Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsocy
őstag
válasz
gergobox
üzenetére
Hidd el, pedig egyszerű az. Vettél valamit ami nem működik. Az eladó vagy tudta vagy nem, mindegy. Nehogy már a napfolt tevékenységet kelljen figyelembe venni hogy feltelepíts egy játékot amit kifizettél. Küldd vissza és vedd meg akár digitálisan, most ugye akciós.
Én biztos nem szivatnám magam egy alig működő lemezzel. Eladni sem lesz könnyű.
-
gergobox
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Az a helyzet, hogy még nem fizettem ki, csak előre elküldte a srác, most nem tudom mitévő legyek.. Ha kifizetem és nem működik szetver az ideg, viszont visszaküldeni macera és már nagyon játszanék vele (főleg ezért vettem meg a Boxot).. Nem egyszerű helyzet

-
parandroid
félisten
válasz
gergobox
üzenetére
Az enyém karcmentes volt, mégis csinálta. Mióta feltelepült, azóta semmi gond nem volt vele. Persze ha úgy érzed, jogos, ha visszaadod, és veszel másikat, de ahogy a tapasztalat mutatja, sanszos, hogy az is szar lesz. Persze aztán lehet, hogy a tiéd tényleg hibás. Próbáld ki másik gépben, és mindjárt kiderül. Az enyém másik gépben gond nélkül ment.
p
-
gergobox
tag
válasz
parandroid
üzenetére
Az a baj, hogy amennyiért vettem lehet venni hibátlan állapotút is, és ez finoman szólva sem az (még a felső oldala is karcos..). Ha egyszer feltelepül onnantól kezdve nem lehet gond és az esetek többségében működni fog?
-
istvankeresz
aktív tag
Nektek is még ingyenesen játszható a hétvégére tervezett Forza?
-
parandroid
félisten
válasz
gergobox
üzenetére
Felmegy az, csak kell neki egy fél nap, meg sok-sok türelem. Enyém is ilyen, én ebay-en vettem, használtan, előző tulajnak nem volt gondja vele. Nem nagyon van okom kételkedni benne, ugyanez a lemez másik gépben tökéletesen működik. Nemcsak a Forza 6 csinálja amúgy, van még pár játék, amivel bele lehet szaladni, nincs megoldás. A lemezt is hiába cserélteted ki, másik lemezzel is ugyanígy csinálni fogja, netes fórumokon volt, aki 2x vitte vissza, és a harmadikkal is ilyen volt, miközben mindegyik példány ment másik gépben gond nélkül. Adja magát a dolog, hogy valami a géppel van, de az MS szerint a probléma természetesen nem létezik, volt, aki visszaküldte a gépet gariztatni, és nem találtak vele hibát, aki nagyon csapkodta az asztalt, annak cserélték (ez Németország, bár az ügyfélszolgálat ahogy hallom, otthon is elég korrekt), de volt, akinek az új gép is csinálta tovább a cirkuszt.
A legszebb azoknak a dühöngése volt, akik előrendeléssel vették a játékot, premier után rögtön játszottak volna, de nem települt, visszaküldték postán, kaptak másik példányt, és az sem, de addigra már eltelt pár nap. Lehet ilyen fórumokkal német szókincset fejleszteni, azt megmondom.

Fórumokon egyébként mindenféle trükkökre esküsznek, miszerint minden dobott hiba után szoftreszet, vagy hogy hány fokos szögben kell milyen holdfázisnál megdönteni a gépet, hogy minden hiba között menjen legalább egy százalékot a telepítés, de alapvetően hit és kitartás kérdése az egész... Ha nagy nehezen feltelepül, akkor egyébként teljesen jól megy utána, nekem is karácsonyi ajándék volt a géphez a játék (rá is ment a 25-e a telepítésre), azóta sem volt vele semmi gond - mondjuk én nem sokat toltam, lányom játszik vele többet, nagy Forza-rajongó.
p
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szóval mégis volt értelme, egy nappal korábban játszhatnak az insideresek.
-
norbi2010
őstag
A Home-ot megszűntetni ugye csak annyi, hogy kiválasztam a "This is my home xbox" opciót? Vettem új gépet, újra akarom majd home-olni, home társam nem változott. Neki kell majd valamit csinálnia? Ugye már rajta van a profilom a gépén, csak én meg most a saját box-omat állítottam be home-ként, hogy el tudjam majd adni.
-
gergobox
tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy megvettem egyik hardveraprós kollegától lemezen a Forza 6-ot, tök jó minden telepítem és 30% körül megáll a telepítés és kiírja, hogy sérült vagy szennyeződött a lemez ,tisztítsam meg. A tisztítás megtörtént települ 50-60MB és újra megáll. Szemmel láthatóan karcos a lemez, van valami megoldás erre, hogy települjön és utánna működjön megfelelően, vagy küldjem vissza akitől vettem, és vegyek egy kevésbé karcos példányt?
-
gergobox
tag
Elnézést ezt nem olvastam el
akkor vegyük úgy, hogy meg se kérdeztem 
-
gergobox
tag
Sziasztok! Elég új vagyok Xbox témában és egy kis segítségre lenne szükségem. Láttam, hogy a Forza 6 jelenleg akciós a store-ban. A magyarban 10600, míg a US store-ban körülbelül 2000 forinttal olcsóbb. Meg tudom venni a US store-ból is, ha átállítom az account-om régióját? Ha utánna vissza szeretném állítani magyarra tudok még jatszani az így megvásárolt dolgokkal? Érdemes (lehetséges) így trükközni? Elnézést az amatőr kérdésért

-
Bigiboy77
tag
Sziasztok!
Ha Paypal fizetést akarok beállítani a Xbox accountban, hogy letudjam tölteni a xbox360 játékokt kéri, hogy írjam be az amerikai címem. Oda mit írjak vagy mindegy, jó oda kamu cím is?
-
Hétvégén volt Elusive Target küldetés a Hitmanben, baromi jó volt. Beraknak a pályára, adnak pár tippet, találd meg magad a személyt, és iktasd ki bármi áron. Ha meghalsz, vége az egésznek, nem lehet többször próbálni. 72 órád van az egészre.
Kár, hogy nem vettem meg előbb a játékot, volt már pár ilyen elusive target... -
StLui
veterán
FRH oldalán láttam egy-ketten kipróbálták, csúnyácska még a grafika, FM6-hoz képest. Nagyon jó az FFB támogatás, és a fizika, gépi ellenfelek is nagyon jók. Viszont az online részt egyelőre csapnivalónak mondták.
Tegnap kicsit multiztam FM6-tal, rengeteg 1-10-es szintű versenyző volt, darabos is volt a multi, gondolom az ingyenes hátvége miatt rászabadult tömegtől.
-
XFishboneHUN
senior tag
Bár az katasztrófa, hogy multiba milyen trógerek vannak, ahogy és amilyen hozzáállással vezetnek...
Ezt is csak úgy jó játszani, mint a a Forza-t, normális emberekkel, akik irányítani is tudják az alattuk lévő vasat és nem arra mennek, hogy első kanyarban nyélgázzal üssék ki az éppen kanyarodó másik autóst. -
MajaG
senior tag
válasz
XFishboneHUN
üzenetére
Sorry!

Nayrobi: köszi megnézem
-
Pacee90
tag
Sziasztok !
Azt szeretném megkérdezni hogy lehet témát váltani valahol a boxon vagy a hátteret lecserélni valamire ?
Köszi ! -
oriic
HÁZIGAZDA
Battlefield 1
Még megerősítésre várok, de úgy tűnik holnap este 6kor kezdődik béta az insidereseknek. Holnap napközben jönnek majd az emailek a kódokkal.
-
XFishboneHUN
senior tag
-
assalkah
tag
-
lajkaa
tag
Sziasztok.
Légyszíves segítsetek. Megpróbáltam 3D-s filmet külső hdd-ről lejátszani (half-ou 1080p), de nem látom a képet úgy mint pc-n alul felül, hanem csak egy kép van mintha sima 2d s film lenne. Így a tv-n hiába kapcsolom be a 3d-t, csak eltorzul a kép.
Aztán szedtem másik formátumot (half sbs) így a két kép egymás mellett van bal és jobb oldalt. Így működik a 3d de mivel passzív 3d a tv-m így nagyon alacsony a kép felbontása. Hogy lehetne half-ou t lejátszani? Miért nem látom úgy a képet mint pc-n. Beállításokban be van kapcsolva a 3d. Megpróbáltam úgy is h kivan de úgy sem működött.
:/ -
XFishboneHUN
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
StLui
veterán
Diabló III: elértem kb 20-25-ös szintig, most 35-nél tartok. Régeben nem játszottam, talán csak az első résszel. Nem tudom, hogy túl könnyűre állítottam, hard (ez azt hiszem a második leggyengébb), de tényleg simán haladok vele, hogy a 4 gombon van a hüvelykujjam, és nyomom összevissza őket, amit tudatosan használok az X (ledermednek az ellenfelek pár mp-re), és a jobb ravasz fölötti RB (magam körül lángba borítok területet egy időre) Szóval anélkül haladok már hogy innom kéne életerő növelőt, ez normális, vagy véletlenül aktiváltam valami örök életet vagy ilyesmi, ha lehet ilyet egyáltalán?
Amúgy brutál időrabló, 2-3 óra alatt nem tudom megúszni egy menetet. De tetszenek a pályák kinézetre, de okosnak nem kell lenni hozzá szerencsére, mert nem tudok angolul, szóval kis túlzással egy kukkot sem értek belőle.
-
assalkah
tag
válasz
Dani82
üzenetére
Ma már én is leszek OW-ban du 5 órától, de bemutatlak majd a többieknek. Kb. 10-en vagyunk, de most sokan inaktívak, mert még nem kezdődött el a kompetitív Season 2 a Quick play meg kicsit idegesítő. 3 Tracer, 4 Genji és ehhez hasonló setupok miatt. Sajnos nem nagyon volt időm játszani az elmúlt 1 hétben, ha volt is akkor a frissen beszerzett DIABLO 3-t toltam.

-
MajaG
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ezt már én is rákérdeztem két napja, de senki nem írt rá.
Pedig érdekelne, hogy milyen PC-hez képest a fizika, FFB kezelés.
Stb.
Pedig nagyjából az egyetlen értelmes játék az elmúlt 2-3 hónapban.
-
zsolti72837
addikt
Assetto Corsa-t nyomja valaki?

-
gianni85
veterán
válasz
sting2
üzenetére
tudom, de egyelőre szerencsére győzött a józan ész, mert házfelújítás közepette vagyunk, és tényleg nem tv-t kellene venni

(#78937) Fishbone17 (és sting)
ezt picit szarul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy autóversenyzésnél szvsz nem kell állandóan a jobb analógot használnod, így szabad a hüvelykujjad, hogy a gombokat nyomogassad. Ergo megint csak szvsz az elite kontroller hátsó lapátjai nem jelentenek akkora előnyt, mint pl fps-ben, ahol úgy tudod általa az AXBY gombokat használni, hogy végig a célzáson maradsz. -
mettek
addikt
válasz
Jani_007
üzenetére
amikor volt boxom, én használtam külső hdd-t hozzá. Nekem egy 4-5 ezer ft-os Sweex usb 3.0-ás házban van a vinyó. a lényeg hogy usb 3.0 legyen. Rádugod, menüben leformázod és már mehetnek is rá a játékok, szerintem mindenképpen megéri ha nem akarsz játékokat letörölni.
csak azt nézd meg hogy hány terrát tud kezelni a box. Nekem 1 terrás vinyóm van.
-
Jani_007
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, mivel már szinte teljesen megtelt az 1TB az XBOX-ONE gépemen, szeretném bővíteni a tárhelyet, mivel van egy bontatlan
SEAGATE Barracuda 2TB 7200rpm 64MB SATA3 ST2000DM001
belső HDD-m megoldható lehetne-e ezzel.
Azt tudom hogy usb3 csatlakozón lehet csak bővíteni az XBOX tárhelyét, de megéri e egy hdd keretet venni hozzá, ha igen milyen típust, ha nem éri meg akkor ti mit ajánlotok-ajánlanátok az esetemben?
Előre is köszi a válaszokat, tanácsokat! -
Dani82
senior tag
Ha valaki Overwatchozik, vegyen fel nyugodtan, mert egyelore egyedul nem igazan adja azt az elmenyt, foleg, hogy 90%-ban Mercy-vel tolom. Random csapattal healerkent, nem igazan mukodik a dolog

-
rdt89
addikt
válasz
goku888
üzenetére
Nekem 5 éve egy 56 centis LG2250D FHD tv-m van, és eszembe se jutott még lecserélni, tökéletesen elégedett vagyok vele. Hozzá teszem, hogy mivel nekem közvetlenül a gép mellett van, így 30 centire játszok a tv-től, ami miatt nagyobbat már nem látnék át. Szerintem ez függ attól, hogy milyen messzire leszel a tv-től, mert ha már az ágyra vándorlok, ami 2 méterre van a tv-től, már nem olyan átlátható egy játék sem.

Az X-Box 360-nál egy 28 centis philips puttyonyos tv-vel nyomtam vagy 3 évig.Na az már kész öngyilkosság volt Főleg mikor barátnőmmel osztott képernyőbe nyomultunk.
-
Lefty
addikt
Oric, a szeptemberi megejelenesekrol volt mar posztod? Nem talaltam, bocs, ha volt.
-
-
zzola
titán
válasz
sting2
üzenetére
Ugyan, ott sem jobb a helyzet! 720 vagy 900p....
Egyébként a hülyeséget félre téve nekem a TV előtti bohóckodás nem jött be. Elég sokat voltam PC-n és nekem kell, hogy a könyököm rajta legyen az asztalon. Persze TV előtt is rajta lehetne, de az nekem nem komfortos. Emiatt maradt a PC-s monitor, így legalább szép (szebb) a kép....
Battlefield 1-et várom, remélem az natív 1080p lesz boxon... -
parandroid
félisten
válasz
goku888
üzenetére
A 60 cm az képátló, vagy polcszélesség? Mert azért ez sem mindegy. Amúgy ha tényleg képátló, és a tv-nézés nem szempont, akkor nem lenne gazdaságosabb döntés egy hdmi-s full-hd monitor? Persze valami normális, ips paneles.
Zolar: Attól is függ, milyen távolságról nézed. 24" az kb asztali monitornak ideális, konzolhoz szerintem kimondottan kevés. Én kicsi szobában sem szívesen adnám olyan 32" alá, az meg tévében manapság teljesen megfizethető.
p
-
goku888
tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne hogy tv akarok venni az xbox one-nak de a szobámba nincs nagy hely max 60cm tv férne el és hogy ekkor méretben milyen tv érdesem venni ?
-
Croft-21
őstag
Létezik xboxon is kék halál?
Az előbb játszottam a Rise of the TR-el és egy idő után hirtelen megfagyott az egész, a hang beakadt és újraindult a box. 
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, a más régiós téma nem véletlenül van tiltva tudtommal, ha máshol előfordul, azt majd a moderátorok intézik. Kapcsolódó hsz-eket töröltem, ne erről menjen a beszélgetés kérlek titeket. Köszönöm szépen.
__
(#78905) Bogyi007
PGR-t a Bizarre Creations csinálta, de ők ugye megszűntek, a jogok viszont ha jól tudom Activisionnél vannak, szóval kizárt szerintem egy folytatás.
-
HKorn
veterán
Play and charge akksi első körben 15 órát bírt, még lehet ment volna, de pirosan jelzett így feltettem töltőre.
Annyira nem nagy teljesítmény szvsz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Holnap küldik ki az insiderenek a kulcsokat. Szerdától meg töltheti boldog, boldogtalan.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az alpha 720p volt és úgy sem volt meg a 60fps.

l.skywalker