- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MSoltRC
csendes tag
Szia!
Én végül a Sony 40HX750-est vettem meg, eddig semmi negatívumról nem tudok beszámolni.
Szép képe van, és semmi képernyőhibát nem vettem észre (felhősödés stb...).
A WiFi-n keresztül szépen működik a net. Ami hiányosság, hogy csak FAT32-tud, és pl. .mkv file-t nem játszik le.
De tervezem hozzá venni egy Blu-Ray (Sony 5100) lejátszót, amivel ezen korlátozottságok megszüntethetőek.
Egyelőre úgy látom, hogy feliratot nem tud a filmhez lejátszani (.srt), de lehet, hogy a Blu-Ray lejátszók sem tudják. Legfeljebb az olyan filmeket a számítógépről játszom le.
Üdv,
Péter -
nightshadow
veterán
-ennél a típusnál is benne van a pakliban, hogy kifogok egy pixelhibásat?
-LED-es tévéknél már nem annyira jellemző a pixelhiba?Ez minden tévénél benne van a pakliban.
-ha ilyen előfordul mit lehet tenni? (webshopoknál 8 napos elállás, de az macerás gondolom?)
Maximum a visszaszállítás megoldása a macera egy ekkora tévénél, de maga a pénzvisszafizetés nem, ha hibátlanul kerül vissza a tévé.
-a Sony nem Class I.-es pixelhibarendszerrel működik, mint a Samsung?
Ezt sajnos nem tudom, de ha webshopból történik a rendelés, akkor nincsen jelentősége a 8 napos elállás miatt.
-
nightshadow
veterán
Viszont melyik tévénél látszik jobban a felhősödés?
Ez az, ami szerencse kérdése.
És mi ez az X-Reality képjavító dolog? Nem valami parasztvakítás?
Minden tévében van egy képjavító elektronika, ami kap egy fantázia nevet. Sonynál X-Reality, Samsungnál 3D HyperReal Engine.
Ez a dynamic edge led világítás jobb, mint a Samsungé?
Ehhez egymás mellett kéne lenni a két tévének, hogy ezt meg lehessen mondani.
-
Szia,
A CMR a szem becsapására épít (kb úgy ahogy az mp3 codec próbálja becsapni be a füled).
A panelek tényleges képfrissítési frekvenciája 50-200Hz között mozog. Amennyiben kép és kép közé ki tud számolni a készülék egy kalkulált képet, kapásból felugrik egy 50Hz-es panel frissítése 100Hz-re (persze ez csak virtuális). Amennyiben tartalmaz még teljes háttérvilágítást 50-100Hz-el le-fel kapcsolgató szolgáltatás a készülékben, akkor a szintén duplázza virtuálisan elérhető hertz értéket. Így gyk. lehetséges az, hogy ES8000-es szériának odaírják, hogy 800Hz, miközben valójában "csak" 200Hz-es panelje.A Te kiszemelt TV-dnél 100Hz hertz a valós, és 400 a CMR, azért mert már ez is támogatja mindkét szembecsapásos technológiát.
Promó videó, amiből semmi újat nem tudsz meg
: [link]
PC-ről powerdvd-vel lehet lejátszani BD3D-t (biztos mással is, nekem ezt adták teljes verzióban a BD írómhoz), amennyiben van 1.4-es kimenete a VGA-dnak, mennie kell. Ellenben ha OU (over-under) vagy SBS (side-by-side)-os a forrás, onnantól kezdve szimpla 1080p-s tartalomként kezeli a hdmi, semmi 3d-s humbuk nincs benne, a TV fogja összekuszálni 3D-s tartalommá.
Vásárlási jó tanács: ne félj az alacsony ártól, de egy dolgot fogadj meg: kerüld az outlet-eket és az outletes készülékeket jó messzire. Nem véletlenül kerülnek oda. Zömében még olyan rettentő jó áron sincsenek, és ami a legfontosabb, nem gyári garit adnak rá, hanem sajátot, ami hát ki tudja, mire hogyan érvényesíthető (de egy biztos, a Samsung házhoz jövős prémium szervíztől jócskán elmaradnak).
-
Szia,
Nekem ugyanez a modell van, csak más színű a talpa (55es6560).
- Valódi 100Hz-es panelvan benne
- FullHD 2D mellett FullHD 3D-ben is
- DVB-T/C/S tuner (az ES6300-astól felfele van csak ilyen)
- Van benne micro-dimming, amitől a kontrasztarány értékekre a természetes számok halmazán kifejezhetetlen értékeket szoktak a gyártók írni (sic! pl.: mega), de ami sokkal jobb, hogy ha 21:9-es tartalmat nézel, akkor a fekete csíkok alul/felül nem világítanak szürkén, mint a régebbi lcd-ken.320-ért feltűnően olcsó (ennél kicsit többért sikerül beszereznem).
Modellváltás van. Ez jó is, de egyben rossz is egy kicsit:
Most vannak a 2012-es (E) széria árai a padlón, ennél lejjebb nem fog menni, mert már kivezetik őket.
ÉS ez egyben hátrány is egy kicsit, mivel nem igazán van már készleten sehol. Én konkrétan az utolsó darabot vittem el a teljes edigital készletből (beleértve minden telephelyüket).Ha 320 (de akár 330) körül valóban van, azonnal vedd meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drón topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest