- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
Ha így nézzük akkor az 50 is interpolációval jön, mert a filmek 24 vagy 25 Hz-el (fps-el) készülnek.
KDL-43W755C
Mindenesetre itt a panelfrissítésnek 100Hz-et ír a sony. [link] Hasonlóan a nagyobb W855C-hez, ami ugye 3D-zik, és 3D esetén a fele jut az egyik szemhez a fele pedig a másikhoz. Az érdekesség, hogy a W755C nem 3D-zik, mégis a 3D-s panel frekvecniáit írja a spec. -
stewe780
őstag
+Pumma
Megbeszéltük. 43 lesz.
A holnapot is megvárom.Segítenétek felállítani egy sorrendet, csak a megjelenítő panel minősége tekintetében (android, 3D nem számít):
Mondjuk a a szimpla W-s a legjobb, tehát:1., KDL-43W807CSAEP
2., KDL-43WD757SAEPViszont hol helyezkedhet el a KDL-43W755C?
Ez egy androidos, de nem 3D-s modell. A panel típusjelzése "75" hasonlóan az idei nem androidos FHD-hez. Viszont a natív frissítése mégiscsak 100Hz, hasonlóan a 3D-ző magasabb társához, nem pedig 50Hz, mint az idei buta FHD. -
stewe780
őstag
A sima W-s sonyk az android 3D-s modellek. Ezekre nem szívesen költenék.
- A 3D-t talán egyszer megnézném, aztán sose többet.
- Az androidos (meg okos) dolgokat meg szerintem 2 évente újra gondolják, szóval kb. 2 év múlva úgyis valami box lenne belőle, mert ami benne van az már nem felel meg a jelen technológiának.Ami nekem kell az egy megjelenítő. Egy jobb típusú panel, amire az elkövetkezendő évek során több dolgot is köthetek. Legyen rajta az összes ma elérhető videó csatlakozási szabványból bemenet, és legyen minél szebb, minél élvezhetőbb képe. Na meg azért mondjuk ne kelljen elhánynom magam ha meghallom a hangját, mert most nem vennék hozzá egyből hangrendszert.
Ezt ma a sony félbuta TV-i megadják? (KDL-32WD759, SONY KDL-43WD755) Vagy a fenti kívánalmak mellett egy LG, Pana, Samsung, vagy esetleg más márkákat ajánlanátok? -
Picturemaker
őstag
-
hm15
senior tag
Az az elmosódás, ami TM nélkül LCD 300 soron mozgóképnél látszik, OLED-nél nincs jelen. Persze a 300 soros sample n hold ettől még igaz, de a teljes képalkotás sokban eltér. A TM ízlés szerint ki-ki használja kedvére, ha sportot vagy bármi mást néz.
Aki nem vallásként, hanem technológiaként tekint rá, az idei sorozatra nyugodtan cserélhet. Én csak előnyét látom, igaz csupán G30 után, de OLED után már egyetlen tulajdonsága sem hiányzik, ég és föld.
-
hm15
senior tag
LCD-vel is értelmetlen, hiszen nem teljesen ugyanaz a képalkotó eljárás, a panel vezérlés nagyban eltér, 24Hz-es mozgókép elmosódás sincs. Ezt egy papíron szakembernek tudni illene. Nekem inkább a GT60 és ánblokk a plazma technológia tűnik ipari hulladéknak a modern OLED mellett, ami még abban is jobb, amiben a valaha a plazma próbált tündökölni, azonban az összes plazmás hátrányt elfelejtve. Nettó, hátrányoktól mentes korlátlan fekete és kontraszt.
-
krx21
nagyúr
Nos én megnéztem és 900-1000 sort vígan tudott... Persze nem vibráltatással... Az LG ide vagy oda, de ha egyszer csak nekik vannak oled paneljeik... Én mióta megtapasztaltam az oled kontrasztot, máshogy nézek az
LG-re... Persze csak oled esetében...
Az tény, hogy interpolláció nélkül nem tud sokat... De avval nem kevesebbet, mint egy jó lcd...(mozgófelbontásban) -
blakey
titán
Ezután a célértékeket (120 cd/m² fényerősség, 6500 K színhőmérséklet, 2,2 gamma) próbáltuk elérni, ami nagyjából sikerült is. A fényerő 121,2 cd/m², a színhőmérséklet 6500 K, a feketeszint 0,1537 cd/m², a kontrasztarány pedig 788:1 lett. Teljesen mindegy, nagyon gyenge.
-
Lézerparaszt
őstag
Mindig LG tévém volt, ezért bízok benne. A Sony Bravia tévéket bár nem ismerem, de úgy villan fel a neve a fejemben, mint egy legendásan jó tv típus. Samsungot tévében még nem, inkább csak monitorban láttam, de azzal meg voltam elégedve. (Most nem hiszem hogy vennék, a Samsungok kirobbanó formában vannak
)
Sonyból melyiket ajánlanád? -
Lézerparaszt
őstag
A színvilága, betekintési szöge sokkal jobban megfogott mint a többi panelé. Konkrétan beleszerettem. Egyszerűen mint ha egy képet néznék a falon. Oleddel vagyok még így, de azoknak az ára meg még ehhez képest is a csillagos ég.
Egyébként lehet hogy ízlésficamos vagyok, de én még a feketét is feketébbnek látom IPS-en, igaz eddig csak monitoron láttam maximum, vagy telefon kijelzőn, tévén nem.
Szerk: Természetesen ha van jobb választás akkor nyugodtan lehet vele bombázni, hisz ezért kértem segítséget
-
törölt tag
-
blakey
titán
IPS előnye a nagyobb betekintési szög.
Ezt majd beszéld meg a panel gyártókkal is, már nem fedi teljesen a valóságot, némelyik IPS panel esetében igaz lehet, de sajnos közbeszól az IPS Glow innentől kezdve nincs miről beszálni, de van olyan VA panel amelyiknek kíváló a betekintési szöge és nincs IPS Glow, hangyányit veszít a fényerőből.(#34506) liszi70
Nincs olyan előnye az IPS-nek ami miatt azt kéne ajánlani akár nappali vagy éjszakai tv-zésre, focihoz vagy filmekhez, stb. Egyszerűen nincs.
Sok IPS paneles tulajt ismerek akik nagy nehezen és néha véletlenül VA paneles tv-re váltottak, utána nem tudták elképzelni, hogy miként bírták IPS panel mellett.
DSE: egyik panelre sem jellemzőbb, mint a másikra, mindkét típusnál jelen lehet.
Feketeszint: IPS panel esetében gyenge, 0,10 cd/m2 vs VA 0,025cd/m2
Kontraszt: IPS esetébe 900-1000 cd/m2, VA 3800-4400 cd/m2
Betekintési szög: IPS esetében kisebb fényerő vesztéssel jár, IPS Glow sokat ront rajta ill. kisebb fel vagy le mozgatással fehéredik, VA egy picivel gyengébb betekintési szög, fenyhe ényerő vesztés, nincs glow
Banding: bármelyik panel esetében előfordulhat.
Input Lag: ez is változó, nincs egyikre sem jellemzőbb tulajdonság
Színhelyesség: minden a gyártón múlik, mindekttőnél van jó és rossz gyári kalibráció
Rendszer, stb már gyártó függő, nem a panelekre vonatkozik.
Válaszidő: nem jelemzőbb egyikre sem, hogy általánosságban jobb vagy rosszabb lenne
konkrét modellekre válaszoltam és rendelkezem ezen modellekkel, tehát továbbra is a VA paneles Sony-t vagy Samsungot ajánlom. Márkával nekem nincs gondom, mindegyik volt/van, ezért azt vedd figyelembe, hogy konkrétan felsorolt 3 típusra reagáltam közülük egyértelműen a Sony azon modellje jobb, mint a másik kettő. -
törölt tag
Áh, nincs szórni-való pénzem... A vakteszt meg már az első pillanatban bukna egyébként is, mert nem arról van szó, hogy a márkás, jó minőségűnek szebb a képe, hanem hogy egyáltalán van-e kép? Amit legutóbb próbáltam az 1080p-n adott képet, de amint átállítottam 4K-ra csak a feketeség...
-
"Felmerül a kérdés, miért állítja valaki ennek az ellenkezőjét? Érdekből, tapasztalatlanságból, hozzá nem értésből?"
Az a kérdés ugyanúgy felmerül, hogy miért "felejtitek el" konzekvensen, megemlíteni az IPS panel előnyeit is? A hátrányait már tudjuk, folyamatosan ismételitek, de kétségtelenül vannak előnyei is, mint ahogy a VA-nak hátrányai.
De már az is eredmény, hogy mostanában végre nem "LG-szarozás" megy általánosságban, aminek ugye semmi értelme nem volt. Áttevődött a vita a panelek kérdésére, igaz, kicsit egyoldalú és primitív lett, IPS = rossz, VA = jó.
Nyugodtan lehetne árnyalni a kérdést. Ha már "szakmai" topik.
-
blakey
titán
Szerintem sem előny, de sajnos ebben a méretben korlátozottak a lehetőségek, már nem egyszer futottam neki, ha VA panelest választ akkor más problémákkal kerül szembe, pl. nincs interpoláció, stb.
32".os méret hanyagolva van.(#34251) Dave567
szinte biztos, hogy lesz olyan. -
justaview
senior tag
This is a preview of the upcoming 86UH9500 model and will be replaced with the full in-depth review as soon as we have measured and reviewed the final retail sample. In the meantime here is a run-down of the features we can expect to see
Aztán ez a teszt is valahogy elmaradt....
(#34209) blakey: Ha így gondolod, miért van több belőle? Csak érdekel.
-
justaview
senior tag
Ha arra gondolsz, hogy silány a felhozatal, és ezért, azt (még ha igazuk lenne is) egy objektív tesztelő oldaltól én személy szerint nem tudom elfogadni, hiszen nem egy futottak még kategóriás gyártóról beszélünk, hanem az egyik legnagyobbról.
A prohardver is korrektül le tudta tesztelni az LG 43UH7507-t, ami ráadásul csak középkategóriás.
-
justaview
senior tag
Szia, végignéztem az általad korrektnek tartott három tesztoldalt, hogy néhány TV tesztjét megnézzem.
Közben feltűnt valami:
A három oldal közül egyik sem tesztelt egyetlen egy darab 2016-os LG LCD TV-t sem !!! (OLED-et igen, de azok nyilván nem egy ligában játszanak a többiekkel)
Ilyen helyzetet látva bennem mindig felmerül a részrehajlás (vagy egy-egy érdekelt szponzor a háttérben) gyanúja.
Te mit gondolsz erről?
-
sanzi89
addikt
A hétvégén egyébként az MM-ben megnéztünk egy Sharp Aquos LC-40CFE4042E TV-t. Azon kívül, hogy nem tudja a fent említett funkciókat és oltári gagyinak néz ki a "készülékház" a képével nem volt bajunk. Amit rendeltünk típus elvileg egy fokkal normálisabb anyagokból van, jobb kidolgozással, legalábbis képek alapján.
-
sanzi89
addikt
90k-ért nem várok kiváló képminőséget, egy normális bőven elég. Megbízhatóság majd kiderül, 2 év garancia van rá. Miért, neked van esetleg konkrét tapasztalatod a típussal, márkával?
@headhunter
Nappaliba lenne sorozat nézős, szóljon valami a háttérben TV. Legyen rajta RJ45, DLNA, HDMI-CEC és részemről megfelel a tudása. Mindegy, megrendeltük, 15 munkanapon belül visszaküldöm, ha nagyon gáz a képe. Egy 150k-s Samsung és egy 180k-s Sony TV-nk van még otthon, egyik se egy nagy durranás - a Samsung kifejezetten "buta" - de megfelelnek. A Samsung már vagy 4 éves, a Sony 1.Mindegy, legalább lesz róla tapasztalatom és max bukok és vissza postát.
-
gianni85
veterán
Ezzel tisztában vagyok, én már megelégednék annyival, ha weboldalakat helyesen megjelenítene, esetleg beágyazott videókat lejátszana, vagy a weboldalakon található galériákat megnyitna. Mint írtam, alapvetően maradna a noti, de egy kis böngészésre nem feltétlenül vacakolnék a 15"-on, vagy nem kötném össze a tv-vel, ha a tv-n közvetlenül is meg tudnám oldani.
(#34001) Pumma
céges noti továbbra is marad, az ultrabook-ot meg jelenleg (mit jelenleg... már hónapok óta) arra használom csak, hogy kb 20 különböző weboldalt böngészek. -
Agyas
aktív tag
Üdv BBéci,
Az lcd-knél hogy jönnek ki a 600hz, 800hz és 1000hz?
Ha 100hz-es a panel "alapból" akkor a Motion Plus bekapcsolásával lesz 200hz, a ledes mozgásjavítás bekapcsolásával 400hz, a többi az hogy jön ki?
Amikor teszteltek akkor ti ezek nélkül vagy ezekkel teszteltek? Nagyobb kategóriás tv-knél is zavaró ha bekapcsoljátok őket?
Nekem csak egy samsung j6200 van, én mindent kikapcsoltam, de ha pl. egy ember csak sétál és közelebbről mutatják akkor a mozgása természetellenes. Olyan mintha kicsit gyorsabb lenne. Nem tudom pontosan leírni, a természetellenes talán a legjobb szó rá.
Az előző tv-m samsung c650 volt, ami 50hz-es. Ott nem volt ilyen a kép, igaz jobban mosódott amikor mozgásban voltak az emberek.
Egy komolyabb tv-n is zavaró ha aktiválod ezeket a funkciókat?
Éppen Trónok harcát nézek azzal tesztelgetek. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
Dave567
addikt
Igaz nem volt célszerű, de már mindegy.
(#33910) philoxenia: És gondolom abból megtudsz mindent... Én azért egy tapasztaltabb embert megkérdeznék előtte, ha netán szebbé akarnám varázsolni a tévének a képminőségét, ne hogy kikeljen dobni mert egy sz@r.
(#33906) liszi70: Menj vissza jó pár évet, a topicon belül, de át is olvashatod az összeset, utána irkálj ilyet.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Műszerrel nehéz mérni a képminőséget. Ráadásul az LG panelgyártó is, azaz sokszor lehet LG panel más gyártó készülékében. Magam az olcsó szegmensben nem làtom rosszabbnak az LG tévéit, mint pl. a Samsungéit. Van mindkét gyártótól több készülékem a tapasztalatom pedig az velük, hogy alapvetően az ártól függ a minőség mindkettőnél.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mivel úgy zártad ki az LG-ket en bloc, hogy a legtöbb típust közelről nem is láttad ez bizony trollkodás. Arra hivatkozni meg, hogy mi van otthon, meg mit láttál fölösleges. Maradjunk akkor lakásoknál. A Rózsadombon lakó, milyen alapon ad tanácsot valakinek az ügyben, hogy Újfehértón, vagy Hajdúhadházon vegyen lakást?
Itt ezen a Fórumon véleményt alkotni egy termékről úgy volt szokás eddig, hogy legalább ismertél olyat aki látta.... összehasonlítani meg pláne egymás mellett kell két terméket, mert az emlékezet csalóka. Milyen alapon mondjak rossz véleményt a friss NV vagy AMD csúcskártyáról, ha utoljára mondjuk három éve játszottam, akkor is három játékkal egész évben....A linkelt hozzászólásodból:
Ha valakinek adni lehet a véleményére, akkor az János. ex cathedra kijelentesz valamit, majd az lesz a bizonyíték a véleményed mellett... Pista véleményére is adni lehet, meg Sándoréra is, ők meg mást mondanak... Természetesen, ha az illető azt mondta volna, hogy a Samsungnak nem volt jó LCD-je, akkor már nem lehetne adni a véleményére gondolom...
-
törölt tag
Az a bizonyos mondat Dave56-ról szólt, hogy a "főnöke", vagyis te nem tesztelsz tévéket, legalábbis senki nem tud róla. Ezeréves elavult tesztekkel meg semmire nem megyünk, csak esetleg akik öreg tévéket vennének. Teljesen más a paletta. Nem a múltban kell élni, 2016 van.
Itt a fórumon talán egyedül elefant mondható tv tesztelőnek, mást nem tudok. De Coolman intelme szerint felejtsük el egymást inkább. :=( -
superg
senior tag
Igaz a második hely(szorosan) világszinten ,egyszerűbben fogalmaztam,de azis igen kiváló eredmény anyagilag.Itt PH-sem véletlenül pörög az LG topik a legjobban.
Lehet nem fosoztál,csak nagyon határozottan nyilvánítottál vélemény,az említett tévék minőségi színvonalát illetően,remélem így oké. -
superg
senior tag
Nem vagy troll meg ilyenek.Van egy sommás véleményed amivel nekem pl nincs bajom de a helyén kell kezelni mert a 100 ezres tévéket keresgélő embereknek úgyis csak "fos" tévéket tudnál ajánlani ennyiért alsó esetleg középkategóriát(lg,samsung 6-os széria) van.Ami nyilván a te szemszögedből fos.Ezzel sincs probléma.
Lg-re akkor én reagálnék ,szerintem ez egyszerű LG-t a profit érdekli és mindig is az alsó és közép kategóriában volt erős.Tényleg ez van monitor fronton is,nagyon ritkán alkottak maradandót,talán régebben volt 1-2 darabjuk,egyébként ott is tömegigényt elégítik ki,és ez be is jön nekik eladási statisztikákat vezetik,és nem az Oled tévéjükkel. -
philoxenia
MODERÁTOR
Az a hivatkozott portál mostanában évi egy-két tv tesztet produkál, ne essünk már túlzásokba....
Konkrétan 2016 -ban 1; 2015 -ben 1; 2014-ben 2 teszt volt. Utoljára 2013-.ban volt talán havonta egy teszt, ami még mindig nem sok, de mondjuk elfogadható.
Így néz ki egy tesztelő munkássága szerintem:[link]
vagy így: [link] -
akos712
csendes tag
Hát ha megnézed az összes mozgás megjelenítésre használt skálában az Eus tvket 50-nel oszthatónak minősítik, amcsiban meg 60-nal oszthatónak... Tehát ebből következtetve valahol 50 és 60 van a matekban...
És az 50 Hz azt jelenti, hogy a panel 50-szer változtatja a képét...
Azonban felmerül a kérdés, továbbra is, hogy az natív 50Hzesnek "mondott" panel valójában 60 Hzes-e... -
De honnan tudod? Mi, vagy ki a forrásod, hogy ennyire biztos vagy benne? Sok víz lefolyt a Dunán azóta, amióta ezt "szabályként" elfogadtuk, és lehet, hogy ma már csak egy üres dogma.
Tényleg kíváncsi lennék a jelenlegi igazságra, mert úgy látszik, megoszlanak erről a vélemények. -
"Azért nem találtál olyan teszteket, mert nincs mit írni róluk, valós (képminőség) fejlődés szinte nulla."
Ha jól látom, más típusú tévék esetén is 2013 decemberi az utolsó, egy pana. (Meg egy LG oled, de azt most hagyjuk.) Csak hogy tisztázzuk, tehát akkor szerintetek más márkájú LCD tévék esetén sincs képminőség fejlődés, nem csak az LG-nél. (Egyébként ezzel nagyjából egyetértek.)
-
"Azok dicsérik az LG tévéket, akiknek érdekük fűződik hozzá...........Vagy jutalékot kapnak az ajánlásokért."
Akkor gondolom ti is kaptatok.
Csak egy mondat a cikketekből : "Összegezve, képminőség terén az LG az ársávban elérhető, talán legjobbat nyújtja."
-
dugesz77
őstag
"Azok dicsérik az LG tévéket, akiknek érdekük fűződik hozzá.
Vagy vettek egyet és a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" elv alapján rábeszélnek, szívjál Te is."
Te meg egy kicsit Lg gyűlölő vagy..
Ötödik Lg tvmet koptatom és köszönik szépen mind jól működnek még a mai napig továbbadva a családba. Te engem erről biztos nem fogsz meggyőzni, hogy rosszak. Volt Panasonic plazmám,Samsung lcd-ből is van kettő jelenleg is nem vagyok márka fanatikus. De ilyet leírni -
CZ950
csendes újonc
Nem ertem miert beszelsz ennyire magas lorol.
De ha akarod, beszeljenek a tenyek, te pedig csak hajtogasd a magadet.
A 100Hz es a folotti (igen, folotti!!!) native panelfrissitest a gyartok (nem, nem Sony, Panasonic es tarsaik...) a panel substrate modositasaval erik el.
A panel gyartok (ertsd: Innolux, AUO, Samsung, LGD, CSOT, BOE, Sharp, China Star) 55" 4K folott csak es kizarolag 100/120Hz-es Open Cell paneleket gyartanak V-By-One interface-szel. OK, talan a China Star nem. Tehat meg sehol sincs a TV gyartok chipsete (MStar, Sigma, Realtek, Mediatek, Novatek), ami a frame interpolation technologiakert felel.
Hogy meg jobban belemenjunk a reszletekbe, a TV gyartoknak (nem! a panel gyartoknak) edge hattervilagitas eseten figyelembe is kell venniuk, hogy a piacon beszerzett panel 50, 100 vagy 200 (wow, kepzeld!) Hz-es. Mas-mas cross-prism diffuser technologiat kell hasznalniuk minden esetben. De biztosan total hulyek es csak azt hasznaljak amit a legolcsobb beszerezni, nem...?
Tovabba: Az UHD-1 Phase 2 sugarzas kepfrissitesi frekvenciaja is 100 HFR, Japanban es Koreaban mar vannak tesztadasok, a standard pedig 2017-tol lep ervenybe. Interlace termeszetesen szoba sem johet. 8K-s tesztadasok pedig a Rio Olimpiaval indulnak par honap mulva, szinten HFR. Raadasul 10 bites megjelenitokrol beszelunk, a gyartok valoszinuleg 50Hz-es panelt tesznek belejuk, ugye? Megmosolyogtato...
Hogy reszben neked is igazat adjak, ime egy lista azokrol a gyartokrol, amelyek minden valoszinuseg szerint a te gondolatmeneted szerint fejlesztenek: Konka, Haier, Changhong, Hisense, Skyworth es TCL.
Ennyit mara a tudomany es technika vilagabol
-
CZ950
csendes újonc
Az atlagnal kicsit tobbet foglalkoztam TV-kkel es tovabbra is fenntartom allitasomat.
A jelenlegi 4K-s TV-k tobbsege native 100Hz-es.
A Sony minden 4K-s TV-je native 100Hz-es.
Az LG UF7600-on kuvul minden 4K TV-je native 100Hz-es (bar tegyuk hozza, elofordult tavaly, hogy az LG native 100Hz-esnek tuntetett fel egy native 50Hz-es tipust.
A Panasonic idei 4K tipusai CX650 folott native 100Hz-esek.Es itt termeszetesen nem a MotionFlow, Clear Motion Rate, Intelligent Frame Creation es TruMotion-re gondolok.
FYI, a native panel frissitesi ertekeket nem talalod meg semmilyen marketing anyagban, a gyartok legtobb esetben nem hozzak nyilvanossagra.
-
Anubis_9
addikt
Bocs, de nem igen értem, mire akarsz kilyukadni.
Szerintem két rossz közül a kevésbé rosszat kell választani: vagy az őrületbe fogja kergetni a durva bevilágítás, vagy egy kicsit a képminőség rovására megy a kép állítgatása. Az biztos, hogy én nem nézem a felhős bevilágítást.
-
HellGreg
őstag
Ahhoz hogy kiiktassam, gondolom nem elég ha átdugom a netkábelt a boxból a tv-be... a telekomnál mi a módja ennek?
És valaki esetleg tudja, miért nem működik android tv-n (sony) a play áruház? Hiába indítom el, indulás után azonnal kilép, vissza a menübe. a többi app megy, pont ez az egy ami nagyon kéne nem megy...
-
az euronics 0% THM akcióban néztem ezt Samsung UE50JU6800W
nincs benne 3D amire amúgy sincs szükségem (mert gépre nem lesz kötve, a maradék eszközöm meg nem támogatja a 3D-t) minden másban viszont egészen meglepően jónak tűnik.
mivel a 3D úgy érzem csak akkor opció, ha lenne olyan lejátszóm (nem akarok rá költeni) vagy a gépem lenne rákötve (másik szobából kéne áthozni, macerás) aminél ráadásul járhatnék a torrentboltba filmekért, szóval nem látom azt, hogy az elkövetkező 3-5 évben hiányozna, ezt figyelembe véve van a juronicsnál esetleg ennél jobb tv ennyiért? 250k +/- 10 ezer az akciójuk még 29-ig megy.szerk: állítólag az 50-esnek IPS panelja van ráadásul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest