- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerekfej
őstag
válasz
MoRT2195 #28785 üzenetére
Csak a negatív véleményeket kell elolvasni (emag tapasztalatok) kb, mint régen a pixmánia. A pozitív értékeléseket a saját emberük írja, így manipulálnak (idén 3 nap alatt a semmiből szedtek elő (fizetett) 2000+ értékelést). Szóval emag-ot kerüljétek nagy messzire el ezt a román céget!
-
zsiz
őstag
válasz
MoRT2195 #28785 üzenetére
na igen, több a tiédhez nagyon hasonló történetet lehet olvasni velük kapcsolatban. ezért nem mertem egy 150k-s tűzhelyet bevállalni tőlük. a 2k forintos hangfalam ára miatt nem fog annyira enni az ideg, ha esetleg valami gubanc lesz
ellenben a tv-met egy "noname" pesti boltból rendeltem, mivel egy rossz szót nem találtam róluk neten, pedig már tizenéves cég. itt vannak a tapasztalataim ha érdekel.
úgyhogy (#28778) BMS kollega ne feltétlen eMag-ban gondolkozzon ha megbízható boltot szeretne.
(csak azért írtam mert az említett orion tv csak emag-nál van árukereső szerint). de igazság szerint én a márkát is megfontolnám..
-
atirag
őstag
válasz
MoRT2195 #22977 üzenetére
Igen elég körülményes így neked. Az a baj,hogy a tv-d ha jól néztem nem játszik hálózaton. Érdemes lenne megnézni,hogy egy wifi stick-et képes e fogadni mert akkor hálozaton keresztül játszhatnál filmeket és akkor elvileg optikain keresztül tudod hallgatni. Bár most hirtelen nem emlékszem fogad e a házimozid digitális hangot.
-
Osynho
addikt
válasz
MoRT2195 #22975 üzenetére
Persze, hogy szol, ha pendrive-rol játszol le valamit. :-)
Sajnos ugy tűnik, nem lesz 5.1es hang, csak ha a hangcuccal játszod le a filmeket. Kellene optikai, vagy koax digitális bemenet, ami képes lenne fogadni a jelet a gépből. Most vagy rca-val kötöd ossze vele, az ugye sztereó. vagy ha működik az arc, akkor a tv-bol mehet a hang hdmi-n, de az is sztereo lesz valószínűleg.
-
atirag
őstag
válasz
MoRT2195 #22971 üzenetére
Jó lenne tudni milyen erősítőd van. Ha nem tudja fogadni a vissza jelet a hdmi-n akkor a tv digitális kimenetét kell vele összekötni és a tv beállításában is arra állítani. Az lg-nél többféle választék van. Elvileg e is kapcsolatja az erősítődet. Nézd meg a tv beállításában be va e kapcsolva az ugynevezett ARC funkció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest