Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Hahaha, meg médiaközpont, meg sport, meg tévé, meg kötelező a kinect, meg az állandó internetkapcsolat, és xbox-exkluzív címek, meg olcsóbbak lesznek a digitális játékok, mint a dobozos.
Könnyű észrevenni, hogy mikor mondanak valami olyat, amit aztán suttyomban beismernek majd (vagy nem, de akkor is módosul), hogy, hát akkor, mégsem, mert mozog a szájuk.
Micro'mybadimsorryitsnot'soft.
p
-
törölt tag
Remélem , hogy ez valami slimesített esetleg erősebb konzol lehet. Alig két hete szereztem be a One-t erre már valami újdonságon dolgoznak
. Nem mintha zavarna ,de kb 2 hete azt olvastam egy fórumon, hogy nem lesz olyan , hogy egy konzolt 5-6 éves ciklusokra terveznek. Legalább is akkor az MS valami ilyesmit nyilatkozott. -
törölt tag
-
JamesHun
addikt
13ért már van qb lemez eladó
hát ez hamar lement ennyire
-
tDr1v3r
veterán
Ugye most megjelent Szingapúrban a QB, játszható is meg minden, kipróbáltam.... de se az Alan Wake-t nem látom a letltési listámon, se a PC-s kódot az üzenetek közt. Ti megkaptátok már ezeket?
-
Stevenstyle
senior tag
Az előbb nálam is feldobta a box, hogy ready a Quantum Break! Mindjárt ki is próbálhatom... amint lejön a 45GB-os Day One Patch 😂😭
-
Lefty
addikt
Ez az orosz konzulatus kihivason azert nem gyenge.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Hunt3r22
őstag
Elfelejtettem ezt a képet berakni. Bekapcsoltam a gépemet, ez fogadott. Kikapcs, majd bekapcs és mintha semmi nem történt volna újra működött az ikszboksz ván.

-
Quaresma
aktív tag
Apropo az atvezeto videokban a feliratok javitva vannak.
-
Hunt3r22
őstag
Holnap kiderül megérte-e kifizetni 13k-t a QB-ért.

-
Quaresma
aktív tag
Engem abszolut lekot a QB. Most neztem vegig az elso eloszereplos kisfilmet. Az Alan Wake utan nagyon elvezek ujra olyan jatekot jatszani ahol izgalmas a tortenet es nem mellesleg gyonyoru a latvany. Sajnos easy fokozaton inditottam, ez utolag nagyon konnyunek bizonyul, de majd a kovetkezo vegigjatszasnal nehezitek

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zkas90
üzenetére
Annyit tennék hozzá spoilermentesen, hogy a döntéseid nem csak a játék legvégső befejezését változtatják meg.
(#71176) Def26
Semmi lehúzást nem olvastam a hsz-ében.
"Oric: Nem vagyunk egyformák.
"
Ezt most mire? Persze hogy nem vagyunk, de annyit írt bulika, hogy teljes árat nem éri meg. Ez még nem lehúzás szerintem. -
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Na puff neki, épp most akartam megvenni erre valaki akinek adok a szavára lehúzza, hogy eredeti áron felejtős.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Oric: Nem vagyunk egyformák.

-
zkas90
senior tag
1.5 óra QB, act1 kész.
Ennyi alapján sokat nem lehet még mondani, de nekem tetszik. Teljesen illik az izlésemhez. A történet megfogott, bár sok még a fekete lyuk.A gyűjthető szirszarok szerencsére nincsenek elrejtve, így azokkal is szépen haladok és olvasgatom őket. Hozzátesznek a teljes képhez. Az eddigi humor is megfelelő.
A színészek kicsit tényleg B kategóriásnak hatnak, de pont lekakilom. A rendezés maga tetszik nekem. Már megvan az utált karakter is, akit remélem, hogy kinyírhatok majd a játék folyamán.
Fejezetenként egyben szeretném végignyomni, ezért holnapra marad már csak a folytatás, de várom.
A futás kicsit tényleg "lassú", de a játékmenet teljesen jó sebességen pörgött eddig, sőt..
Már most az elején tök jól lehet a "spellekkel" variálni. Gyorsan ráérez az ember.A karakter fordulásának ívével és sebességével nekem nem volt bajom, nem érzem, hogy nagy ívben fordulna és/vagy lassan.
A fegyverek elég rendesen szórnak, azt kicsit lazábbra vettem volna, de lelassítva az időt teljesen jó.
Valaki írta, hogy "nincs rendes fedezékrendszer". Bakker végre megint egy játék, ahol nem kell megnyomni az XY gombot, hogy bebújjon a fal mögé, hanem érzékeli ez a fos, hogy ott fal van és hozzá kéne simulni.
Egyébként is már most látom, hogy nem sokat fogok fedezék mögött lenni, mert az időmegállítás, illetve a timeshield teljesen jó kombó arra, hogy ne tudjanak sebezni. A "gyorsfutás" pedig megszínesíti ezt az egészet.Mintha Oric említette volna, hogy OW Zoli szerint csúnya a játék...hát szerintem mást nézett. Nekem abszolút tetszik az egész. Eleinte kicsit szokni kellett a szemcsézett képett, de teljesen jól illik ide. Az átvezetővideók pedig gyönyörűek. PC-n gondolom még ennél is sokkal jobbak lesznek.
A történet befolyásolását is tetszetősen oldották meg. Elsőre úgy játszom végig, hogy azokat a döntéseket hozom meg, amiket abban a szituban meg is hoznék valójában. Erős spoiler az első döntésről!!!
Rögtön az elején már arra gondoltam, hogy egyszerűbb lenne Jack élete, ha kinyíratnám az egyetemi srácokat, de abban a szituban szerintem Paul fixen a másik megoldást választotta volna. Én is így tettem. Sajnos még nem tiszta, hogy Paul mit is akar Jack-től és mennyire fontos neki más dolog, de majd hamarosan kiderül.
Remélem ezeknek a döntéseknek nagy befolyása van a történet alakulására (nem csak a videókban, hanem a játékmenetben is), mert akkor már rögtön az első döntés teljesen két elkülünölő további játékot garantál úgy, hogy még érdekel is a másik lehetőség.Pl a GTA V végén nem nagy kunszt a döntés. Mindkettőt megmentem, vagy egyikük meghal. Tipikus youtuben végignézem dolog. Witcher 3-ban is oké, hogy vannak döntések, de...azoknak sincs a játékmenetre igazából hatásuk. A legvégi jeleneteken változtatnak és ennyi. Ezért nem játszik újra senki egy játékot, hanem megnézi a végső videókat és kalap.
Tényleg remélem, hogy itt nem csak erről lesz szó, mert ha mégis, akkor csalódott leszek. (Nem kérem elspoilerezni, majd kiderül a héten.)
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Krisz0630
üzenetére
Még csak 2 órát játszottam vele, és ebből még nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de annyit mondhatok, h teljes áron (digitálisan) felejtős ez a játék. Nekünk 4 ezerbe fájt fejenként, így nem bánom, h megvettük, de Te valószínűleg akkor jársz a legjobban, ha megveszed lemezesen vkitől pár hét múlva, és kis bukóval eladod max 1 héttel később.
-
lmno
őstag
Király hogy letöltöttem előre a 120 gigát a QB-ből, ennek ellenére 4 gigás peccsel indít amikor kipróbálnám...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sting2
üzenetére
Hétfő van.
Itt szerintem ez a veszély nem fenyeget, főként annak tudatában, hogy pl. a Battlefront sem olcsóbb digitálisan, mint amikor megjelent.
Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.
Hozzáteszem, 14-ért előrendeled (vagyis előrendelted volna), PC-s kulcsot eladok 5k-6k-ért, és már csak 8-9k (lett volna) a digitális változat.
-
Krisz0630
senior tag
Aki tolja a Quantum-al mondjon már valami véleményt légyszi.

Megéri megvenni? A tesztek csak elbizonytalanítottak, elég nagy a szórás a pontok terén.
-
Bishi
tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Köszönöm!
Azt szeretném még kérdezni, hogy vajon van különbség a 2 és 3 TB közt kompatibilitás szempontjából? Általában max. 2 Tb-s lemezeket láttam Xboxhoz ajánlani. Remélem nem okoz anomáliát a 2 TB feletti méret. -
Assassin's Creed Unity
Ha esetleg valaki tervezte volna a vételt, akkor ez szerintem jó áron van! -
Bishi
tag
Van valakinek tapasztalata Western Digital My Book Essential 3TB USB 3.0-s külső vinyóról? Xboxom erős hely hiányban van és szeretnék ezen segíteni rajta

Köszönöm a választ
-
tiv83us
veterán
Ha valaki nosztalgiazni akar egy kicsit, akkor 5 perc mulva (16:15) streamelem a Doom 1 masodik episode-ot, "Hurt me plenty" fokozaton, Xbox One-on

Enjoy!

-
Stevenstyle
senior tag
válasz
zkas90
üzenetére
Nem, nyilván nem olvastam el, (ezért) itt kérdeztem... ellenben nem azt, hogy "hát de ez hol van?" hanem azt, hogy valaki kapott-e már? Store-ban erősen átsiklottam felette ezek szerint, van ilyen. Vagy csak kezdek szenilis lenni.
Ellenben a választ köszönöm, így már világos minden és nem aggódok

-
hackeeeee
Jómunkásember
Elvileg megérkezett az audioadapterem, amit gariba küldtem.
Márc. 25-én vitte el a futár. Ma be volt dobva az értesítő.
-
zkas90
senior tag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
Ha elolvastad, hogy mikor kapjuk a kódokat, akkor láthattad benne, hogy az Alan Wake kód csak a QB megjelenése után érkezik majd meg.
Mielőtt megkérdezed, hogy "hát de ez hol van?" [link]
"Quantum Break includes full game download of Alan Wake, the Xbox 360 game playable on Xbox One, as well as The Signal and The Writer add-ons. The code for these items will be delivered to your Xbox Message center within 7-10 days of Quantum Break’s release."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akik CDKeys-től vették a Quantum Break kódot, és Új-Zélandi régióval aktiválták 14:00-tól játszhatják már a játékot. Tesztelve, működik.
-
JamesHun
addikt
valaki megkapta már a PC-s QB kulcsát?
Ma már játszhatok vele (One) vagy csak holnap?
Valahol 04.04 et láttam, de valahol meg keddet emlegettek -
Mankó
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kormány az nincs, az most nagy kiadás lenne, de tervben van. Neked milyen van, mennyire vált be?
-
atish15
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is nagyon kíváncsi vagyok rá. Majd egy pár gondolatot írj róla légszíves. Szeretnék valami jó kis autós játékot vásárolni. Még a forza van a kalapban ez mellett.
-
törölt tag
EA Accesben már elérhető az új need for speed ?

-
bulikavagyok
nagyúr
Én is gondolkodtam az orosz vásárláson, de nem akartam egy újabb címet a fiókomhoz..
Holnap délután írok róla pár sort... Kicsit félek tőle egyébként, mert annyira nem vagyok nagy rally rajongó - ezért nem tudom, h mennyire fog lekötni. Illetve attól is tartok, h túl "melós" lesz kormánnyal.HGabor89: Multi úgyis csak haverokkal..

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Something_
üzenetére
Elvileg PC-n is elég nehéz billentyűzettel, kormánnyal viszont elég jó.
Várom majd a visszajelzéseket.

Online rész: Sajna mint szinte minden online autós játéknál.

-
Bishi
tag
Ezek a preorder vásárlások olcsóbbak, mint a megjelenés utáni árak? Vagy több, amit adnak vele? A Dirt Rallyn gondolkozom preorderben, csak ha olcsóbb 1-2 héten belül, akkor várnék annyit. Hogy szoktak az árak alakulni ilyenkor? Általánosságban is érdekelne ennek a tapasztalata, meg a Dirt Rallyra vontakozó tippek is érdekelnek. Eddig csak az Unravelt vettem meg így, de azt sem tudom hogy alakult utána az ár, mert már nem mutatja vásárlás után.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Elvileg bzi nehez lett
Online resze meg a sok kiutos emberke miatt idegesito. -
Mankó
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is szemezgetek vele, csak én az orosz store-on keresztül. Majd írj egy összefoglalót a tapasztalatokról, mert én csak április végén tervezem megvenni!
-
bulikavagyok
nagyúr
DiRT Rally XBox One First Look and Test Drive
Annyi jót olvastam/hallottam róla, h tegnap este hirtelen felindulásból én is megvettem a játékot. Sokak véleménye szerint ez az eddigi legjobb szimulátor konzolon.
Mivel Argentínában vettem, így sajnos holnap reggel 7-ig várnom kell az indulással. 
-
gulb
őstag
Tudom mar mindengi kitolta a Divison-t de nekem most jutott egy kis ido jatszani
hu haa... remelem minden kieggel jon majd story is hozza mert ez igy beszippantott.. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_
üzenetére
Hivatalosan még nem jelent meg, szóval...
Tesztelőknek is le kellett adniuk a gamertaget, szóval mindenki saját felelősségre játsszon. De amúgy tök mindegy, mert max az tudja ma tolni, akinek lemezen van meg. -
gulb
őstag
Nah ujra van boxom!
) es mar toltodik a divison
este remelem beleszagolhatok ebbe a jo kis jatekba!
-
RichieTri
senior tag
Aki szeretne nem túl drágán egész jó hangminőségű(szerintem) headsetet jackes joyhoz,annak ajánlom a Roccat Syva-t.
Pár hete vettem,arra az esetre ha vmi csevegősebb multit játszom. Meg vagyok vele elégedve. Itthon 7000ft-tól beszerezhető.
Egyébként egy AKG fülest használok,de azon ugye nincs mic. Nyilván a két cucc hangja nem egy liga,viszont jól kiegészítik egymást. -
Hunt3r22
őstag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Szerintem csak akkor ha mp-n veszed meg.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csinálok DOOM stream-et Gamepod-ra, van kedve jönni valakinek? Party chat lesz ha tudunk viselkedni.

-
negyven2
nagyúr
Egy gyors kérdés (már szerintem volt rá válasz is talán): Ha megvettem anno a QB-t Szingapúrból, akkor a Home partnerem is holnap 17:01-töl tud majd vele már játszani?
-
oriic
HÁZIGAZDA
CDKeys elkezdte kiküldeni Quantum Break kódokat.

szerk:
És havernak már be is aktiváltam, töltődik le.

-
Buster17
addikt
360as játékok acsiai miért nullázódnak le ha elindítom őket one-on?
Tök jó lenne az elmaradt acsikat befejezni de így újra elkezdeni nem jó móka
-
Quaresma
aktív tag
Én most végeztem az Alan Wake-el. Egy pillanatig nem zavart, hogy a grafika (és néhol az irányítás) már évek óta elavult...360-on nem sikerült befejezni, de most a sztori nagyon megfogott..remélem a QB legalább ennyire leköt.
-
Something_
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Valasztas van, megnezheted a storyt es az alapjan tudsz valasztani. Mivel az angolom eleg keves, a tobbit passzolom.
A 120gbs elo szereplos atvezeto fasza, de skippelem oket, mert gondolom valaki majd csinalagyar feliratot ra, akkor megnezem :-)
Szeretem ha jo a story, de ha jatekban ennyi a story, mint egy sorozatban, azt nem csipem, akkor inkabb nezek egy filmet/sorozatot es nem jatszom.
Valaki meg pont ezt szereti. Masok vagyunk
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na mivel van Game Hub, így leírhatom hogy eddig 16 óra 49 percem van a játékban, és egyelőre az Act 2-nél vagyok a második végigjátszásnál.
(#71102) HGabor89
5 act van igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PlayStation 5 Slim Digital Edition
- Sony PlayStation 5 Slim
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Nem mintha zavarna ,de kb 2 hete azt olvastam egy fórumon, hogy nem lesz olyan , hogy egy konzolt 5-6 éves ciklusokra terveznek. Legalább is akkor az MS valami ilyesmit nyilatkozott.

?

Egyébként nálunk, illetve a tőlünk nyugatabbra lévő store-okban szerintem még él az előrendelői akció.. Ha van home partnered, még jó áron megvehetitek. 
Kíváncsi vagyok már rá nagyon.

l.skywalker
IntelKiller7