Hirdetés
Aktív témák
-
zsombi915
csendes tag
Hát sajnos az könnyen meglehet.
De ez akkor is milyenmár? Van egy ismerősöm, konzolboltban dolgozik.
2Hete adtam el neki az xboxom, mikor odavittem, megnézte átvizsgálta, hogy ugyanmár miat akarok eladni neki. Megcsinált rajta mident amit kellett, és a végén megmondta, hogy nem veszi be annyiért amennyiért szeretném hogy bevegye, mert olvasót kell benne cserélni hogy működjenek az új játékok, és hogy ő garanciát tudjon vállalni rá. Megegyeztük az árban. Kész.
Namármost neba*onföl azzal engem a T hogy kötöttek egy szerződést, hivatalosan is ők árusítják a zte készülékét, és nemtudnak mindegy egyes csavar végén a porszemről ami csájnában reppent rá.
100% hogy kivizsgálták a készüléket, amire mernek garanciát vállalni, vagyis kikellett volna.
De a pixelhiba, grádienshiba, sdhiba, ram gondok, valahogy nemderültek ki.
Így az én szerény véleményem szerint, rohadtul nem érdemlik meg hogy világcég legyenek, ha egy ilyen feladatra nem képesek.
Aktív témák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest