- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
válasz
nagypasztor #30885 üzenetére
Ezek kamu számok, nyilván. Illetve attól függ, mit tekintünk kamunak. BFI és interpoláció nélkül nagyon alacsony lenne a mozgókép felbontás. Engem az érdekel, hogy ezek a számok hogy alakulnak bizonyos beállítások esetén, mondjuk a 800hz mindent maxra húzva jön ki? Mert akkor nem érdekel a 800hz.
blakey: persze, nem káros, amíg nem szappanoperásodik a kép. Az AS640 1200Hz-es (
), az IFC-t alap állásban használom. Ha valaki megvesz egy alacsonyabb kategóriás tv-t, ami mondjuk 400hz, az max IFC beállítással ugyanazt látja, mint én minimumon? (Mármint ami a mozgásokat illeti, a kép többi jellemzőjét figyelmen kívül hagyva.) Ha pedig én maxra teszem, akkor szuperfolyamatosszappanopera lesz, ami a gyártók szerint a jó megjelenítés? Vagy ezeken a beállításokon kívül is van előnye a sok hz-es tv-knek? Jobb egy drágább tv minimum állásban is, mint egy olcsóbb maxon?
-
Valkűr
addikt
válasz
nagypasztor #30879 üzenetére
A szoftveres javitások rendszerint csak rontanak a képen, főleg a Samsung esetében...Talán a Sonyknál és a Sharp-nál vettem észre, h van eset ahol jótékonynak mondhatni egy két szoftveres segitséget és viszonylag jól is dolgozik. Nálam a Samsung esetében ahol jót hozott, ott vitt is. Az hogy a 3D tévének 2D-ben jobb a képe szerintem badarság, mert nem azért jobb a képe, ha jobb egyáltalán mert tudja a 3D megjelenitést is, hanem mert eleve jobb a tévé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tesla topik
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SSD kibeszélő
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest