Hirdetés
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- Apple iPhone 11 - népalma
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Something_
őstag
Na, este bekapcsolom a One-t :-)
-
Lefty
addikt
Tok mindegy gyerekek, mindjart itt a Division kiegeszites, szerinten orokke ezzel fogunk jatszani

-
H4rt1g4n
tag
válasz
pixta78
üzenetére
Dehogy, nem erre akartam kilyukadni.. már megvettem, tűkön ülve várom hogy játszhassak vele!

Csak a Gamespotos értékelések általában összecsengtek az én véleményemmel is, valószínűleg ez lesz az első eltérés

Egy értékelés alapján úgysem szabad dönteni, máshol pedig bőven kapott pozitív kritikákat is.
-
H4rt1g4n
tag
Quantum Break a Gamespot szerint: 10/6
Meglepő számomra, ők általában normálisan szoktak értékelni.
-
Ha valaki kicsi pénzért megválná az amúgy soha fel nem használt win10-es QB kódjától, arra vevő lennék.

Már ha lehetőség van a tovább adásra... -
Blaise
veterán
Doom beta mikor indul? Tegnap este próbáltam, de még nem mentek a dedikált szerverek
-
pixta78
senior tag
Mindenki okkulására!
Próbaképp beütöttem egy REFURB gép S/N számát a reg. oldalon és leültem volna ha allok. 2018-05-29. ig garos!!! Felhivtam az ügyf. Szolg.-ot ott azt mondták, hogy az bizony annyi és vadiújjal megegyező mindenben, sőt a gar miatt plusszos!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
A live action a 4x22 perc.
-
bulikavagyok
nagyúr
Örülök, h Te más véleményen vagy.. Ez egy halvány reménysugár azért, h mégsem akkora nagy sz@r ez a játék.
Bár a gamersyde-os tömörítésmentes videók alapján tényleg nem tűnik túl szépnek egyébként...
De jövőhéten meglátom "élőben" is, mert közben eldöntöttük home társammal, h megvesszük mi is.
-
zkas90
senior tag
válasz
Quaresma
üzenetére
Arra gondoltam, hogy ha ugynazt a videót kellene mégegyszer megnézni, akkor azt nem szeretem már másodjára megtenni. Tehát pl az első 3 chapterben ugyanúgy döntök, akkor ugyanazt hozza be. Azt meg már láttam.
ofic
"Minden percét élveztem."
Most mégjobban várom, mint eddig.
A 11-12 órás végigjátszás pedig teljesen jónak hangzik. Még 4 nap 
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ok, ott kapcsoltam ki a videót, amikor azt mondja hogy ocsmány a játék, meg hogy az Alan Wake-el van egy súlycsoportban és a Max Payne 2-t juttatja az eszébe. Te jó ég, miket beszél ez.

szerk:
-
gianni85
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Azért abban is mond egy két "okosságot", amin fogtam a fejem.

Hja vagyok közben srácok, csak most fejeztem be az utolsó egy órácskát a játékban. 90%-ban van összegyűjtve minden a Quantum Breakben, és bár nem hibátlan játék, de mocskosul élveztem minden percét. Wow. De tényleg.
Hossza: ebben nem vagyok releváns, mert sok helyen csak nézelődtem, mászkáltam, kerestem az állam, így kb (azért kb mert Game Hub még nem működik ennél a játéknál, megjelenés előtt vagyunk ugyebár), 11-12 óra lett a végigjátszás. Minden percét élveztem.
Kis érdekesség:
A játékban benne van a Quantum Break első főszereplő karaktere is. Ha páran emlékeztek, eredetileg másik főhőst szántak a játékba:
#70979) Def26
Emberfüggő. Mivel a játékban nincs multi, és max 2x 3x játssza végig az ember, így megtartani hosszú távon nem biztos hogy érdemes. Erősen sztori alapú a játék, de ugye a pár végigjátszás után már tudni fogunk szinte mindent.
szerk: Akik tolják majd a játékot, várják meg a stáblista végét.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
...vagy a Forza Motorsport 6 bemutatót.

-
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
QB -nek van multiplayer része vagy csak végigviszed azt csá?
-
bulikavagyok
nagyúr
Ez lehet, h gáz rám nézve, de legtöbbször (10-ből 8-szor kb) egyezik a véleményem vele. És most pont azokat a negatív dolgokat erősítette meg, amiket az előzetes gameplay videók alapján gondoltam a játékról. Nagyon vártam a megjelenést, de ez a lelkesedés az elmúlt 2-3 hétben napról-napra csökkent.
zkas90: Kb 5 ezerbe kerülne, így halogatásról szó sincs az én esetemben -ha most nem veszem meg, később sem fogom. Nem akarok még egy olyan játékot a profilomra, amivel max 2 órát játszok..
-
zkas90
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én aznap előrendeltem, amikor lehetett. Nem szoktak érdekelni a kritikák (főleg nem a zoli féle, ritkán értek vele egyet {Az MGSV kritikája óta, illetve az unravelről sem értettem sok mindennel egyet vele.}).
Az első pillanattól kezdve tetszik a játék hangulata és a világ. Engem az sem zavar, ha a 8 óra gameplayből 3 órát videókat kellene néznem, ha tényleg kétszer végigjátszható (és másodjára elnyomhatóa a videó
).Illetve így előrendelve annyira bestbuy a játék, hogy nincs értelme halogatni. ~15 ezer forintból megkapom win10-re is (már neki is igértem haveromnak ingyén, aki szintén örülni fog neki mint majom a péniszrángatásnak). + Az Alan Wake játékok mellé ihajj.
Annyit sikerült olvasnom egy külföldi portálon, hogy a történet istenkirály és jól van elmesélve is. Innentől nekem ezt át kell élnem első személyből (vagyis harmadikból, mert a belsőnézetes játékokat nem szeretem kontrollerrel
). -
i@lex
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem mérvadó a csávó véleménye semmilyen formában sem, ugyanis nem volt játék ami neki tetszett volna valaha.
Ez az OtherworldOnline egy kerülendő szemét az internet pöcegödrében.
-
Senhi
aktív tag
válasz
üzenetére
Az én xbox-om amerikából származik így nagyjából tudok releváns tapasztalatokat írni
.
Játékok terén nincs semmilyen korlátozás, digitálisak, itthon vásárolt lemezesek teljesen jól mennek.
Bluray és dvd filmek közül viszont némelyik régiózáras, azok közül az európaiak nem fognak menni.Táp is egy gyenge pontja mint ahogy a többiek mondták, mert az amerikai csak 110v-ot tud így itthon nem tudod használni. Mostanában nem tudom honnan lehet tápot szerezni, 1.5 évvel ezelőtt sehonnan, így én egy régi fat x360 tápját használom átalakítóval.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
zkas90
üzenetére
Le bizony. Nézd meg Te is, ha még nincs meg a játék. Én lehet, h sztornózom a vásárlást. Ez már egyébként is érlelődött bennem az elmúlt hetekben, és ez a bemutató feltette az i-re a pontot. Pont azt mondja el benne Zoli, amit a gameplay videók alapján gondoltam a játékról.
-
Lefty
addikt
-
zkas90
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Megnyitás nélkül biztos vagyok benne, hogy ők lehúzták a játékot.

-
törölt tag
A 2015-ös need for speedhez mindenképpen szükséges a gold tagság , hogy játszani tudjak ? Mivel mindenhol azt írják hogy netkapcsolat szükséges hozzá. Ez véletlen nem a multihoz kell csak? Rivals esetében ha nem volt net ugyanúgy voltak AI játékosok mindig.
-
bulikavagyok
nagyúr
Időmerevedés - Quantum Break | Bemutató -TheOtherworldonline
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Nagyon köszi! Be is regeltem aztán meglátjuk, hogy kapok-e valamit
Remélem igen
Ettől függetlenül köszönöm még egyszer.Egyébiránt jól látom, hogy a kampánynak nem lesz co-op módja, de valamiféle co-op azért mégis lesz benne (találtam egy co-op videót youtube-on, de ha jól veszem ki az nem a kampány része).
hackeeeee: detto, a linkelt teszteknek is csak gyorsan a végére lapoztam a vélemény / összegzés része, hogy mégis mi a tesztelő véleménye

-
Bazsi1987
őstag
Ettől féltem hogy rövid lesz de nem baj majd amig rá unok a divisionra addig az apró tele lesz vele fele anyiért ☺
-
törölt tag
G2A , és Amazonon kívül tudnátok oldalakat ajánlani amiken szintén lehetséges digitális játékokat vásárolni ?

-
Medocsabi
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Jónat tűnik,de nekem ez kimarad,ma meglesz a lvl 30 divisionbe,utána jön kiegészítés,plusz áprilisba tervezem a dying light following kieg.-et is végigvinni,aztán itt a május és démonhentelés
utána jöhet a QB 
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Mindenhol ugyan azok az előrendelői extrák járnak a QB-hez, vagy van ahol többet /kevesebbet adnak?
Lemezeset szeretnék mindenképp venni, mindegy hol veszem? -
bulikavagyok
nagyúr
Ha a Division 6.7, a QB meg 8.0 az IGN-nél, akkor máris megvan az év játéka!
Egyébként a Metacritic-en sem áll rosszul. Beleolvastam pár tesztbe, de engem egyre kevésbé érdekel.. Sajnos.
Szerk.: Van már magyar nyelven is teszt. És még egy. -
zkas90
senior tag
Annyit írj meg nekem légy oly kedves, hogy miután végigjátszottad, benned volt az érzés, hogy a többi befejezés miatt újrakezd? Illetve ~hány órás egy végigjátszás?

A válaszod után nem fogom olvasni a topikot, mert nem akarok semmi mást megtudni
alig várom már, hogy elindíthassam boxon a játékot.ui: Grat az április 1 poén BF cikkhez. Jól kitalált ötlet volt, amit még rengetegen beszoptak volna, ha a topikjában páran nem súgnak a kedves delikvenseknek.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zkas90
üzenetére
Már lejárt az embargó.

Volt egy doksi, amiben leírták hogy csak azokat a videókat lehet megmutatni amit VR-os srácok is mutattak. Semmi mást. MIvel nekem szar a feltöltésem (twitch adásoknál ez látható is), ezért nem csináltam én videót.
Amúgy jöhet kérdés bármiről szívesen válaszolok.

Egy rohadt nagy bugja van a játéknak amúgy. El vanna csúszva az élőszereplős átvezetőknél a feliratok.

-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
Stevenstyle
üzenetére
A német site-on nézz körül.
-
Stevenstyle
senior tag
Jaj nemár!!! Amúgy is tűkön ülök a játék miatt és még a tesztet sem tudom elolvasni a hétvége folyamán? Kár

Doom kulcsot nem lehet valahonnan, valamilyen úton - módon szerezni? Nagyon szemezek a cuccal, de próba nélkül nem fogom megvenni. Gamestop-on írtatok valamit, hogy van, az US-ra be is regeltem, de nem találtam semmit, csak olyat, hogy ha személyesen befáradok valamelyik boltjukba akkor kapok az meg ugye nem nagyon játszik

-
Jovanny2
őstag
válasz
üzenetére
Szia,
az NTSC/PAL nem korlátozás, hanem régiós szabvány.
Úgy tudom, hogy a One-nál és a PS4-nél már nincs játékoknál ilyen megkötés (ha mégis lenne, akkor sem nagy gond, mert már inkább digitális játékokban érdemes gondolkodni), de a TV-nek tudnia kell az NTSC-t szerintem.
Probléma inkább a táppal lesz, mert ha jól tudom, ez nem tudja a 110/230V-ot egyszerre, mint a legtöbb kütyü, ezért ha simán lecseréled a dugaszt EU plug-ra, leég. Volt már itt szó erről réges régen, azért rémlik, de lehet, hogy már orvosolták. Ha az van az adattáblájára írva, hogy 110/230V, akkor jó.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha adapteres, akkor azon külön lehet állítani (a legtöbbön), hogy melyik legyen a hangosabb. A gyári ms adapteren, a TB-jén, a Scullcandy-jén, és a Razer-én biztos.
-
zkas90
senior tag
Tölthető a Wolf among us és a Dead Space.

-
gianni85
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
bakker az adapterrel a legkönnyebb állítani a chat-játék hangerő balanszt.... ha a chat gombot nyomkodod, akkor az hangosodik, a játék kárára, ha a játék gombot akkor fordítva... dzsízusz
-
MrPeekaboo
senior tag
Milyen a Doom béta?
-
L_YKing
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Ha fifan belul blokkolod a mikit akkor nem lesz streamen hang.
Sima partychatbe belepsz ahol egydul vagy es szovegelsz, elotte ltiltod a hangot a fifaban igy nem hallja a nezo csak a te hangodat. -
Madoc
veterán
Nektek mutat valamit a win 10-es vagy a smartglass app? Nekem semmit csak hibát ír, 30 perce még jo volt.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
Te értetted őt félre, azt írta amire neked szükséged van
Csinálsz partychatet amiben csak te vagy s azt továbbítod streamre is, fifán belül meg muteolod magad. -
törölt tag
hello!
Van ilyen NTSC-PAL korlátozás mint régen? Ha küldenek nekem USA-ból egy gépet, ahhoz fogok tudni itt játékot venni ?
Alkalmi vételként rokonom sokszor belefut 200$ körüli árba. Ha nem tudok venni játékot még akkor is megérné ha majd később onnan rendelek.
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
L_YKing
üzenetére
Szerintem félreértettél. Legalábbis ha jól értelmezem a válaszodat.
Nem azt szeretném, hogy az ellenfelem szövegét is tudjam streamelni, hanem azt, hogy amit én magam szövegelek a mikrofonba az csak twitchen hallatszódjon (játékon belül ne). Ilyen beállítást nem találok. Ha beszélek a mikrofonba, a fifa alapból küldi a hangot >> ezt szeretném megszüntetni valahogyan.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha a controller-ben van a füles, akkor így kéne lennie, amikor megnyit a beállításokat:

-
EmThor
addikt
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Nekem nem tetszett az FFXV demo.
-
Trenew
tag
Ha már fifás téma, engem az érdekelne hol tudom kikapcsolni a másik fél mikrofonját, mert néha random játszok ultamete team-ben valaki ellen és még azt is hallom ahogy böfög,röfög

Szóval valaki tudja ilyenkor ki lehet-e kapcsolni vagy egyáltalán megnézni hogy épp kivel játszok, mert nem vagyok egy analfabéta, de egyszerűen nem találtam ilyen opciót!
-
L_YKing
addikt
válasz
Studiossrác
üzenetére
Nyitsz egy partychatet es beallitod twitch-en, hogy hallatszodjon a party beszed.
-
Studiossrác
aktív tag
Kérdeztem már egyszer, akkor nem tudtatok rá válaszolni (vagy én néztem be a válaszotokat).
Hogyan tudom megoldani azt, hogy ha pl fifazok amit streamelek, akkor a streamet nézők hallják amit mondok, viszont a fifában az ellenfelem, ne hallja? Szóval: valahogy le lehet némítani csak játékok alatt a mikrofont?
Kontrolleren a némító gomb nem jó, mert akkor meg twitchen nem hallanak.
-
törölt tag
15 perce vettem meg az 1 terrás Xbox One-om 105k-ért az Aquaban. Végre én is sub HD-ben játszhatok.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837
üzenetére
Lentebb veszed a játék hangerejét. Ha a controller-ben van a füles, akkor dashboard, dpad balra, beállítások, és bejön a hangerőszabályzó menü.
-
zkas90
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
lentebb veszed a játék hangerejét
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna abban segíteni , hogy hol kell beállítani, hogy a party hangerő nagyobb legyen, mint a játéké?

-
Buster17
addikt
Valakinek fent van a gépén a régi Tomb Raider def.ed.?
-
Hunt3r22
őstag
Aki cdkeysen megvette a Quantum breaket, a kódot megkaptátok?
-
axlfsi
veterán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igen, van valami opció ott is, de alapvetően mindig én csatlakozom másokhoz. Invite után hosszan XO gomb majd csatlakozom is a partyba. .. Csupán mintha a csevegés csatornát nem továbbítaná a kontrollerbe, csak a streamet fogadó eszközre, de ott pedig a mikrofon nem működik (hiába jól keveri el a Win10 magának, XO felé már nem jut el...).
Na, mindegy, majd még próbálkozom, ha lesz kedvem. -
JamesHun
addikt
válasz
zkas90
üzenetére
- mert attól is függ milyen kedvem van
Nomeg egy új BF megint 2-3 évig menni fog
- Hogy mikor milyen PC-m lesz az is nagy kérdés, de ilyen játékoknál nem lenne az MS nek ez extra kiadás, mert megvettem az accountomra
- Lehet egyszer beletanulok a BF-be One on is és ott is élvezett lesz vele játszani
- One on nem akad
- PC-n jó a bill egér -
axlfsi
veterán
Sziasztok! Technikai kérdés:
Szoktátok streamelni is néha a játékot vagy mindig és kizárólag TV-n játszatok? Én sűrűn-sűrűn laptopra (W10) streamelem, amivel alapvetően (egy-két ritka esetet leszámítva) nincs is semmi baj, de azt tapasztalom, hogy a Party (a beszélgetések) nem működik jól...
Ti mit tapasztaltok ezzel kapcsolatban? (a headsetem a kontrollerben csatlakoztatva semmi hangot nem ad a játékon kívül, ha a laptopba dugom a headsetet, akkor már hallom a résztvevőket, de ugyebár, engem nem hallanak, a miki része nem működik).
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Elemlámpa, zseblámpa
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- sziku69: Szólánc.
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Apple iPhone 11 - népalma
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://gamepod.hu/dl/upc/2016-04/01/217403_do55pesat2pdznay_screenshot-original.png)
Azt hittem, h a játék fele átvezető videó lesz.. 

![[link] [link]](https://i.ytimg.com/vi/5JjXX1DwyCU/maxresdefault.jpg)
Egyébként a

l.skywalker
IntelKiller7