- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Ha TV-t szeretnél vásárolni, a Milyen TV-t vegyek? topikba írj!
Meglevő készülékkel kapcsolatban ebbe a topikba írhatsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gergosz2 #31162 üzenetére
Panasonicból ha lehet TX-40CS630E-t vedd bele a listádba az CS520E helyett, és így közülük válassz. Tényleg jók az IPS paneles tévék, viszont van belőle VA panellel szerelt is. De igazából nem is a panel fajtája a lényeg, hanem az, hogy neked megfeleljen az adott készülék. A többi nem számít. A tapasztalatokért nézz át a márkák topikjába itt a fórumon. Elég sokat fejlődtek a beépített lejátszók mára, és nagyon sokan használják HDD-vel filmezésre. LG és Samsung a legjobb ezekben, de sztem a Panasonic-nak sem lesz gondja vele, majd ki kellene próbálni, amelyiket veszed.
Ferenczi Áko LG 42LF5610[link]
-
BBéci
legenda
válasz
Gergosz2 #31162 üzenetére
Miért hangzik jól az IPS panel?
Tévéről van szó, nem monitorról, számít a feketeszint és a kontraszt is. Egyetlen előnye az IPS-nek a szélesebb betekintési szög, de az TV esetében nem perdöntő, mert nagyjából szemből szokás nézni.
A VA panelek kontrasztja átlagosan triplája az IPS-nek, ami legjobban csekély környezeti fényben tűnik fel. -
Dave567
addikt
válasz
Gergosz2 #31163 üzenetére
Az utolsót, va panel, jobb kontraszt.
Az előbbi hozzászólásodra, tudsz rajta mindent csinálni, csak nem szabad sokat várni tőle, lehet netezni is, csak néha akadhat, nem lehet esetleg facebookozni, vagy hasonlók.
Általában szokta vinni a filmeket, de néha meg megakad vagy, a beépített lejátszó nem tud kadenciahelyesen lejátszani.
De a lényeg ne várj sokat tőle, dísznek vannak benne.. -
Dave567
addikt
válasz
Gergosz2 #31156 üzenetére
UHD-t meg ilyeneket ne vegyél, nincs értelme, főleg ennyiért.
Ha találsz még akkor samsung 40"h 6400-ast, de ez nehézkes lesz, 20000-al drágább, de jó tévé, ha nincs akkor viszont samsung 43"j5500-ast, de ez rosszabb kicsivel.
A beépített lejátszótól ne várj sokat, se a smartól, van benne, de vagy jó, vagy nem.
-
TeeJay
félisten
válasz
Gergosz2 #24899 üzenetére
én LG telefont vettem páromnak egy webshop-ból, a bolt adott garilapot tehát nem LG garilap jött
felhívtam a váci úti LG szervizt és azt mondták hogy no para vigyem be a telefont dobozzal számlával meg azzal a garival amit a bolt adott és simán megoldják. szerintem a TV-nél is így lesz
én ősszel kettő LG TV-t vettem igaz a gyereknek 21"-os párom anyjának meg 28"-os HD ready mindkettő
de egyik magyar garis másik meg bolti gari és mindkettő tökéletes
én egyelőre nem akarok 30ezret pluszba azért fizetni egy euronicsnak hogy nyomnak 3 pecsétet egy LG kisfüzetbe... -
-
DVB-T
tag
válasz
Gergosz2 #21945 üzenetére
Sikerült életre keltenem egy ilyen tripla kínai csodát az egyik Dreambox műholdvevőmben, tehát most van DVB-S2, DVB-T, DVB-C (kábelem nincs, így elvittem más helyre kipróbálni..)
http://www.aliexpress.com/item/1pc-sunray-sr4-Triple-Tuner-T-C-S-2S-3-in-1-tuner-for-Sunray4-HD/1482845566.html -
DVB-T
tag
válasz
Gergosz2 #21942 üzenetére
Ha kódolt adásokról beszélünk, akkor szükséged van egy modulra+kártya(a modulfogadó ugye ott a tv-n), hogy nyissa, a DVB-T-t fogja a forgalmazott Conax modul nagyon nagy valószínüséggel, a DVB-C -t a szolgáltatódtól kell megkérdezni(adnak-e CI modul+kártya konfigurációt, de errefelé mennek a dolgok, tehát jó esélyed van)
Műsort úgy lehet felvenni , ha van PVR támogatása a tvdnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest