- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Udv. Ha ps4 prohoz is hasznalod akkor en 4k tv javasolnek. Ebbol a keretbol mar lehet venni egesz jokat. Pl samsung ks 7000 mondjuk azt most lattam akciosan 55-os meretben 380 e. Ami kicsit tobb mint a keret de jo tv. De ottvan pl.lg uh7707 vagy lg uh 8507. Esetleg samu ku6400. De mondjuk egy samu ks7000 es 49-es meretben mar kijonne a keretbol es ezek kozul a tv-k kozul ez a legjobb. Arrol hogy ezek kepminosege az emlitett sonyhoz kepest milyen arrol viszont nem tudok nyilatkozni majd esetleg megteszi mas helyettem.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A 40-42-es tv-hez, főleg, ha xbox-ot köt rá, akkor az input lag elkerülése és kiváló képminőség a cél, gondolom én...
Legalább a dupláját, vagy többet kell pénzben rászánni egy valamire való tévére, hogy ne vágja falhoz a kontrollert. Ebben az árban az összes tv belépőszint, alap az SD csatornák trágya minőségéhez. -
hitchins
őstag
Én nem vagyok szakértő, csak egy átlag user szóval ennek fényében olvasd amit írok.
LG-t nem ismerem de Sony és Samsung kapcsán van némi tapasztalat már, és azt kell mondjam mindkettő jó tv.
Én a sony és sam közt vaciláltam (50-colban) és Sony mellett döntöttem de én alapvetően is sony párti vagyok. Ismerősömnek pedig h6400 van (egyébként ez is 3D-s)
Mindketten elégedettek vagyunk és itt a fórumon is ajánlott készülékek.Amennyit olvastam itt az LG is rendben van szóval szerintem mind 3 jó készülék egyikkel sem fogtok rossz vásárt csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Medence topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest