- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
nightshadow #38993 üzenetére
Személyes vásárlásnál joga van kipróbálni a vásárlónak, de ez elég szomorú, ez az egyik legfontosabb paramétere a tévének és nem írják rá??
-
Cs1csó
titán
válasz
nightshadow #38991 üzenetére
Á értem, ezt a konkrét terméknél lehet tudni, mikor ott állsz a boltban előtte vagy csak beüzemelés után lehet rájönni?
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #38887 üzenetére
Nagyon eltűntél!!!
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #30028 üzenetére
Hát ha tippelni kellene...
Ez azt mutatja, hogy szépen az összes panelgyártó átáll a 4K-ra... Az is lehet, hogy jövőre lesz utóljára fullhd panel gyártás, ki tudja..
-
kop8
őstag
válasz
nightshadow #29603 üzenetére
Amit belinkeltem ue50h5000 az 100hz es elvileg, azt irják elvileg?!
Nem drága és nagy is!
-
kop8
őstag
válasz
nightshadow #29599 üzenetére
150alatt jo lenne...
A ue48h6200at néztem már sokat, jo is lenne de nekem nem kellene a 3d meg a smart rendszer sem...
Inkáb legyen olcsobb a tv vagy nagyobb ha lehet..
Pl.ez:
[link]
Vagy van a tescoban 50collos blaupunkt ful hd led tv ami szintén 100hz csak.Nem tudom ezek mennyire lennének jok?
Meg élég e ha csak 100hz es tvt veszek mikor vannak már sokkal jobbak is? -
kop8
őstag
válasz
nightshadow #29597 üzenetére
Én is csak keresgélek a tvk között...
Nekem csak egy egyszerű 48-50collos full hd led tv kellene amin jo a kép és olcso is...
Nézegetem hogy mennyi hz-es a tv, de az olcsok mind csak 100ak vagy van ami csak 50hz.Elvileg minél több a hz annál jobb a kép nem?
-
kop8
őstag
válasz
nightshadow #29595 üzenetére
Köszi!
Néztem énis már ezt az oldalt, lehet hogy cseh cég vagy márka de attol lehet kinai nem? Csak rárakják a nevet és annyi?! Vagy nem?Ami érdekes hogy nincs sehol az extremdigitalban, igy meg sem tudod nézni hogy milyen a tv....
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29549 üzenetére
Maximum fényerőn este fekete háttérrel érdemes megnézni mennyire felhősödik a készülék igaz?
A Szlovákiában gyártott Samsung TV-k minőségileg mennyire jók? -
Sebaj Fóbiás
aktív tag
válasz
nightshadow #29540 üzenetére
-
Cidan
tag
válasz
nightshadow #29549 üzenetére
Remek, ezek jó hírek. Köszi a segítséget, nagyon tetszik ez a tv.
-
Cidan
tag
válasz
nightshadow #29547 üzenetére
Rendben köszi, látom van mm-ban is. Majd lecsekkolom ha van szegeden kirakva.
A másik, hogy mivel még nem volt ilyen lcd tv-m: mennyire romlik a képminőség, ha fhd-s tv-n mondjuk csak hd filmet szeretnék nézni? Nézhető, közel ugyanolyan (skálázódik) vagy pocsék? Ha jól tudom, akkor ennek a szériának a kijelzője felhősödik(?), ez mennyire tud zavaró lenni? Vannak ilyesféle tapasztalataid általában véve a tv-kről, vagy konkrétan erről a készülékről? Bocs a sok kérdésért
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29515 üzenetére
UE40H6400 volt biztosan (2 napig tarthatott az akció, mert hamar elkapkodták, de Tesco-ban is volt ennyiért 1 hónapja kb., Euronics-ben 2 hónapja szintén, nagy készlettel).
silvergod sajnos olyan ütemben emelkednek az árak, hogy talán elfogadható lesz annyiért is.
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29513 üzenetére
MediaMarkt akcióban pedig volt 2 hete 130 alatt, nyár elején pedig az Euronics-abn volt annyi (az újságukban is benne volt).
-
lorinser
senior tag
válasz
nightshadow #29508 üzenetére
"A Tesco mivel hivatalos viszonteladó ezért be tudja regisztrálni a +1 évet." - hidd el, hogy nem minden esetben lehetséges a regisztráció utáni +1 év.
A Tesco is innen-onnan szerzi be a TV-ket, és ha neki/neked az "onnan" jutott, akkor a Samsung nem fogja megadni a +1 évet. Hiába regisztrálsz. Tapasztalat -
lorinser
senior tag
válasz
nightshadow #29496 üzenetére
Sajnos nem minden esetben. 1 év gari így is van rá de nem biztos, hogy be is tudod a +1-ért regisztrálni (mert a Samsung ennél és sok másik típusnál is alapból csak 1 évet ad, regisztráció után adhat még +1-et).
-
silvergod
őstag
válasz
nightshadow #29499 üzenetére
most hogy körülnéztem 140be van még Sony Bravia KDL40W705 és Panasonic TX-40CS520E
ezek jobbak vagy érdemes a h6400nál maradni?
köszi -
silvergod
őstag
válasz
nightshadow #29496 üzenetére
és akkor azt jól tudom hogy ennél már akkor házhoz jönnek ha van valami baja? és 2 év igaz?
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29468 üzenetére
Gondolom azoknál a TV-knél ingyenes a szállítás amiből sok porosodik náluk már régóta (több másik akciós TV-nél láttam, hogy ingyenes).
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29466 üzenetére
Az az érdekes TVraktárnál, hogy Samsung 48h6400 vagy 40H6200-re van szállítási díj (2000), 48H6200-ra viszont ingyenes.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
nightshadow #29390 üzenetére
Szintén ezen a Samsungon agyalok, a másik meg a Philips 47PFS7199. Megéri a felárat a Philips, hogy 7-es széria?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
nightshadow #29390 üzenetére
Rendben, erre alszom még egyet, ha tényleg nincs más különbség, akkor kütyüket meg tudjuk venni később is hozzá.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
nightshadow #29388 üzenetére
A 6200 és 6400 között mi a különbség? Annyit látok, hogy CMR 200MHZ míg a 6400 az 400MHZ. Lényeges a különbség?
-
Sz.Miki
őstag
válasz
nightshadow #29386 üzenetére
TV-raktár mennyire megbízható hely? Van tapasztalat velük, elég rég óta vannak.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
nightshadow #29384 üzenetére
150k-ig tudok elmenni.
-
utgyuru
aktív tag
válasz
nightshadow #29347 üzenetére
Könyvjelzők között maradt még egy Philips 48PFK6949
Egyébként nem feltétlen kell nekem idei.
Másik dologgal megelőztél, nem sürgős, szóval amit kérdezni akartam, hogy érdemes esetleg várni egy kicsit, vagy teljesen mindegy ? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
nightshadow #29314 üzenetére
Köszi!
Ez a 6400-es jónak tűnik tényleg, és a 400K alatti ár is kiváló lenne a két darabra, gyári garanciával az MM-ből.
-
balikabo
tag
válasz
nightshadow #29295 üzenetére
Mindenképp 4k-sat szeretnék szóval az kizáró tényező
esetleg még ő szóba jöhet:Panasonic TV
-
Sz.Miki
őstag
válasz
nightshadow #29267 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat. H6400-at szeretnék venni, egyedül topikban taglalt utanhuzástól félek kicsit.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
nightshadow #29260 üzenetére
Szomorú vagyok
Ez azt jelenti, hogy már 3d-s tartalom sem fog érkezni ez után?
Egy nem 3d-s tv-nek jobb a panelje 2D üzemmódban, vagy a kettőnek nem sok köze van egymáshoz? -
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #29224 üzenetére
Kétlem, hogy egy ekkora dögöt ennyiért kiszállítana bármelyik szállító cég is... Legfeljebb a bolt átválallja a költségeket... Lenne miből...
-
Surda-
őstag
válasz
nightshadow #29224 üzenetére
Nem,csak tudod a marketing...,nehogy megvegye máshol
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29160 üzenetére
És melyik új TV-kbe fog bekerülni, amik olcsóbbak 150-nél?
-
dokee78
félisten
válasz
nightshadow #29154 üzenetére
Van rá esély,hogy a tavalyi Smart széria is megkapja az új Smart rendszert?
-
AmunRa
senior tag
válasz
nightshadow #29090 üzenetére
Úgy is lehet értelmezni, hogy egyes alsóbb gyártók.
-
AmunRa
senior tag
válasz
nightshadow #29087 üzenetére
Nem a teljes paletta készül ott, de akkor is elkeserítő.
-
silvergod
őstag
válasz
nightshadow #29074 üzenetére
Akkor nem érdemes várni vele..gondolom az ilyen tudású tv mindig is lesz 130eft,40" méretben.
bár ahogy nézem már most drágábbak és nem tudnak ennyit,hiába akár idei modell.
A bolti garanciától kicsit tartok hogy oda kell küldözgetni ha van valami,de az aqua-t megbízhatónak mondják és remélem nem lesz vele semmi gond jó pár évig.. -
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29074 üzenetére
Philips TV hulladékok többéves tapasztalataim szerint. Elavultak.
-
silvergod
őstag
válasz
nightshadow #29072 üzenetére
Köszi,csak tartok kicsit a bolti garanciától.
Érdemes esetleg várni vele mondjuk karácsony környékéig hogy esik az ára,vagy lesz gyári garanciás valahol akcióban?
vagy lehet addigra végleg ki is vonják?
van egyébként ebben az árban (40 colos) esetleg jobb,gyári garanciás tv jelenleg?
köszi -
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29066 üzenetére
Gondolom valós 50 vs 100Hz.
Most a MediaMarkt hülye vagyoknál vannak LG akciók, de szerintem még ígyse nagyon érik meg az árukat.
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #29037 üzenetére
hajlított képernyő kösz nem! Idegesítő, mert soha sem egyenes csak, ha pont szemből nézed.
Samsung UE40J6300 meg 50k-val drágább
-
dethroner
veterán
válasz
nightshadow #28962 üzenetére
Köszi neked és (#28963) junior11 is
Akkor kicsit kérdezgetek még. A W755 100Hz-es valóban? Igen, láttam hogy Mediaban mennyibe kerül, de ezzel összevetve is jobb? Csak mert a H6400-es ismerem, viszonylag jókat tudok róla mondani és mindössze 10K-val drágább, de 13cm-el nagyobb mint a sony.
Sőt, egy későbbi hozzászólás révén bejön ez is a képbe.
Melyiket a három közül? Philips, Sony vagy Samu? -
dokee78
félisten
válasz
nightshadow #28965 üzenetére
Köszi.
-
dokee78
félisten
válasz
nightshadow #28961 üzenetére
És 3D nélküli max 110 k?
FullHD és USB legyen rajta. -
törölt tag
válasz
nightshadow #28926 üzenetére
Nem csak nagyobb a KDL-43W755C, hanem még ráadásul tudja a műholdvételt (DVB-S/S2) , és a műsorrögzítést(PVR) is.
Lehet, hogy nem mindenkinél fontos szempontok ezek, de nálam igen. -
BBéci
legenda
válasz
nightshadow #28913 üzenetére
Túlzottak az elvárásaid. A komolyabb Panasonic plazmákat sem adták 300000 forintnál olcsóbban 50 colos méretben. A GT60 kifutó ára kevés helyen ment 350000 alá, a VT60 450000 Ft volt. Kétlem, hogy az OLED-ek, amik elvileg jobb képminőséget adnak, olcsóbbak lennének.
-
CptMisi
őstag
válasz
nightshadow #28891 üzenetére
Ez az...
A mediamarkt oldalán írják:
"Vásároljon Viera Tv-t 2015. április 15 és 2015. július 31 között
Ha regisztrálja új Tv-jét a vásárlást követő 30 napon belül, meghosszabbítjuk a 2 éves teljeskörű garanciáját 5 évre."
Illetve a hivatalos oldalon is: [link]Mivel a honlapon még most is így hirdetik, illetve a boltban 4-én rákérdeztem, az előbb felhívtam a Westendben található boltjukat, azt mondták, hogy meghosszabbították egy hónappal az akciót, de majd holnap utánanéznek és felhívnak.
Ezzel szemben a panasonic oldalán írt üzenetemre azt a választ kaptam, hogy lezárult az akció.
Ha lesz fejlemény, megírom.
-
CptMisi
őstag
válasz
nightshadow #28856 üzenetére
Azt azért megjegyzem, nehogy más is beleszaladjon ugyanebbe, hogy a Panasonic (TV) 5 éves garancia akciója július 31-én lezárult.
-
CptMisi
őstag
válasz
nightshadow #28856 üzenetére
és junior11: Köszönöm, akkor először megnézem ezt a Panasonicot.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #28847 üzenetére
A Trustedrewiew adatai szerintem nem jók, mert nem a Leo Bodnar féle tesztet használják. Nem ők voltak, amikor a régebbi táblázat apropóján észrevettük, hogy azt sem tudták, hogy Game módban kell mérni az input lagot?
Ez így fals információt adhat, és nem is ad pontos mérést a kamerás módszer. Talán át kellene számolni egy másik táblázatba.
Szerk.
Például amit írtál, hogy ennek: KDL-55W805C 20ms (trustedreviews), az általad előbb linkelt tesztoldalnál már 37 ms.dethroner Hát nem tudom, a tavalyiak igen csak elfogytak, szerintem az ideiek még drágák. Pl. 40"-os Sony Bravia KDL-40W705C, de ezt nem tudom, hogy valós 100Hz-es-e.
-
törölt tag
válasz
nightshadow #28847 üzenetére
A Trustedrewiew adatai szerintem nem jók, mert nem a Leo Bodnar féle tesztet használják. Nem ők voltak, amikor a régebbi táblázat apropóján észrevettük, hogy azt sem tudták, hogy Game módban kell mérni az input lagot?
Ez így fals információt adhat, és nem is ad pontos mérést a kamerás módszer. Talán át kellene számolni egy másik táblázatba. -
MoRT2195
tag
válasz
nightshadow #28794 üzenetére
A fizetési módoknál látható a címük. [link] Illetve a számlán is rajta van, persze ezt csak akkor látod, ha már vettél tőlük.
-
MoRT2195
tag
válasz
nightshadow #28787 üzenetére
Köszi szépen! A Samsung lesz a nyerő nálam.
-
BMS
őstag
válasz
nightshadow #28779 üzenetére
én elhiszem,hogy rajtam kívül itt mindenki gazdag
amit linkeltél tényleg nem rossz,csak azt is figyelembe kell vennem,hogy megbízható üzletből vásároljak
-
krx21
nagyúr
válasz
nightshadow #28725 üzenetére
Igen, a W955-öt én is vizsgáltam többször is élőben. Váltottam volna a W905-ről 65"-ra. Pont róla készültek a botrányos fekete fotóim (amit egyesek szerint hamisítottam
) Persze Emese...
Nagyon gyorsan lemondtam a készülékről... -
gyeniko
őstag
válasz
Ezt tudom, de azt is láttam/látom, hogy alsóbb osztályú LG-k képe láthatóan jobb! Ez nekem azt jelenti, hogy a Sony kevesebbet tudott kihozni az adott panelből, mint az LG.
-
BBéci
legenda
válasz
Úgy bizony, kidobott pénz olyat megvenni.
-
dokee78
félisten
válasz
nightshadow #28701 üzenetére
Akkor,ha úgy látom fel volt már bontva és utólag lett leragasztva akkor ne vegyem át?
Vagy előzetesen jelezzem telefonon,hogy nem veszem át,ha ilyet kapok? -
lorinser
senior tag
válasz
nightshadow #28611 üzenetére
Akkor hajrá, az oroszrulett sem mindig halálos.
-
dokee78
félisten
válasz
nightshadow #28513 üzenetére
Tudom hogyegyik sem androidos tv a kkettő közül.
De van hozzá telóra jó alkalmazás.CHaooSS Köszi
-
dokee78
félisten
válasz
nightshadow #28509 üzenetére
Amire a hozzászólásom írtam azok közül a Samsung ezek szerint tudja a 3D-t.
Mert azok közül az LG felé hajlottam az androidos alkalmazás miatt.
De ha az tudja a 3D-t akkor lehet Samu lesz.Melyiknek jobb a szerviz háttere?
-
jsk
senior tag
válasz
nightshadow #28493 üzenetére
Köszönöm szépen a választ. Sajnos sejtettem - látva a 2015-ös Samsung tévéket-, hogy valami ilyesmi lesz a vége. Az említett Panasonic nekem is tetszett, míg meg nem láttam, hogy nincs benne PVR.
A Sony-nál miért ilyen eszement drága egy szemüveg?
-
gyeniko
őstag
válasz
nightshadow #28350 üzenetére
Hajaj, nem dícsérték meg...
-
Flashget
félisten
válasz
nightshadow #28266 üzenetére
a xiaomi tv-k pedig sharp kijelzőket kaptak.
A Xiaomi bemutatta a 40″-os FullHD-s Mi TV 2-t
Ha a hardvert nézzük, akkor a FullHD felbontású tévé a Sharp SDPP X-GEN LED háttérvilágítású paneljét tartalmazza 5000:1-hez kontrasztaránnyal. -
Ciccuka
veterán
válasz
Értem. Azért az sokat elárul, hogy a weboldalukon nem lehet kapcsolatba kerülni velük. Csak idő kérdése és lehúzzák a rolót.
-
retfirg
tag
válasz
-
Bizo28
csendes tag
válasz
nightshadow #28231 üzenetére
Köszönöm!
-
Csontoshun
tag
válasz
nightshadow #28208 üzenetére
köszönöm szépen!
-
fpatrik17
senior tag
válasz
nightshadow #27850 üzenetére
A második LG-ért megyek éppen most
Akkor a 20 perec utána olvasásom egész eredményesnek mondható, ha te is javaslod. Örülök, és nagyon köszönöm!
-
garnett21
csendes tag
válasz
nightshadow #28168 üzenetére
koszi!
-
Dave567
addikt
válasz
nightshadow #28160 üzenetére
Bocsánat, benéztem, még is akkor a WA ja favorite.
-
Trak
addikt
válasz
nightshadow #28160 üzenetére
Még 1-2 év és tényleg meglesz az LG-Samsungnak a 45-50%, bedől mindenki más.
-
Radeon50
csendes tag
válasz
nightshadow #28130 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
PHenis
senior tag
válasz
nightshadow #28074 üzenetére
Köszönöm.
-
FirstAndroid
tag
válasz
nightshadow #28059 üzenetére
Közben rájöttem már, csak nem tudtam szerkeszteni!
:S
-
retfirg
tag
válasz
nightshadow #28037 üzenetére
A másik topicban felhívták a figyelmem egy KDL-55W828 ra, amit 240-ért már magamévá is tettem
h66e: Nem tudom mire gondolsz. Mármint mit nézegessek rajta csak azért, mert már bő egy éves. Ha bármi baja van, úgyis garis.
BBéci: Ennyi erővel minden ár-összehasonlítás értelmetlen, hiszen nagyon kevés tökugyanolyan TV van.
Sztem érdemes összevetni, hogy van-e annyival szebb-jobb-okosabb-gyorsabb-újabb, mint amennyivel kisebb. Lehet akkora a valódi különbség, hogy egyértelműen inkább az "55-s, de lehet olyan marginális is (minden parasztvakítás ellenére), hogy még mindig inkább a "60-as érje meg. Sztem -
retfirg
tag
válasz
nightshadow #28037 üzenetére
Mennyivel jobb? Mert 5ezer forint van a kettő között, szóval SOKKAL jobb képének kell legyen
-
dokee78
félisten
válasz
nightshadow #27983 üzenetére
-
GrooveHero
addikt
válasz
nightshadow #27975 üzenetére
Az mit is takar? Fontos az, vagy jó, ha van?
-
GrooveHero
addikt
válasz
nightshadow #27973 üzenetére
Köszi.
Igazából hosszú távra tervezem a tv vásárlást, tehát min 3-4 év. Addigra talán már kicsit több 4K tartalom lesz, így személy szerint én úgy gondolom, hogy érdemesebb lenne a 4K-t választani. Egy samu F6500-asom van otthon 46-os méretben, Azt nagyon szerettem. De mivel most már Angliában élek, ezért kell majd vennem itt is egyet. A JU6500-at néztem 55-ös méretben, de a gond, hogy abból csak amcsiban van flat. Nekem meg nem kell görbe TVA 6400 meg kicsit gyengébb tudásban. A 6500 feletti flat meg már árban sok. 7-800 fontnál többet semmiképp sem szeretnék kiadni.
-
nismoka
addikt
válasz
nightshadow #27955 üzenetére
Van ami azért jobb is lett.
-
akela91
addikt
válasz
nightshadow #27955 üzenetére
Hihetetlen hogy visszaléptek szinte mindenben... Örülök hogy meglett véve jó áron a W705B-m.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
nightshadow #27915 üzenetére
Ma lehet elmegyek személyesen és megnézem mit mutat a Samsung. Ha sikerül megegyezni,akkor el is hozom...
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Biztosan jobb választás lenne a Samsung az LG-nél? LG az 2014-es...
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Értem, köszönöm!
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
nightshadow #27913 üzenetére
Még akkor is, ha a samu 14 hónapos, még 10 hónap garival?
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
nightshadow #27909 üzenetére
Ez is igaz, de annyival többet nem szeretnék rá költeni. Már a 60e is több,mint amit eleve szántam a dologra. 50e lenne a lélektani határ, de annyiért inkább csak noname TV-ket találtam, amit nem biztos, hogy bevállalnék...
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
nightshadow #27900 üzenetére
LG 32LB5610 alig 5 hónapos, garanciával jó választás lehet 60e-ért, szállíttási költséggel együtt?!
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
nightshadow #27900 üzenetére
Köszi, hasznos volt. LG felé húz a szívem. Már csak jó árban kellene találnom, akár használtban is...
-
Dictator^
veterán
válasz
nightshadow #27860 üzenetére
Bolti áron 120 környékén lehetne elhozni a 40H6400-et az MMből..
Az Edigitalban volt egy Samsung akció, akkor olyan 130-140 lett volna a 48H6400...
Bár nem tudom, hogy a 48 mennyire lett volna jó, ha kb 80-90-re van a fejem a képernyőtől (5 éve egy 32"-es A szériás Samsung van monitorként használva, ugyanerről a távról)...
Van értelme várni, hogy lejjebb megy a 48-as ára 130-140 környékére hamarosan, vagy inkább csapjak le a a 40-esre? -
dongasre
tag
válasz
nightshadow #27868 üzenetére
Bocsi. Benéztem PANASONIC TX-50AS600E ez van még kicsit drágábban és összekevertem
Tetszik amúgy nagyon a 630E bár az üzletes azt mondta h érzékeny a Pana nagyon az áramingadozásra meg hogy fagy le. Van ennek valami valóságalapja?
-
dongasre
tag
válasz
nightshadow #27866 üzenetére
2. helyre úgy melyiket tennéd? 126 cm méret taszít kicsit csak... elég közelről lenne egy évig nézve( 3m).
-
Willie
őstag
válasz
nightshadow #27822 üzenetére
Köszi!
Gondolom a Sony-t neten keresztül nem lehet majd rendelni.
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #27785 üzenetére
Samsung 40H6200, 40H6400, 40H6500 között mik a különbségek pár szóban (8k felára különbséget látom, de megéri)?
Mik az Input lagjuk amiket felsoroltál?
-
Ciccuka
veterán
válasz
nightshadow #27785 üzenetére
Kössz!
Smart TV nélkül ugyanezek olcsóbban?
-
nauro
aktív tag
válasz
nightshadow #27769 üzenetére
Az kicsit messze van nekem Győrből, de majd körülnézek. Köszönöm a tippet. Xbox topicban is Sonykat ajánlották kicsi input lagg miatt.
-
bence007
tag
válasz
nightshadow #27761 üzenetére
Főleg világos nappaliban lenne használva de este néznénk inkább..
3D nem foglalkoztat..Így is jobb a Samsung?
-
McReay
aktív tag
válasz
nightshadow #27755 üzenetére
Annyi értelme van, mint háttal beleugrani egy üvegtáblába!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Bőven elérhető tartalom rá, 2070 körül...
-
lorinser
senior tag
válasz
Ez durva....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55Q70DAT)140 Q-LED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65LS03TAUXXC) 165CM 4K SMART Q-LED FRAME PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q70BAT) 190CM 4K Q-LED SMART PRÉMIUM ! akció
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest