Hirdetés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeventeV
őstag
Sziasztok. A mai nap folyaman en is beleptem az Xbox One taborba egy refurbished geppel. Mar regota erett a vasarlas, a 360-at is szerettem, es ez az ajanlat kihagyhatatlan volt.
-
-
Gaben360
senior tag
Sziasztok!
nem tudja valaki,hogy mi van a tomb raiderekkel?
A def. ed. abszolút nem megy,ami tavaly goldos volt,állandóan hibát dob ki,a rise of meg kb harmadszorra indul el.A live október 16.-ig él,más játékkal nincs is gond.Már 2x letöröltem,majd újrainstalláltam,cache ürítés megvolt,ki-be jelentkezés szintén,semmi nem segít.Ami érdekes,hogy hometársamnál megy mindkettő.A másik,horizon 3-ból lesz demó?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Infinite Warfare zárt béta kódok:
G52T-S6ZP3-RVEZ
(S)80QY-16HE2-J6JM(/S)
DPGX-BJEFB-RXCL
PNRL-5T12F-8SY7Mind elkelt.
-
Dexar007
veterán
válasz
BigStraw
üzenetére
Azt a 230Ft-ot ugye visszautaljak? Tegnap is levontak ugyanennyit mikor hozzadtam a kartyamat ea access miatt..aztan eltavolitottam,mert nem akarom,hogy ,,keszenletben " legyen,es veletlenül ramenjek valami hülyesegre. Ma megint hozza addolom,es megint levonnak ugyanennyit.

Rage47: Helyes.

Viszont ugy nez ki, a 2 hetest elbuktam.. Tegnap valtottam be a 2 hetes kodomat,amivel ment a fifa 16 UT,most elofizettem az 1 honapos probara,es nem irtak jova a maradek 13 napot. -
FOXhun
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Elvileg mindkét konzolt kezeli, de a fülest rá kell kötni a Mixamp egységre (ez kb. 2m vezeték).
-
Lefty
addikt
HDR-t azt csak UHD tv tud ugye? FHD tv kepes ra?
-
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Elsö Forza-t ervenyes live-al nem tölthetem le Xbox One-ra?
-
FOXhun
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tomee007007
üzenetére
Én is sokáig a 800x-en agyaltam, mert Nekem az indukciós töltő nagyon bejön.. De végül napoltam a projektet.
Hát, ott szerintem nem megy. Mert ugye az Astro-nál, és a TB-nél pont az a lényeg, h semmi vezeték nem kell.
Amúgy vna olyan, hogy csak a mikrofonhoz kell a kábel.
Amúgy. a Logitech oldalán ez szerepel, hogy:
* A térhangzás játékkonzolokhoz történő csatlakozáskor nem érhető el. Az Xbox One 3,5 mm-es vezetékes csatlakozást igényel, és esetlegesen szükség lehet egy Xbox One mikrofonos fejhallgató adapterre (külön megvásárolható).
-
tomee007007
addikt
válasz
hackeeeee
üzenetére
Én is így gondolom.... PS4-en lehet usb-n is csatlakoztatni, ott gondolom átmegy a 7.1, de One-on én sem hiszem, a honlapon meg nem találtam bővebb leírást.
Max 60 körül nézelődők, ennyiből az MM-ben most kijönne a G933, tehát pl. a X800 már nem férne bele.
Mondjuk első sorban a térhatás miatt kellene, így viszont hogy nem fog vele működni, nem biztos hogy beruházok
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tomee007007
üzenetére
Mennyit szánnál erre az egészre?
Egy ismerősöm sokat agyalt a TurtleBeach 800x és az Astro A50 között, végül Astro-t vett, és nem bánta meg.
Ha jack, akkor csak stereo lesz, szerintem.
-
zsolti72837
addikt
válasz
Donibrasco
üzenetére
-
-
mettek
addikt
a HK erősítő pont jó, arra mehet a fejes. Hát nem tudom hogy a térhangzás ér e ennyit. A minősége rosszabb lesz mint a mostaninak, max hallod ha valaki hátulról szalad...Ha mindenképpen veszel, akkor neten rendeld meg egy megbízható boltból és max visszaküldöd ha nem felel meg. 14 napig elállhatsz a netes vásárlástól és visszakapod a pénzed ha hibátlanul visszaküldöd a terméket-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
tomee007007
üzenetére
Kraken pro tulajként azt mondom, hogy soha az életben nem vennék többet razer fejhallgatót.
-
tomee007007
addikt
Sziasztok!
Szükségessé vált itthonra egy füles, és a segítségeteket/tanácsotokat szeretném kikérni.

Fontos hogy Xbox One-al és PS4-el is kompatibilis legyen, lehetőleg vezeték nélküli, 5.1/7.1-es.Elsőre a Razer ManO'War lenne a kritériumoknak megfelelő...nem tudom van e ebben a kategóriában más alternatíva, illetve van e tapasztalata valakinek ezzel a hedaset-tel..
Köszönöm előre is

-
mettek
addikt
ez azért van mert minden viszonyítás kérdése. Nekem anno isten király volt a Razer Tiamat 7.1 pc-n, aztán kipróbáltam a Beyerdynamic dt990 sztereó fejesemet és el is adtam a Razert. A legjobb egy jó sztereó fejes de ugye boxon ezt nehézkes hova dugni....max a tv-be egy hosszabbítóval. Ezek a túlárazott térhangzásos fejesek semmit sem érnek...max 20 ezret.
Nekem sok ilyenem volt, egyik se szólt igazán jól. Most is egy Denon fejhallgatót használok.
-
FOXhun
tag
Nekem igaz A30 van, de amikor megvettem összeraktam a mixamppal (azóta nem használom, mert úgy túl sok a kábel és a kutyák mindig beleakadnak) és igen meggyőző volt, szerintem nagyon jó hangzása van és ez ugye csak a 30-as. Igaz más prémium fejessel nem tudom összehasonlítani, de nekem abszolút bevált.
-
gabó
tag
Sziasztok!
Használ valaki Astro A40 +AMP kombót? Valaki teljesen lefikázza, valaki meg elalél tőle. Csak XO-hoz kéne, a másik topikba ahol a vegyes érezelmek vannak, ott csak PC-n használják.
Köszi előre is!
-
FOXhun
tag
válasz
Phobion
üzenetére
Ha van rá lehetőséged mindenképp érdemes külföldön is körbenézni (Németország, Ausztria, Svájc, Mediamarkt, Saturn, Wog, Digitec...stb.), a garanciát nem befolyásolja, nekem asszem csak a tölthető elemek származnak itthonról

Mondjuk, ha a slim esetében egyenlőre nincsenek nagy különbségek, de a "fat" gépnél lehet találni bestbuy akciókat. -
assalkah
tag
válasz
Phobion
üzenetére
Szia! Engem nem zavar a 30fps. Amivel játszom jelenleg (Overwatch, Diablo 3) azokban nem tapasztalok fps problémákat, de előtte se volt rá példa nálam. Most a BF1 alatt volt rá példa, hogy be be esett az fps, de gondolom a béta kiadás miatt még optimalizálni fogják úgyis. Én nyugodt szívvel ajánlanék egy refurbished XO-t (felújított, garis) változatot. Kb. 60-70ezer között mennek 1-2 év garanciával. Természetesen monitoron is mehet a box, én is felváltva használom , ha az asszony sorozatozni szeretne a TV-n. Ha ONE S-ben gondolkodsz akkor talán megéri külföldről hozatni. Ezt nem tudom. A garancia meg globális szerintem, de valaki javítson ki, ha nem. Remélem segítettem.
-
Phobion
addikt
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következőhöz: A pc-met kb. 150-200 ezerből tudnám fejleszteni, így elgondolkodtam egy konzol vásárláson.
Mivel mindjárt itt a Forza H 3 ezért Xbox One-ba gondolkodtam, viszont mindjárt fel is merült mellé egy-két kérdés:
- 30 fps - személye válogatja ki mennyit zavar? ki hogy vélekedik erről?
- TV mindenképp szükséges, vagy megoldható monitor hangfal/headsettel is a játék?
- külföldön érdemes-e esetleg a konzolt megvásárolni?
- garancia csak arra az országra érvényes ahol vásároltam a konzolt?(Forza H 3-on kívül persze más játékok is érdekelnének esetleg, főleg, hogy lassan csak a régi játékokhoz lesz jó a PC-m)
Segítségeteket előre is köszönöm!

-
rdt89
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Én is így gondolom. Szerintem hatalmas potenciál volt benne. Sajnálom, hogy nem kapott folytatást, pedig ritka élvezetes játék volt, a harc benne meg eszméletlenül jó. Nem hiába van meg X360 és XO-ra is.

-
remusz13
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, mert csak van rajtam kívül legalább egy ember akinek hasonlo problemaja akadt, hogy a monitoromat szeretném az Xbox fülé rakni, csak ehhez keresek valami kis asztalt tartot, állványt, mert sajna kicsit helyszűkében vannak a dolgok nálam
Már előbb gondoltam arra hogy elfutok , veszek alapanyagot és összetákolom, de ha valaki tudna ennél egyszerűbb megoldást, hálás lennék érte ha megosztaná velem. Köszi szépen 
-
Def26
félisten
Ms csökkentette a slim árát 299$/€ -ra vagy eddig is ennyi volt?
Esetleg beindult az árverseny? -
pzstm
titán
válasz
Donibrasco
üzenetére
nem hinném....ez a PS Pro igazából olyan elég semmit nem ad....kicsivel több mint a slim, de van amiben kevesebb

és ahogy fórumokat és twittert elnézem, elég sokan vannak ezzel így
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz
Donibrasco
üzenetére
Biztos, hogy nem. Egyébként ezzel megint jól lemaradnak. 3 éve a megjelenésnél bakiztál el az egészet, Sony kb arcon csapta őket, és most ismét.
-
Lehiñito
senior tag
Köszi az infót.
Reménykedtem, hogy megjelenés elött megjelenik a premium a játékhoz.
Így nem kell többet költeni rá, ha megjelenik hozzá egy dlc.
Akkor így már homeolva fejenként hozzávetőleg 15k a teljes játék, ami már nekem megfelel.
Kicsit szokni kell a modern hadviselés után az első világháborút, de legalább lesz valami változatosság.
Így nem megy a süllyesztőbe a bf4. Előszeretettel fogok vele játszani továbbra is, nem úgy mint a bf3-al. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Látom az ms storeban már elérhető a bf1 premium pass is.
Jól gondolom, akkor ez mellé elég ha a standard editiont veszem meg, és meglesz minden dlc, amit később ki fognak adni a játékhoz úgy mint annó bf3 és a bf4ben? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
appleGjuice
üzenetére
Térjünk erre vissza ha ténylegesen tudjuk majd Scorpio adatait és árát. PS4 Pro jelenleg átlag usernek teljesen felesleges. (főleg ha van már PS4-e) De ez itt off, PS4 topikban menjen erről a diskurzus szerintem.
-
EmThor
addikt
válasz
appleGjuice
üzenetére
Sajnos így van. Gyártósor közelében sem lehet a Scorpio jelenleg és tuti drágább lesz. Majd egyszer, ha kijön.
-
appleGjuice
tag
Na MS megint bukott az 1 év késéssel, és a konkurencia 400$-jával. Off vége.
-
csigacska
tag
Sziasztok, lenne egy gyors kérdésem.
Adott egy Xbox-one, rajta az igen régi profilom (még az x360-as időkben kreáltam), amelyet a mai napig használok, PC-n is ehhez van kötve az eredeti WIN10, névvel, címmel mindennel ami kell.Ha most Xbox-one ra vennék EA Access-t, de nem a saját mastercard kártyámmal, hanem a barátnőm Visa virtuális kártyájával, az okozhatna-e bármilyen gondot? (a rendszerben található nevem, címem, stb nem egyezne a kártyán található névvel) A számlacsomagomhoz lehetne virtuális kártyát igényelni, de 2 db-t fölöslegesnek tartanánk a családban.
Vagy egy másik lehetőség amire gondoltam: barátnőmnek is kreálunk egy profilt, megvesszük az EA Access-t, majd home-oljuk a 2 profilt.
Szerintetek az 1. megoldás menne, nem lehet belőle később gond?
A 2. megoldás gondolom járható út semmi buktatóval, de ha tévedek javítsatok ki.A válaszokat előre is köszönöm!

-
Croft-21
őstag
A tegnapi update óta nem csatlakozik automatikusan a wifire. Bekapcsolom a boxot és kiírja, hogy connect to xbox live. Frissítés előtt magától felcsatlakozott.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Gaborking
tag
Sziasztok!
Ismerősöm a mai napon vásárolt egy új Xbox One-t, 2 év garanciával. Miután beregisztrálta az MS-nél, azt írja hogy a garancia csak 2018.06.15-ig érvényes. Lehet hogy használt gépet adtak el neki?
Előre is köszi. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zsolti72837
üzenetére
Sehogy. Lejött, ott van a könyvtáramban hogy preorder, preload megvolt, ha rábökök kiírja hogy várjam meg a megjelenést.
__
Megjött az Emagos csomagom, benne a Hama fülesel, meg a Sleeping Dogs Definitive Editionnel. A játék karcmentes, a fülesen egy két ujjlenyomat volt, de az is karcmentes, és egész jól szól.
-
lacy86
addikt
A bundle csomaghoz kaptam letolto kodokat
Most leakartam tolteni az egyik jatekot de nem engedi
Konzolban a store resznel irtam be a reedem reszhez
( a jatek kodjat felismeri de nem tolti le ! ) -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Egy másik fórumról olvastam egy infót (lejjebb idézet olvasható) a Battlefield 1-ről.
Nem tudom, hogy ti eddig tudtatok-e róla, de nagyon rosszul hangzik
fearer:
Úgy néz ki az időjárás nem szerveroldali, hanem csak a kliensnél jön létre, ezért egy meccsen belül megtörténhet például ez: -
redXIII
senior tag
Nekem is ott volt a placeholder először, hogy preordereltem (pedig nem még) , utánna meg lejött a teljes játék. Azt hittem hogy a valamikori home partnere vette meg PC-re, mert ő már eladta régen a boxot, de nekem még be van állitva boxon. Lehet mindenki megkapja ingyen boxra az ms-től
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
eL Geri
üzenetére
Ez volt az első. Nincs ott a vásárlási előzmények között, de a netbankot is megnéztem ott sincs levonás. Nem rendeltük még elő, mert home partner tervezte megvenni, mert ő PC-n is tolná, emiatt neki kell megvenni. Viszont még nem kapott fizetést, így biztos nem tudta megvenni. Mindegy várok, aztán meglátom hogy tudok-e majd vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Formula-1
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenWRT topic
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ha nem javítják pont elég ahhoz, h ne vegyem meg a BF1-et.

l.skywalker
IntelKiller7