- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android szakmai topik
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Ötletem sincs. A srácok egyértelműen PS4-et vesznek nálunk. Bár csak jövőre vehetnek. Mert idén elsők az előrendelők. Plusz a decemberi hajrában úgysem volna idejük játszani.
Számomra az Xbox rendszere , barátok, csempék szimpatikusabb mint a PS4 facebook koppintása.
Most lehet ezzel pedálozni, hogy a PS4 erősebb, meg hi hú. . . én most PC-zek. Egy High-End PC mellé én most úgy gondolom az Xbox One lesz a jó választás.
Lehet hogy idiótán közöltek dolgokat. Lehet, hogy jó lépéseket tettek volna, lehet hogy pont a SONY túl konzervatív stb. De anno az X360 is egy sz@r volt. Meglátjuk, hogy 1-2 év múlva mivé változnak ezek a gépek.
Multi címeket egyértelműen PC-n fogom tolni. Forza 5 és a Ryse miatt vennék, ha veszek Xbox ONE-t. Ha pedig igazak a pletykák miszerint cros platform, és cros buy is lesz. Innentől egyértelmű.
Szégyen nem szégyen nem vagyok egy SONY fan. És pont azért mert a PS4 számomra , nyomatékosítom SZÁMOMRA egy PS3 2.0 . . . Míg az MS akart valamit durrantani. Nem merték bevállalni. Erre a Valve megint bevállalta. . . .
Bár a PS4-en látszik a SONY igyekezete. Látszik, hogy utolsó dobás. Nem egyszer elhangzott a szájukból, persze nem a nyilvánosság előtt, hogy ettől várják az átfordulást. Szarban vannak nincs mese. Buktak a TV piacon (az összes SONY tv-ben Samsung lapkák vannak), buktak a telefon bizniszben . . . És ez látszik a PS4-en. Mindent beleadtak még a csavarokon is látszik.
De az is egyértelmű, hogy a Microsoft bő 1 éves hátrányban van. Mint gyártásilag, mint a gép elkészítésével. 2014 November lett volna a Launch, ezért sincs minden országban megjelenés. De nem hagyhatták, hogy 1 évet odaadjanak a SONY-nak . . .
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5332
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker
IntelKiller7