- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Tukolp #39536 üzenetére
Ha számítógépen használnád elsődlegesen játékra is akkor lehet inkább egy monitort kellene venned nem tévét, tedd fel kérdésnek ezeken a helyeken:
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?+ kérdés: Milyen VGA-val akarnád meghajtani? Az adatlapodon szereplő GTX 970 4K-ra már kevés lesz.
-
törölt tag
válasz
Tukolp #31625 üzenetére
Azt értem, de talán kellene oda más is, például stabil, megbízható működés, elegendő tartalom, az eszközeid megfelelősége ehhez a felbontáshoz, normális szervizháttér, stb. stb. A cikk utáni kommentek se túl ösztönzőek. Már volt egy próba olcsó 4k-s tévére náluk: Ímhol a Philips legolcsóbb UHD tévéje[link]
Ezekkel most nem akartalak elriasztani, de ez a véleményem.
A Philips 4k-s monitora sztem alkalmasabb lenne neked, vagy egy jobb féle FHD tv, de ha megveszed ezt, legalább lesznek tapasztalatok felhasználóktól is. Hátha mégis beválik.Argos83 LG 40LF630V. Falitartót a legtöbb tévét árusító üzletben találsz, az a lényeg, hogy ennél a 200x200 mm-es rögzítésnek megfeleljen(Vesa). Viszont figyelni kell a hátsó csatlakozókra is, hogy bőven elférjenek, van pl. 90 fokos antenna csatlakozó hozzá. Ha meg nem kb. szemben lesz felrakva, akkor dönthető tartót érdemes venni.
-
törölt tag
válasz
Tukolp #29794 üzenetére
Ha elég a JU6400 tudása, akkor az lesz? Online érdemes rendelni, mert így 14 napig elállhatsz a vételtől indok nélkül is, ha valami nem tetszene. Szóval nem kell aggódni.
Nem dinamikus színek vannak az üzletekben, hanem üzleti módban mennek. Mert az összes kiállított tévének üzleti módban kell mennie, előírás szerint. Ami azt jelenti, hogy az ideálisnál sokkal magasabb fényerő, háttérfény, színek, stb. Ezért nehéz ott tévét választani. Aztán még ezenfelül ha valamelyiket elbabrálják, az is mást mutat. Amúgy mindet be lehet és kell is állítani otthon. -
törölt tag
-
Batib
őstag
válasz
Tukolp #29785 üzenetére
Kicsit még segítek: Ju7000
local dimming: jelen esetben az alsó és a felső ledsor fényét külön is lehet szabályozni (mozifilmeknél jöhet jól)
ultra clear panel a 6400-ban is van de ebben jobb
micro dimming: az LCD panelt zónákra osztja és külön is vezérelhető,a Ju7000-ben jobb, több zónás
one connect: egy külön kis doboz ami plusz csatlakozókat ad, ha kell még rá, az aljzat rajta van nem tudom tartozék-e
Smart touch távszabi: van akinek tetszik van akinek nem
DVB-S/S2 :satelit (műholdas) tuner és rögtön 2 is, természetesen földi és kábel is van benne
Összességében egy jobb tv, jobb panel, fejlettebb elektronika. -
kadet93
tag
válasz
Tukolp #29719 üzenetére
Én 150k-ért vettem 50hu6900-at és szerintem annyiért elég jó vétel. Olcsóbb volt, mint a H6400 48'-ban... Amúgy kb ugyanaz, mint a H6200, csak van hozzá multimédiás távirányító és 4k. Egyelőre nekem úgy tűnik, ez a 4k csak arra jó, hogy demózz a haverok előtt.
Ha gépre akarod kötni, akkor felejtős. Iszonyat nagy az input lag és ugye a 60hz-et se tudja. Hétvégi filmezéshez meg nem érdemes sokkal jobbat keresni. (hacsak nem vagy ilyen plazma búza típus) -
Osynho
addikt
válasz
Tukolp #29710 üzenetére
Figyelj, a másik topicban (és itt is) igyekszenek lebeszélni erről a tv-ről, talán nem véletlenül. Az lcd technológia egyik nagy hátránya a gyenge mozgásmegjelenítés. Éppen ezért 2015-ben 50hz-es készüléket nem érdemes venni, lehet akárhány K-s. Személyesen nem találkoztam ezzel a tv-vel, igaz, a bolti tesztelés sokat nem is ér, de a belépő kategóriás UHD tv-knél talán jobb vétel egy közép kategóriás full HD. Írtad, hogy 50"-ra neked kevés volt a pixel. Ezen csodálkozom, nekem 50"-os tv-m van, nem győzök közel ülni hozzá, most váltok egy Panasonis 55AS640-re.
-
Osynho
addikt
válasz
Tukolp #29705 üzenetére
2,5m-ről nem sok előnyét látod majd a 4K-nak, ekkora képátló mellett. A másik dolog, hogy kevés tartalom érhető el 4K-ban. Monitorként persze jól jön ez a felbontás (közelebb ülve), de ekkora felbontást meghajtani...
Hogy lennének homályosak a betűk? Kevésbé kontrasztos a szélük? Ez nem felbontásfüggő
Hogy érted, hogy kamu? 3840 x 2160 a felbontása, tehát UHD.
-
törölt tag
válasz
Tukolp #29613 üzenetére
Majd a Sony Bravia KDL-43W755C Smart Tv lenne ebben a méretben, csak ki kell várni egy jó akciót, mert most nagy a pangás ilyen szempontból [link].
Ha a 40" már kicsi lenne, akkor az előbb említett SAMSUNG UE48H6200 3D Smart LED televízió (2 év Samsung garancia) A Téma Összefoglalót majd ne feledd átolvasni a jótállásról, vagy a tévé beállítása és egyebekről. -
törölt tag
válasz
Tukolp #29609 üzenetére
Valószínűleg többeknek is van már J5500-as tévéje a Samsung topikban [link], inkább őket kérdezd, és olvasd el az összefoglalót is majd. Az
emag-ra véletlenül kattintottál, vagy onnan is vennél tévét? Mert én úgy tudom, hogy nem ajánlott üzlet. Hasonló áron gyári garanciális háttérrel lehet venni ezt a tévét a hivatalos viszonteladóktól is.kop8 Ha a blaupunkt érdekel, itt a kereső, jobb felül http://prohardver.hu/tema/32_led_tv_de_melyik_te_mit_javasolsz/keres.php?type=-&stext=Blaupunkt+&submit=, de ha mindenképp 50"-ost vennél, és nem az ajánlott 48-ast, akkor inkább a H5000-est mondanám, mint azt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE85QN95DAT) 215CM 4K NEO-QLED 144HZ CSÚCS TV ! AKCIÓ
- LG (OLED77B49LA ) 195CM 4K SMART PRÉMIUM OLED 120HZ UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG UE85DU8079 215CM 4K SMART UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN85B) 190CM NEO QLED SMART PRÉMIUM LED TV! AKCIÓ
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest