- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
b_kazar #30933 üzenetére
Nézd, én a legjobb minőségű forráshoz vettem tv-t. Full hd-t tud, arra fókuszáltam. Egész egyszerűen azért, mert filmek alatt a maximumot szeretném kihozni tv tudásából, híradó esetében viszont nem annyira szempont a képminőség. A másik, hogy a nagy tv mindig jó.
55", szűk 2,5m-ről nálam bevált. IPTV-m van, egyre több a HD adás, pl a meccseket mindig HD-ban nézem. Szerencsés helyzetben vagyok, mert a fotel, amiből nézem a tv-t, mozgatható, de nem szoktam lényegesen hátrébb menni tv-zés, vagy mondjuk olyan sorozat nézése közben, ami csak 720p-ben elérhető. Véleményem szerint, ha neked fontos a filmek minőségének maradéktalan élvezete, a mozi szerű hatás és nem gyenge analóg tv adást nézel, valamint van pénzed 50"-os tv-re, vedd meg.
-
törölt tag
válasz
b_kazar #30919 üzenetére
A
48W705C-t nem ajánlanám, inkább a jelenleg akciós a Sony Bravia KDL-50W756C itt-t. Viszont nem biztos hogy 2 méterről 50"-os tévén kellene játszani. Nekem végül is mindegy, de minden esetre itt van a 43"-os változata is.dvd_R+ Ott van a link a Samsunk topikba, ott kérdezhetsz konkrét véleményt, ha az ilyen tévét használó tulajok válaszolnak, vagy beírod a keresőbe odaát jobb oldalon fent, hogy JU6800.
-
Osynho
addikt
válasz
b_kazar #30557 üzenetére
Pl Samsung 48H6400, ha még kapsz.
"Ahogy elnéztem ebben az árkategóriában választanom kell, hogy 3d vagy 4k, nem tudom melyik lehet a fontosabb."
A 4K-hoz érdemesebb lenne közelebb ülnöd, így nem nagy veszteség a hiánya, bár a 3D-t se tartom annyira nélkülözhetetlennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- iPhone topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest