- iPhone topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Íme az új Android Auto!
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Az IA2-nél nekem 2 hiba szokott előfordulni.Az 1-ik a visszatérő proxy probléma. Van,hogy 2 hétig tökéletesen működik,aztán 1-szer csak az akku ki-be segít.A másik az,hogy hívásnál nem tudom feloldani a készüléket (2-3 estben csinálta).Teljesen érzéketlen a "csuszka".Amikor megunja a hívó és bontja a próbálkozását,akkor magához tér.
..egyébként meg tök jó,nagyon szeretem..de vártam ma is egy fontos hívást,és nem tudtam felvenni.A vicc meg az,hogy "ismeretlen" számról hívtak amit vissza hívni sem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest