- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes
addikt
Van sok ilyen app, pl.: [MyTherapy] [Medisafe]
-
beci
őstag
Sziasztok.
A telefonon van olyan funkcio,hogy be lehet allitani,hogy adott idoben emlekeztessen gyogyszer bevetelre? Ha nincs,akkor esetleg program hozza? Naptar es emlekezteto nem opcio. -
Akee92
tag
Sziasztok!
Akik már kézhez kapták a Redmi Note 15-jüket (bármelyik variánst) és regisztráltak az ajándék termékre, kaptatok már visszajelzést arról hogy egyáltalán jutott-e nektek?
Én meglepő módon rögtön már a megjelenés másnapján meg is kaptam a Redmi Note 15 Pro Plus 5G-met és regisztráltam is azonnal a Xiaomi Smart Band 10 + Redmi Buds 8 Lite kombóra, amiről rögtön is kaptam egy olyan visszajelzést, hogy:
"Kollégáink most ellenőrzik az adataidat, és ha mindent rendben találnak (erről külön értesítést kapsz), rövid időn belül útnak is indítjuk a csomagodat."Vajon mikor derül ki, hogy maradt-e nekem belőle?
Bízom benne, tekintettel arra, hogy rögtön másnap tudtam regisztrálni, nem csúsztam le róla. 
-
Oldfoksz
tag
válasz
David_DD
üzenetére
A D7300 erősebb ,a másik meg Snapdragon...
Az egyik benchmark szerint:
Compute Score (GPU)
Snapdragon 6s Gen 3. 1603
Dimensity 7300 +63%. 2606Nekem a ( egyik) telómban D7300 van.
Nem rossz, de nem is egy nagy durrogás .
Ha nem szandékozol komolyabban jatszani ( nem is engedi a rencer
) az Sd sem rossz választás. -
David_DD
tag
Sziasztok! Gondolkodtam redmi note 15 5g-n, de kozben latom hogy redmi note 14 pro 5g kb ugyanennyibe kerul. Szerintetek megeri inkabb ramenni egyel korabb generacios pro modellre, vagy mindenkepp jobb a sima 15? Android frissites teren tapasztalatom szerint a redmi amugyse kiemelkedo, szoval foleg spec alapjan kerdezem. Snapdragon 6 gen3 vs dimensity 7300 ultra. Kamera felbontasok ugyanazok, kepfeldolgozason nyilvan sok mulik. A 14pronak jobb a kepernyo felbontasa. Akksi viszont latom a 15ben nagyobb. Koszi elore is!
-
oli987
tag
Kezdő ár mindig magas. Pár hónap, mire beáll az ára.
"kár volt a 4G-s modellek fejlesztésére pénzt költeni, elég lett volna az androidot frissítenji, meg egy kis külső ráncfelvarrás,"
Pont ezt csinálják évek óta, ahogy minden más gyártó is az alsó kategóriában. Kb. nulla forint fejlesztés van ezekben. -
csendes
addikt
Nem a 4G a baj, nem is a 2026, mert van olyan ország ahol még évekig nem lesz 4G. A gond az, hogy Magyarországon 90 ezer Ft-ért próbálják ezt a telefont eladni. Nagyjából ugyanezt tudja házon belül 4G-vel a Poco M7 vagy a Note 14, jóval olcsóbban. És 5G-vel még 90 ezer alatt lehet - beszerzési forrástól függően - a Poco M7 Pro, Redni Note 14 5G, vagy a akár a Poco X7 is. Samsung A36-ot 6GB RAM-mal is lehet venni magyar webshopból 90 ezer Ft-ért. Ha meg azt gondolják, hogy majd a márkanév eladja, akkor kár volt a 4G-s modellek fejlesztésére pénzt költeni, elég lett volna az androidot frissítenji, meg egy kis külső ráncfelvarrás,
-
beci
őstag
Rendeltem apumnak egy 15 prót. Azt a videót hol találom, ahol megmutatják, hogy a reklámokat hogyan kell kiírtani róla?
-
F.tibooo
aktív tag
Poco M8 Pro teló megjött az Alzából. Baromi jó kis telefon. ( 12/512 verzió. 144.990 . 25 ezer ft- os Alza utalvány levonásával)
-
beci
őstag
Sziasztok.
Az ajándékot hogyan tudom betenni a kosárba?
Valamint a 15ezres kupon és a készülékbeszámítás működik együtt? -
joelke HU
őstag
válasz
janeszgol
üzenetére
Szerintem egyik se dicsérte anyon a cuccokat. A Tech2 Laci el is mondta, hogy szerinte feleslegesen sok változatban jelentek meg.
Elég lett volna az 5G modelleket behozni, főleg hogy Poco néven is kettő megjelent, szóval így már 7 változatban árulja a xiaomi szinte ugyanazt. A környezetvédelem meg le van tudva annyival, hogy nem adnak töltőt. -
janeszgol
félisten
Látom mindegyik youtuber osztja a 15%-os kedvezményeket. Így mennyire releváns a tesztük?
-
Dalzarus
tag
Ha megrendelem és mondjuk 10 nap múlva elállok a vásárlástól és vissza küldöm, akkor mi történik az ajándék forró levegős sütővel? Azt is vissza kérik?
-
Akee92
tag
Pont most került ki Tamás Zsolt tesztje Youtube-ra:
https://www.youtube.com/watch?v=f-Pkw7PgkbMAz ő videójában elhangzott (és a videó leírásában is feltüntetésre került) egy kuponkód, ami 15 ezer Ft kedvezményre jogosít: TamzsoRN15

-
Akee92
tag
válasz
F.tibooo
üzenetére
Hát ja, alá lehetett futni így sajnos ennek a regisztrációs procedúrának. A Poco valóban jobb ajánlat volt hardveresen, mert azonos áron kuponnal 12 gb rammal és 512 gb tárhellyel rendelkező változatot lehetett szerezni (az egyéb specek megegyeznek a Note 15 Pro+-szal). Én praktikus okokból az ajándékok miatt és a a még acélosabb strapabíróság miatt döntöttem mégis inkább a Redmi modell mellett. Remélem nem fogy el kb 3 éven belül a 8 gb ram általános használat mellett, mondjuk ott van opcionálisan a virtuális rendszermemória használatának lehetősége ha ez véletlenül mégis bekövetkezne. Jelenleg egy Galaxy A33 5G-m van 6 gb rammal 128 gb tárhellyel és most még az is kiszolgálja az embert (a tárhely félig van tele, a rendszermemóriából pedig ezidáig nem futottam még ki soha, pedig nem használok virtuális bővítést). + Van a háztartásban egy régi, sim kártya nélküli netezős, tartalomfogyasztós eszközként használt Redmi Note 9 is 4 gb rammal szintén 128 gb tárhellyel és még az sem használhatatlanul lassú (de azért az már be tud dadogni, néhány app-nál kicsit).

-
AxBattler
félisten
No, átnyálaztam a speceket, és már megint az van, hogy a Pro-nál se SD kártya, se 3.5mm jack, se FM rádió... hát köszi.
-
Akee92
tag
Volt egy ilyen promóciós aloldal a mi.com-on belül a telefonok promóképével ahol ki volt írva hogy január 22-től lehet megvenni a készüléket és lejjebb görgetve volt egy "regisztráció" gomb és arra kellett rákattintani, utána rögtön bekerült az oldalon a fiókodba a kupon.
-
F.tibooo
aktív tag
Ezzel a regisztrációval megvan bonyolítva....A kupont megkaptam....De a Poco M8 Pro jobb ajánlat. Az lesz.
-
Akee92
tag
A kupont azt január 22. délelőtt 10-ig lehetett begyűjteni. Én tegnap húztam be és ma a Note 15 Pro+ vásárláskor tudtam is használni.
Ahogy nézem az ajándékok beváltásához kell majd többek közt a készülék IMEI száma, szóval az arra való regisztrációval meg kell várnom míg a telefon doboza a kezemben lesz. Remélem a Magyar Posta csipkedi magát, automatába kértem a cuccot. A Mi Band 10 pont kapóra jön majd az asszonykának, mert haldoklik a Mi band 7-ese, én meg pont most akartam egyébként is új vezeték nélküli fülest venni, szóval win-win szitu lenne ha sikerülne megcsípni a meglepit.
-
zorzy4
addikt
Meg nem látok ajándékokat.
-
zorzy4
addikt
Ez a 15 000 ft kedvezmény hol található? Mert én max 6000 ftot látok.
-
koshmar
veterán
A sima 15-ről és/vagy a 15 Próról mikor várható egy teszt?

Nagyon szemezek ezzel a kettővel.. ti mit javasoltok?

-
zorzy4
addikt
A mi.com-on, hogy kell majd megvásárolni? Amikor kijön a telefon, lesz rá lehetőség? Meg van regisztrációm, de még nem csinálta ilyet.
-
AxBattler
félisten
Kár, hogy az alapmodellek hajlított kijelzőt kaptak... a Pro-k meg drágák.
14 jó lenne, de az meg csak 4 év támogatást kap.
-
NGA
addikt
Nézegettem, de inkább vettem 62e-ért egy Note 14-et, mert alig valami változott.
-
bmt50
senior tag
"A POCO X8 Pro Max (Redmi Turbo 5 Max) lesz igazán érdekes, nem ezek. Dimensity 9500s, 9000 mAh, stb." Na arra én is beneveznék, bár kamerában kérdéses, mit nyújt majd. 1000 éve nem játszottam, viszont a gyerek 2-3havonta lép fel színpadon. Ezeket jobban meg kéne örökíteni, mint amit a RN13Pro+ tud.
-
aprokaroka87
nagyúr
Lehet rosszul látom, de a poco x széria egyre inkább " megfojtja " a redmi note szériát.
-
-
Tschubi
aktív tag
Egy 10 évvel ezelőtti készüléket példának idehozni szerintem nem releváns. A sima RN 3-nak kb 70eFt volt a nyitó ára, a RN 15-nek meg most 90eFt. 20eFt itt is a különbség, és egyértelmű, hogy melyiket kell megvenni a kettő közül. Oké-oké, túlzok.
Ettől függetlenül értem amit mondasz: a RN elvesztette varázsát. -
-
tibaimp
nagyúr
Igen! Szerintem pont ez a lényege a Xiaomi üzletpolitikájának is, hogy a Redmi/Poco-val az fölött a "gyári" Xiaomi-val lefedik a piac egy jó nagy szeletét, egészen ~100e Ft-tól ~300e Ft-ig. Van honnan választani a vásárlóknak.
Én például a Note 10S-et ~90e Ft-ért vettem annó, mert nekem az is megfelel, így most se vennék 180e-ért vagy többért Xiaomi-t az tuti, így marad a Redmi/Poco valamelyike. -
Tschubi
aktív tag
Nem biztos:
15pro+ vs 14pro+ -
A POCO X8 Pro Max (Redmi Turbo 5 Max) lesz igazán érdekes, nem ezek. Dimensity 9500s, 9000 mAh, stb.
-
himpike
aktív tag
És hány kilosak lesznek vajon...? A 14 pro + is túl nehéz már.
-
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Pont ezt akartam mondani.
15T kamerában jobb, teljesen sík kijelző, jóval erősebb SoC, 12GB ram (LPDDR5X) és 256GB kiszerelésben (ami ráadásul UFS4.1) csak 20k-val drágább itthon.
A szubjetív véleményem az, hogy jobban is néz ki a hátlap.
Persze a 15 Pro Plusnak is van előnye, az IP69K, a nagyobb akku és a gyorsabb töltés, de én akkor is inkább a 15T-t választanám. -
-
Hutz
csendes tag
Még vacilálok a 15t és a pro+ között... a jobb akksi meggyőzőbb, bár tesztek alapján nem látszik hogy annyival többet tudna. másik kérdés a kamera..
-
tibaimp
nagyúr
OK
Itt ahol lakom, kisvárosban, nincs 5G, de igaza van Donki Hóte kollégának, elutazok például moziba, Miskolc, Bp, Eger, akkor meg kellhet. Nem árt, ha van.
-
válasz
A Molyember
üzenetére
Aggódás volt azon, hogy az 5G (általában) többet fogyaszt, ezért írtam, hogy ki lehet kapcsolni
-
A Molyember
tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
“Az, hogy az 5G mennyit fogyaszt, az egy 5G képes telefonban nem annyira érdekes, mert ki lehet kapcsolni. Egy 4G-s telefonban viszont nem tudod bekapcsolni, akkor se, ha szükség lenne rá
“Mar miert kapcsolgatnam ki az 5G-t akku sporolasi megfontolasbol, ha egyszer fizettem erte? Ez olyan, mintha vennek masfel millaert egy gamer pc-t, es csak startlapjatekokat jatszanek rajta, mert felek attol, hogy tul sokat fog fogyasztani, es kifutok a “tamogatott” villanyfogyasztasbol.
-
4G-ben nem is vennék Note készüléket. A pco M7 pl olcsobb és kintről 40 alatt meg van.
-
oli987
tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Mert a Note szériának a Poco megfelelője nem az X, hanem az M sorozat.
4G - s SoC meg nincs jobb, a 4G ma már alsó kategória. Nem tud jobbat belerakni. Nincs fejlesztés, csak átnevezgetés és alulra pozicionálás. (4K videó off)
-
janeszgol
félisten
Igen. Amikor Xiaomi rajngó voltam, akkor is azt mondtam erre, hogy totál hülye ez a gyártó. 2 db 4G-s mobil (Note és Note Pro), 3 db 5G-s (Note, Note Pro, Note Pro+). 5 db készülék, más-más SoC-val. De annyira más, hogy más gyártó SoC-ja is, tehát Qualcomm és Mediatek vegyesen.
Aztán meg panaszkodik a Xiaomi, hogy drága a support. Nem a support drága, hanem a gyártó hülye feje. -
janeszgol
félisten
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Hazánkban az 5G nem annyira egyértelmű dolog. Eredetileg a 3,6 Ghz-es sáv (3,56-3,8 Ghz-es tartomány talán) volt az 5G. Aztán kitalálták, hogy a 700 Mhz is 5G lesz. Azt nem tudom, hogy van-e működő 700 Mhz-es sáv 5G-n.
Aztán kitalálták, hogy bevonják a 2100 és 2600 Mhz-es sávokat is. Ezek egy részén 3G volt és LTE van. Tehát össze-vissza van.
Szóval itt összevonogatnak mindent az 5G-re hivatkozva.
Nagy a katyvasz. Nem tudom külföldön is ennyire nagy a szórás? -
tibaimp
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
OK! Annyira azért nem szeretnék lemenni árban.
Vettem, ebben az árban nem jó a G széria!
-
zzola
titán
2026-ban 4G-s mobil? Elég LOL.
Látom, ahány készülék, annyi fajta SOC.
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Helio G90T-t (meg az összes többi G-t, , mimt Gamer) gamer SoC-nak adták el. Röhejes volt. Sosem volt Gamer a Helio G széria.
-
kantiszepi
csendes tag
válasz
GhostVector
üzenetére
+1
Bár néha max. 1 napra meghal. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Donki Hóte: Ez jogos!
Nem árt, ha van! A következő telóm már 5G-s lesz.Zsolt,72: Igen, én a Voda/DIGI, illetve most a ONE-nál vagyok, mind feltöltőkártya, mind előfizus résszel is.
aprokaroka87: Akkor a G szériás SOC-al szerelt telefonok kerülendőek. OK, megjegyzem.

-
Most nincs akkora fontossága az 5G-nek, de lehet, hogy jövőre már lesz
Az 5G egyébként nem ott fontos, ahol élsz, mert ott otthon, meg a melóhelyen van wifi, az 5G akkor fontos, ha kimozdulsz a városodból de kellene a magasabb sávszélesség
Az, hogy az 5G mennyit fogyaszt, az egy 5G képes telefonban nem annyira érdekes, mert ki lehet kapcsolni. Egy 4G-s telefonban viszont nem tudod bekapcsolni, akkor se, ha szükség lenne rá
-
tibaimp
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Helo G sorozat! Igen, azt néztem én is #15 , hogy eléggé semmi a fejlődés az én Note 10S képest is. Mondjuk ez OK.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Na igen, jogos a Note széria kameráknak jobbak az X és X7 pro meg a vasban. De már az új M széria is kezd rá csúszni....
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Igazából számomra az a teljesen értelmetlen dolog hogy a széria legerősebb tagjai is egy ma már inkább alsó kategória szintjén lévő Soc-t kapott meg.
Ha a poco X7 pro kb 130 ezer forintos árszinten megtudta kapni a dimensity 8400-at akkor ide miért nem jutott valami hasonló chipset? -
tibaimp
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Itthon, egy kisvárosban élve, van értelme az 5G-nek? Amúgy tényleg többet fogyaszt a 4G-től?
-
Nem tudom, hogy örüljek annak, hogy a műszaki tartalom, kamera évről évre jobb lesz, vagy szomorkodjak azon, hogy az ár meg erősen kúszik felfelé
Az mindenesetre furcsa, hogy még mindig hoznak ki új.modelleket 4G-vel
-
koshmar
veterán
Na a Note 15 Pro tesztjét úgy fogom várni, mint a messiást.. talán eljött az Note 12-esem utódja!
-
janeszgol
félisten
Hát igen, elég megúszósan játszik a Xiaomi is. Viszont a Pro+ telóik mindig jók. 12 bites, Dolby plusz HDR10+ kijelző jó pwm csillapítással, 120 Hz-en, igen jó felbontással (magasabb ppi, mint pl a Samsungnál). Normálisabb kamera. jó, masszív felépítés. (A Xiaomik anyaghasználata és összeszerelési minősége emlékeztet legjobban az iPhone-éra.)
Az ufs 2.2 nem fog visszatartani. Hamarabb fullad ki a cpu, mint az ufs 2.2 sebessége. Pláne annak fényében, hogy az SoC sosem a kategória legerősebbjét kapja már a széria pár éve. A Note 14 Pro+ telnál jó 20%-al erősebb minden tekintetben a Galaxy A56.
-
bmt50
senior tag
válasz
A Molyember
üzenetére
Ezt én se értettem, de mivel számomra ebből a sorozatból csak a Pro+ verzió volt érdekes, így nem foglalkoztam vele.
-
A Molyember
tag
Mi abban a logika, hogy a tobbet fogyaszto 5G-s verzioban kisebb az akksi, mint a takarekosabb 4G-s verzioban?
-
GhostVector
tag
Feljebb írtakban már kiderült, hogyha nem gyári a launcher, akkor alig-alig találkozni velük.
Viszont ha gyári, akkor sokszor dobálja fel a reklámokat a telefon és különböző gyári Xiaomi appok. Pl a Témák.
Plusz ha nincs kikapcsolva az opció, és külön mappáid vannak, akkor appokat is szokott ajánlani. -
válasz
GhostVector
üzenetére
Persze, könnyen offolható már minden reklám a Xiaomikon, de szerintem elég undorító üzletpolitika telenyomni szinte az összes telefonjukat reklámmal.
Ez mi ez a reklám dolog? Note 13 5G-m van, de nyomát se láttam reklámnak (előtte 12S volt, azon se, meg az elődjein se). -
judas13
veterán
Remélem lassan kezdjük megérni már az EU-ban is majd azt, hogy a 6K körüli aksik hangyányit karcsúnak, vagy teljesen átlagosnak fognak számítani a kínálatban. OK, ok sajna még azért nem az EU-ban e pillanatban, de ami késik az múlik alapon idővel biztos.
-
bmt50
senior tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Köszi
kipróbálom -
GhostVector
tag
válasz
GhostVector
üzenetére
[link] itt le van írva minden.
-
bmt50
senior tag
Fél napba került kigyomlálni. Akkor még az összes videó -amit találtam- MIUI reklám mentesítésről szólt, ami nem teljesen egyezett meg a HyperOS-sel.
Néha kapok értesítéseket "új, népszerű témákról" vagy "betűtípusokról", de ilyeneket a céges Samsung is küld időnként, meg a nem fogadott hívások értesítésében van még 1 kisméretű reklám, de ezekkel együtt nekem tökre élhető a HyperOS, és nem basz fel annyira, mint a OneUI. -
bmt50
senior tag
Nekem Redmi Note 13 Pro+ van, és az több szempontból jobb, mint ez a telefon. UFS2.2?? LPDDR4X?? 8GB ram??

A kamera szenzorok is ugyanazok, legfeljebb a képfeldolgozó ISP fejlődött valamennyit a Soc-kal.
Ha már Soc: GSMArena szerint 817ezret gurított Antutu-ban. Enyém 734-et. Ez 15% sem..
Cserébe buflákabb lett. Nehezebb egy kézzel átérni.
Annyi plussz szól mellette, hogy strapabíróbb és kap 4 főverziót. Nekem nem éri meg váltani, pedig terveztem. -
janeszgol
félisten
válasz
frankstork
üzenetére
Ma már nem marad semmi a zsebben. Már pár éve nem a jólárazott jut eszembe a márkáról. Úgy van árazva, mint a többi.
-
GhostVector
tag
válasz
frankstork
üzenetére
Persze, könnyen offolható már minden reklám a Xiaomikon, de szerintem elég undorító üzletpolitika telenyomni szinte az összes telefonjukat reklámmal.
Vannak nagyon jó ár érték arányú tekeofnjaik, de Bözsi néni meg Pista bácsi biztos nem fog launchert cserélni. -
frankstork
aktív tag
válasz
GhostVector
üzenetére
Nekem eddig sose volt reklám, egyik Redmiben sem, mindig meglepődök, mikor ezt olvasom. 5, 9, 12.
Vártam a 15Pro+-ot, de sajnos, vagy szerencsére meggondoltam magam, és átnyergeltem a Poco F7 Ultrára. Itt sincs reklám.
Közben megkérdeztem a gpt -t, hogy én vagyok ennyire mázlista, vagy mi van. Nos ketten megfejtttük.
Nálam első indítás után felmegy a Nova launcher, és a megszokott dedikált programok. Így a saját szoftvereit nem használom. Most megnyitottam a fájlkezelőt, tényleg van reklám. 😅
Néhány perc alatt kilőhető, ennyit megér az a néhány 10ezer, ami a zsebemben marad. 👊🏻 -
Silenzio
addikt
Megkérdeztem az AI-t, és szerinte nincs HPE szenzor. Rákerestem én is, és nem találtam semmit. HP5 van, azonos fizikai mérettel, mint a Redmi Note 3 Pro +-ban volt (HP3), a lencse apertúra is azonos. A szenzor többféle RAW színmélységet támogat, jobb a fényerő és a HDR képességek, de hogy előrelépés-e, a Xiaomi mérnökeitől ill. a használt kamera apptól fog függeni. Tán a SOC-k több újdonságot tartogatnak.
-
A 4G-s 15 Pro Mediatek Helio G200 Ultrával teljesen értelmezhetetlen ezen az áron, amikor 10e Ft-tal többért sokkal erősebb lapkával szerelt modellt kapsz.
Az örömteli, hogy a sima Pro verzió legalább sík kijelzővel érkezik.
Kuponnal, ajándékokkal jó ajánlatoknak számítanak egyébként szerintem. -
tibaimp
nagyúr
válasz
GhostVector
üzenetére
OK, köszi

cikkhez:
Azt néztem, hogy ezek a mobilok eredetileg a PRO és a PRO+ 7000mAh-ás aksival jöttek, itt EU-ban meg csak ~6500-as? -
jack982
senior tag
ezek az elnevezések.
mintha direkt akarnák összezavarni a potenciális vevőket. -
tibaimp
nagyúr
Ezek is tele lesznek reklámmal? Az én mostani Redmi Note 10S-ből szépen ki tudtam irtani mindent egy yb videó segítségével. A Poco változatok is tele vannak reklámmal?
szerk: A PRO változatokban van reklám?
-
GhostVector
tag
Szépen nő az alapár minden évben egy picit.
-
klaya86
őstag
Promós ajándékokkal szódával elmennek. De valahogy ezek a redmi note cuccok nálam mindig olyan furi értékesek váltanak ki. Volt, van pár ismerősi körben. Nem azt mondom, hogy annyira xar telefonok,de valahogyan mégis azt érzem, hogy én nem adnék pénzt értük.
-
joelke HU
őstag
-
janeszgol
félisten
Jó telcsik. Mondjuk a Pro+ lehetne 8/512GB.
-
nofyka
csendes tag
Érdeklődni szeretnék,hogy Note 15 pro+ 5g-ből 12,512 gbyte változat nem is lesz kapható 01.22-től? 😕
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gitáros topic
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- További aktív témák...
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- APPLE Watch Series 10 42mm rose gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bízom benne, tekintettel arra, hogy rögtön másnap tudtam regisztrálni, nem csúsztam le róla.

annál volt jobb.
“