Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Na, mit találtam:
Amióta megvan a telefonom, azon küzdök, hogy megoldjam az outlookkal való szinkronizálást. Azt hittem, ez egyszerűbb, symbianon el voltam kényeztetve. A microsoft oldalán olyan béna megoldás van, hogy nem is számítom megoldásnak naptár exportálása csv-be, aztán meg import vagy valami ilyesmi, ami munka szempontjából egy kalap sz*r.Ellenben, amit a microsoft nem említ, a google erre is kínál megoldást: Google Apps Sync
Az ígéret alapján működőképesnek tűnik, holnap letesztelem.És egy kis más:
Erről az IceArmorból csinált MIUI romról mit lehet tudni? Mennyire használható? Ami felvillanyozott, az a callrecorder működése... de ha lenne valakinek tapasztalata, jó lenne ha megosztaná.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest