Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
scream
veterán
válasz
MaciPali #981 üzenetére
Ha jól látom, akkor ez az utolsó 4.4-el kompatibilis Maps: Google Maps 10.15.3
-
MaciPali
csendes tag
Üdv. Látom régen írt ide valaki de hátha vannak még akik olvassák. Elővettem az x995max-ot és nem akar menni a google térkép. Mindíg azt írja elavult és frissítsem. Rányomok hogy frissíteni akarom, belép a play áruházba de ott meg nem enged semmit frissíteni. Már letöröltem újratettem vagyis megpróbáltam de nem engedi teljesen eltávolítani. Mi lehet a baja? Esetleg az újabb térképprogram nem működik jól a régi androiddal? 4.4.2 van rajta 2018-as kiadás. Nem akarok feltenni igo-t mert faterom nem ért hozzá. a google térkép működött de most nem. Személyautóhoz kellene, ja és a Waze programot nem lehet rá telepíteni. Próbáltam sygic programot de csak a play áruházast fogadja el máshonnan letöltöttet nem. Köszi ha segít valaki!
-
imi535
csendes tag
Sziasztok!
Kipróbáltam a fellelhető root appokat! Eggyik sem rootolja ! Nincs tovább!Hozzáértő segítség kellene! -
imi535
csendes tag
Sziasztok.
Hogyan rootóltátok ezt a 995 max ot?Root nélkül nem csinál scattert a droid tools! -
imi535
csendes tag
Sziasztok.
x995 max on szeretném menteni az android 4.4.2 ! Hogyan tudom rátenni a recovery_x995_twrp_1 ? Rátettem az Official TWRP App ,de az nem találja ezt az img! -
fefer
csendes tag
Sziasztok,
X995max-om van, Android 6-tal. Waze melyik verziója fut rajta és honnan tudom rá feltelepíteni? -
Olyasmi
aktív tag
Sziasztok!
A készüléket hogy lehet szétszedni? -
VGYke
addikt
Köszi ha sikerül. Egyébként a gmail e-mail címet sem veszi már be, de lehet hogy ezt egy alkalmazás jelszó generálásával meg lehetne oldani...
-
-
VGYke
addikt
válasz
Winnie The P #963 üzenetére
Szintén megvásárolt IGO alkalmazással ugyan ez a helyzet, Android 5.0. a szükséges
Nos, aki csinált egy gyári visszaállítást és nem lehet frissíteni az androidot, mit tehet, azon túl hogy eldobja a készüléket?
Nekem a szervízből ezt írták:
"Sajnos ezen a készüléken nem tudjuk frissíteni az android verziót, természetesen ha van egy Sygic kódkártyája akkor az alkalmazást másik készüléken is használhatja, nincs ehhez a készülékhez kötve a kód. Ha eljuttatja a készüléket a szervizbe, akkor meg tudjuk próbálni feltelepíteni a Sygic legutóbbi kompatibilis verzióját, ennek díja 2000 Ft."
Tehát ha ők valahogy megoldják a telepítést, akkor valahogy mi is meg tudnánk, nem?
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Nekem ha minden igaz, 2016 gyártású a szerkezet és nem lehet frissíteni Android 6-ra. De Sygic szempontjából miért is kell az Android 6, amikor a minimális verzió "igénye" 4.4?
-
fundaluk
tag
válasz
Winnie The P #959 üzenetére
Hasonló problémán néhány napja nálam Sygic újra telepítés segített.
-
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P #956 üzenetére
Úgy néz ki, hogy a 04.21-én érkezett update javította.
-
Winnie The P
őstag
#956-ra senki?
-
Winnie The P
őstag
Hali!
Adott egy X995 andorid 6-al (Wayteq Mo-nál rakattam rá) viszont a április elején (talán 05-06 környékén) frissült a szoftver (Sygic) ma kellett volna a gps de indítás után leáll. Csak ok vagy jelentés lehetséges! Más is tapasztalt ilyet? -
bendi007
tag
ÉS ha "véletlenül" kicserélődnek a friss térképre a régiek?
Mert a progi hozzá volt azt kifizettem a navival.Az működhet régi androiddal? -
kovy79
őstag
Rom: nem kell szőrszálhasogatásba átmenni!
Hardverről volt szó, majd a hozzátartozó közösségről, amit a gyártó hozzáállása generál!
Gyári rom sehol nem volt említve!
Mi köze ehhez a főzött romnak, meg 6GB-nak? Teljesen irreleváns, amit írsz...
Akku: azt ugye vágod, hogy Magyarország lakosságának ~75%-a nem a vízfejben él, így nem szentírás az a kemény 6000.- Forint. Én konkrétan Németországban élek, de megrendeltem volna Debrecenbe anyámhoz az alkatrészt. Jelen, általad magasztalt esetben: Németországból küldjem haza, ők méltóztatnak garancia terhe mellett beszerelni, elpostázzák anyámnak, majd ő ki nekem?! Logikus, életszerű, de biztos van olyan birka, aki elfogadná és meg is csinálná. Már ha szőrszálat hasogatunk...
Te tényleg elfogadod, hogy egy cég kijelenti, alkatrészt NEM ad el?
Neked ebben az esetben tényleg csak "osztmenjbemeringyenberakják" válaszra futja?
Autótechnikában ugyanúgy elfogadnád, ha egy gyártó nem adna el alkatrészt, csak és kizárólag egy szervizben (tőled mondjuk 250-750km távolságra) és csakis akkor, ha ő építi be? Mondjuk egy rothadó Mazdához karosszéria elemeket?
Egyébként ez a "cserébe garit is kapsz" mottó a mai fogyasztói társadalom mintapéldányainak önnyugtató vezérszónoklata. Nem gond, ha a cég inkorrekt, nem gond az ár, nem gond, ha marhaságot vesz az ember, mert cserébe kap valamit grátiszt Hurrá....
Ja, add meg a cikkszámot és keresek neked olcsóbbat! Mikor náluk egy x820BT lcd 4-5000.- Forint volt, Kínából 12$-ért (250-es árfolyamnál) rendeltem egy azonos cikkszámút a nem elfelejtett szállítással együtt (valami másik, mindenféle gagyi naviba való 721Q310B63-A2). -
SzaboZE
addikt
Akkor az valami kiherélt rendszer, nem igazi A12, mert mint írtam az A12-nek 6GB a minimum requirement.... [link] Ugye nem valami underground főzött ROMról beszélsz? Az akkuról: nem érted, hogy gyakorlatilag az akku árában, kvázi ingyen rakják be az alkatészt. Keress olcsóbbat, szólj ha találsz (szállítást ne felejtsd el beleszámolni). Cserébe garanciát vállalnak a munkára és az akkura. Ne haragudj, de nem igazán jogos a problémád.
-
kovy79
őstag
Nem kell "érdekes hardver", ha a gyártó jól áll hozzá, úgy kialakul a közösség is hozzá (pl. Redmi 1S). Még alkatrész is van hozzá, a mai napig.
Akksicserét pedig a -mint mondtam- csak úgy vállaltak volna, ha ott veszem az akksit.
Hivatalos szerviz és forgalmazóként alkatrészt NEM adtak el! [kép]
Nem is értem, az ilyen köpedelem cégek működését így hogyan engedélyezik? -
fundaluk
tag
Én meg vagyok elégedve a szervizzel. Egy hét alatt lebonyolítottuk oda vissza futárral együtt. Nekem ennyit megért hogy ne én küszködjek vele. Az akksicserét is inkább odabízom rájuk ha szükséges lesz.
Azt is megértem persze ha valakinek bizonyos dolgok miatt negatív tapasztalatai voltak és más a véleménye. -
SzaboZE
addikt
Hát azért az elég érdekes hardver, amire 8 évesen van és egyáltalán rámegy Android 12
, aminek ha jól tudom a 6G ram minimum ajánlott. 8 éve örültünk az 1G-nak is. Az ilyen régi eszközökre max 6-8 szokott felmenni. Az akku csere 6000ft, annyiba kerül kb ha megveszed máshol (15-20 USD).
-
kovy79
őstag
válasz
fundaluk #944 üzenetére
Pont, hogy lenne frissítés, mert lenne hozzá közösség...
Van olyan 8(!) évs eszköz, amire mai napig van friss fejlesztés (android 12).
Így meg ki vagy téve a wayteq kénye-kedvének.
Akksit kellett volna venni egy 995max-ba, mire közölték, hogy nem árulnak, csak ha ők teszik bele. Undorító egy hozzáállás. -
fundaluk
tag
Hardverfüggő is, bizonyos szériától kezdődően frissíthetőek. Ezt le kell a szervizzel egyeztetni előtte.
Én még így is nagyon örülök hogy ilyen formában van támogatása a készüléknek. Ha közvetlenül Kínából vettem volna egy hasonló ketyerét azt biztos hogy nem frissítette volna senki sem -
Treck
aktív tag
válasz
fundaluk #942 üzenetére
Akkor ezek szerint a regi 4-es androidos valtozatok frissithetoek a 6-ra?
Akkor mar csak a rendszer kellene, hogy ez a hozzaertoknek otthon is elvegezheto legyen
Bar nem ertem, a wayteq miert nem teszi elerhetove a weboldalukon...vagyis de, akkor senki sem fizetne a frissitesert, illetve senki sem venne az uj 6 verziot azok kozul, akiknek a regi 4 van...
-
Amu
tag
Sziasztok
most vettem egy 995 max-ot, amibe van ugye dasham is. De hogy a túróba lehet megcsinálni, hogy vegyen a kamera és menjen a navi? Feltételezem, hogy én vagyok csak a béna, mert szerintem ez lenne a logikusElőre is köszönöm
-
fundaluk
tag
válasz
sandró60 #937 üzenetére
Igen ennek a kezdőképernyője nem olyan mint a mobilokon, itt nem működik a hosszan nyomásos megoldás. Itt ezek a nagy csempeszerű ikonok vannak.
Nekem is a Sygic van fent, megvásároltam a készülék vásárlása után egyből akciósan a prémium verziót világ térképpel. Ha itt visszaolvasol pár hozzászólással feljebb, látod hogy éppen most van a készülék a szervizben szoftverfrissítésen ami kell ahhoz hogy továbbra is tudjam használni. -
sandró60
addikt
Hogy tudom maradék nélkül a készülékről letörölni a navigációs szoftvert?Ami sd kártyán.
Van egy app ikon ami a navigációhoz.
Gyári visszaállítást nem szeretném,mert megy vele más is. -
-
fundaluk
tag
Meglesz rá a 6-os Android, kaptam emailt. Elküldöm a szervizbe és ott meg tudják csinálni.
-
fundaluk
tag
Felcsillant a remény. Időközben kaptam választ a Wayteqtől. El kellett küldenem a készülék széria számát és attól függően lehet hogy lesz rá Android 6-os is akár. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. 2018-as a készülék, hátha már a kompatibilis hardver van benne.
-
sandró60
addikt
Amúgy ezen készüléken üveg van?
Tud valaki ötletet adni,hogy lehet a Navi készülék képernyőjét a hajszálkarcoktól megtisztítani?
Nézegettem a nettet és van egy pár ami nekem hihetetlennek tűnik
Fogkrém-növényi olajos vatta -
sandró60
addikt
Üdv!
Beléptem a Waytek x995 max táborába.
Már 6-os android van rajta.
Nem navigációs kérdés
A számítógépem W10 op rendszere felismeri,de nem nyitja meg.Szerettem volna rá másolni képet-zenét,de ezek a menüpontok nem jönnek elő.
Aki tud segítsen -
fundaluk
tag
Biztos más is belefutott ebbe a problémába: az utóbbi Sygic updatek már csak Android 5 fölötti készülékekre jönnek le. Ez nem is lenne baj mert elvagyok az utolsó verzióval ami még jó volt az X995-re. (18.8.6) De viszont ami a gond - most már térképet se bírok leszedni mert az új térkép updatek nem jönnek le a régi app verzióra. Amit utoljára letöltöttem tavaly Magyarország térképet azt sem tudja frissíteni és mást sem enged letölteni. Írtam egy emailt a Wayteq-nek hogy lehet-e 5-ös verziót rávarázsolni valahogy.
-
bendi007
tag
Sziasztok!Tud valaki segíteni abban hogy a hozzá való sygic van rajta de nincs hangja csak a figyelmeztető hangok. Nem beszél hogy mikor merre,de jelzi a sebesség túllépést.Mi lehet ez?
-
Ewergo
lelkes újonc
Sziasztok!
A wayteq x995-öt lehet rootolni? Minden hivatalos navi program csak egy ideig müxik teljességgel, aztán persze fizetni kell érte, de csak kártyával lehet.
(Nincs bankkártyám) Vagy olyan gps szoftver kellene ami hivatalosan is teljes.. ha létezik ilyen.
Tudna valaki segíteni? Előre is Köszi! -
kovy79
őstag
Én 820bt-t használtam jópár évig.
Elhasználtam 3 akksit, 2 kijelzőt, tehát mondhatni, meg voltam elégedve vele.
Ám ha egy szerviz olyan, amilyen (esetem pár kommenttel visszább), akkor a büdös életben nem veszek tőlük többet semmit! Persze az ismerősi körben is "körbeajánlom" a tapló hozzáállást, hogy még véletlenül se jusson senki eszébe a márka... -
Vikipizsama
tag
Sziasztok!
Beszakadt a Wayteq X995BT Max USB csatlakozója és leszakította a lábakat az alaplapon!
Sajnos így nem tudom visszaforrasztani. Csak töltésre használnám a csatlakozót de nem tudom hogy hova lehet az 5V-os lábat forrasztani!
Ha valaki tudja, hogy hol vannak az alaplapon 5V-os forrpontok, vagy ki tudja mérni, hogy az USB 5V-os lába hova megy azt megköszönném!
Sajnos nincs másik GPS a környéken, Így nem tudom megnézni!Köszi!
-
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Nagyon jár az agyam egy Wayteq x995 Maxon!
Voltam Media Marktban, nekem itthon van egy sima x995-öm nyilván Android 4.4.2 -vel.
Megnéztem a kiállított Wayteq x995 Max (Android 4.4.2)-es darabot, jóval gyorsabb mint a kicsije az x995.
Médiában már az újabb x995 max-ot adják Android 6.0 -val!Kérdésem: Elvileg a Waze Android 6-tól felfele fut.Szerintetek, illetve van-e valakinek tapasztalata, megy-e a készüléken? 4.4.2 droiddal nem ment azt tudom.
Fontos lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- MÁV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest