Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrskatejoe

aktív tag

Pájinkás szép napot , így hóesés időtájban mindenkinek (aki szereti )

Kérdésem a következő :
    Szeretném egy kicsit "átalakítani a kelzsoca féle ROM-ot. No nem azért mert nem tetszik, sőt !!! Király. Azért tenném ezt mert van benne pár olyan alkalmazás a gyáriból ami nekem felesleges. Ilyen például a böngésző, vagy a lejátszó. Valamint ennek a helyére tennék be "alapba " az általam jobbnak tartott cuccból.
    Zsoca a telepítésnél írtad, hogy ki lehet egészíteni :
    -"Létrehoztam a data/app mappát a romon belül!
    Minden nem gyári alkalmazást, amit szeretnétek hogy a rommal együtt települjön ide tegyetek be!
    Előnye hogy az ide bepakolt alkalmazások a futó rendszer alól is problémamentesen eltávolíthatóak egyszerűen az alkalmazáskezelőből, illetve a data/app alá bepakolt programok Marketből frissíthetőek maradnak!
    Ha alkalmazásokat tesztek be a mappába mindig figyeljetek hogy nem lehet szóköz az alkalmazásnévben, illetve bizonyos programokban megtalálható egy lib mappa is, az ebben lévő fájlt a system/lib mappába be kell másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás!! "

Szóval, ha a ROM-ban lévő "alap" alkalmazást elég ha az " data/app mappából " és ha van még "lib mappa is" kiszedem (eltávolítom) , vagy ennél sokkal komplikáltabb a helyzet ?

Köszönöm a választ :R

Új hozzászólás Aktív témák