üzenetére
Ami gondolom teljesen lutri, és csak akkor derül ki mikor kihozza a futár ugye? Hirtelen azt se tudom a szüleim H6400-asán milyen a panel, akkoriban erre még nem figyeltem...
Lényegében ha kihozzák és látom hogy Samu panel akkor nagyon örülök, ha nem akkor meg csak kicsit? Vagy ha a 48ast rendelem akkor az csak és kizárólag ez lehet? UE 48H6400 | Platforme : MStar X14 | Dalle : Samsung PSA Réf: 48A1AF0V | Fréquence native : 100Hz | CMR : 400 -
törölt tag
válasz
Ciccuka #29763 üzenetére
Nem egyszerű eset. Panel lottóról olvastunk már, és nem csak a Samsungnál van ez. Ezért nem lehet feltétel nélkül elhinni amit a tesztoldalak leírnak. Bármikor lehet változás a gyártásban. Találnak újabb, olcsóbb beszállítót, és válthatnak. Olyan is létezik, hogy régiónként más panellel szállítanak.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Ciccuka #29757 üzenetére
Nekem elég gyorsan megy... bár tudatosan gyakoroltam, nem ment egyből, de 2-3 nap alatt megszoktam.
Amúgy is, szinte csak a smart controlt használom, mert a főbb funkciók rajta vannak, sötétben is egyből oda nyúlok, ahova kell.
Amikor a nagy távszabi véletlenül a kezembe akad, úgy kell keresgélnem a gombokat - mintha még soha se láttam volna... itt van a sztógép asztalnál, és talán csak a hangerőt piszkálgatom vele néha.
Igazából választás kérdése (mert két távszabit ugye nem szívesen használ az ember), és én a kicsi okost választottam, mert univerzálisabban használható (screen rc.-al kiegészítve), és már ezt szoktam meg. -
-
Tukolp
aktív tag
válasz
Ciccuka #29706 üzenetére
Majd az is követi, de pl azt hallottam, hogy már az alap HD felbontás képe is sokkal jobb 4k-s tévén mint sima HD-n ( meg talán élőben is úgy tűnt ).
Kérdés hogy valóban jó-e ez aSamsung 50" HU6900 UHD [link] páran azt mondták hogy "ő" nem is igazi 4k. Hanem csak valami "kamu", -
lorinser
senior tag
válasz
Ciccuka #29686 üzenetére
Az ismerősöd pontosan melyik Philips-et vette a Samsung helyett? Írd meg kérlek a típusszámokat mert ezek nélkül a "itt ajánlott Samsung-okhoz képest sehol sem volt kezelhetőségben, tudásban, képminőségben" kijelentés nem sokat ér. Mert előfordulhat, hogy egy magasabb kategóriájú Samsung helyett vett az ismerősöd alacsonyabb Philips-et. És akkor aláírom, hogy képminőségben nem volt ott.
"FW frissítések is csak elvétve jöttek rá" - a Philips sorban adja ki az SW frissítéseket a TV-i hez. Nem régen jött ki az új pl. a 2012-es!!! 6xx7-től a 9xx7-ig. De ugyan úgy a 2012-es alsóbb sorozat 4xx7 és az 5xx7-is. És az idén ez nem az első frissítés a 2012-es sorozatra.
De ugyan így nem régen kaptak frissítést a 2013-as TV-k is, az alsó kategóriával együtt.
Mindeközben pedig sorban és rendszeresen frissülnek a 2014 és 2015-ös TV-k SW-i is.Tehát az nem igaz, hogy "elvétve jöttek rá" frissítések. Pl. a Samsung-nál mi a helyzet? Mennyire támogatják még pl. a 2012-es TV-ket? Mert ha úgy mint a telefonjaikat akkor az nem sok jóval kecsegtet.
-
kezdő
senior tag
válasz
Ciccuka #29649 üzenetére
Nem.
Kiállított darab is van/volt, mondtam, hogy egy ilyet kérnék. 2 perc múlva megérkezett a bontatlan csomag, minden tartozékával, fóliával, mindennel a raktárból.Egyetlen szépséghiba volt, bár biztos vagyok benne, hogy ez csak véletlen, 8db csavar helyett csak 7db volt a csomagban.(talp rögzítéshez) Bontatlan, forrasztott volt a csavaros zacsi, úgyhogy ezt egy drága operátor nézhette be
(könyv szerint a 32-e modellhez csak 7db jár, valószínűleg összekeverték) -
BBéci
legenda
válasz
Ciccuka #29395 üzenetére
20 éve váltottam 51-ről 72 centisre (Sony Trinitron), amit valóban 3-4 méterről néztem, de annak a (PAL) felbontása nem igényelte a kisebb távolságot. Valamint a CRT-re jellemző vibrálás szemkárosító, fejfájdító hatása miatt sem lett volna célszerű.
Az a Sony 185000 forintba került, a havi nettó átlagfizetés 28000 Ft volt. -
blakey
titán
válasz
Ciccuka #29395 üzenetére
Az ajánlott nézési távolság arról szól, hogy abból a távolságból még látod a FHD, UHD lényegét, azaz a részletesseéget, nézheted 5m-ről is az 50"-os UHD tv-det, de semmi értelme ebben az esetben az UHD-nak.
Csak erről van szó és semmi másról, 20 évvel ezelőtt meg olyan minimális felbontásban tv-ztünk, hogy ott a távolság semmilyen felbontásbeli részletességgel nem tudott szolgálni, meg nehezek voltak a nagy "dögök". -
KAMELOT
titán
válasz
Ciccuka #29367 üzenetére
De mutatnál linkeket is!
Én ilyenre gondoltam! -
gahor72
aktív tag
válasz
Ciccuka #29175 üzenetére
Nekem volt pár hónapig L5435DG.
Az egyik legszebb képű tv a középkategóriában.Igaz,hogy tönkre ment (pixel),de történt már más márkával is ilyen.
Egyszerű,elég gyors a menüje,lejátszik mindent hálózaton IS,NAS-ról,aktív 3d,2db szemüveggel.
Nekem nagyon bejött,kérdés kinek mire kell.
üdv
-
lorinser
senior tag
válasz
Ciccuka #29142 üzenetére
A pontos specifikációk miatt miért nem a gyártó honlapján tájékozódsz?
Egyes helyeken durva elírások vannak, sajnos még pl. az Extreme Digital oldalán is találkoztam vele. -
lorinser
senior tag
válasz
Ciccuka #29075 üzenetére
Szerencsére azért ez nem így van. Ez is több éves tapasztalat
Elavultak? Ki gyártott legelőször pl. androidos TV-t? Ajánlom, hogy nézz meg egy 6-7-8xxx-es Philips-et, de melléjük is tehetsz bármit, nem azt fogod mondani, hogy hulladék és elavult.
Az általad ajánlgatott Blaupunkt-nál meg mérföldekkel jobbak a Philips-ek. A Blaupunkt már sajnos nem ugyan az mint régen volt, a németeknek a néven kívül már nem sok közük van hozzá. Egy törökországi bérgyártónál készülnek, ugyan ott ahol pl. a Vestel és egyes alsóbb Sharp, Panasonic, Toshiba TV-k is.Nem tökéletesek a Philips-ek sem de azt mondani, hogy hulladék, elavult elég erős túlzás.
-
törölt tag
válasz
Ciccuka #29067 üzenetére
Majd hétfőtől éri meg, amikor majd 30k-val még drágább lesz mondjuk ez a valós 100Hz-es Smart tévé hivatalos forgalmazótól, és 2 év gyári garival? LG 40LF630V
-
Ciccuka
veterán
-
zsiz
őstag
válasz
Ciccuka #29047 üzenetére
van itthon egy blaupunkt, én nem szeretem. nem tetszik a képe... lehet, hogy állítgatni kéne és jobb lenne valamivel, de akkor se ajánlanám. plusz garanciáztatni is kellett már. bementünk a teszkóba, mondtuk mi újság, és mondták hogy vigyük haza majd küldenek futárt érte. 1-1,5 hónapig vártuk a futárt mire ideért. aztán még két hétig odavolt a tv. gratulálok tesco
ja és az volt a baja, hogy nem lehetett bekapcsolni távirányítóról, ellenben minden más gombra reagált
a toshiba-t nem ismerem, de csak emag árulja árukereső szerint, ahonnan pedig nem szabad ilyen drága cuccot rendelni..
a samsung-gal nem jársz rosszul, nekem is h6400 van pár hete. (előző tv-m is samu volt.)
-
nightshadow
veterán
válasz
Ciccuka #29034 üzenetére
A H6400-nek gyakorlatilag nincsen utódja. A legjobban felszerelt Full HD tévé a J6300, de ebből kivették a 3D-t, de "kompenzáltak" a hajlított képernyővel
. A JU6400 pedig már 4K-s, de ebben sincsen 3D.
Ha idei H6400-as szintű tévét keresel, akkor más márka után kell nézned. Pl. LG 42LF652, Panasonic 40CS630, Sony 43W805C. Csak ezek drágábbak, mivel idei modellek.
-
zsiz
őstag
válasz
Ciccuka #29034 üzenetére
Én mikor még nem döntöttem el, akkor az LG 42LB650V volt a másik kiszemeltem a UE40H6400 mellett. Mondjuk sztem ez se olcsóbb.. akkor is egy árban voltak.
-
BBéci
legenda
-
AmunRa
senior tag
-
Tegla80
addikt
válasz
Ciccuka #28555 üzenetére
A 3D sztem mulando talalmany.....1-2-3 film azt kuka a tobbsegnek.
plusz a tacsko az gyari samu garit ad es regelheto a tv,mig az arukereson a kozel hasonlo arban levo 6400ra ez valszeg nem igaz.....annyiba csak bolti garival kapsz.(elso gyari garis sztem az euronics a listan ami 140e be adja... ) -
törölt tag
válasz
Ciccuka #28329 üzenetére
Sokkal gyengébb: H6200-hoz képest a 6203-asban nincs 3D, nem forgatható a talp, kevesebb csatlakozó, kevesebb funkció,
2 sor vs 5 sor LED, Quad Core vs Single Core, stb. Ha van ott 6200-as, azt érdemes, de pl. Aqua-ban (117k) és Euronics-ben(129k, ha neked fontos a 2 év gyári garancia) is még lehet kapni.matyi19 H5000, LB5610
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest