Új hozzászólás Aktív témák

• Xirtam

veterán

válasz L_YKing #3358 üzenetére

Ötletem sincs. A srácok egyértelműen PS4-et vesznek nálunk. Bár csak jövőre vehetnek. Mert idén elsők az előrendelők. Plusz a decemberi hajrában úgysem volna idejük játszani.

Számomra az Xbox rendszere , barátok, csempék szimpatikusabb mint a PS4 facebook koppintása.

Most lehet ezzel pedálozni, hogy a PS4 erősebb, meg hi hú. . . én most PC-zek. Egy High-End PC mellé én most úgy gondolom az Xbox One lesz a jó választás.

Lehet hogy idiótán közöltek dolgokat. Lehet, hogy jó lépéseket tettek volna, lehet hogy pont a SONY túl konzervatív stb. De anno az X360 is egy sz@r volt. Meglátjuk, hogy 1-2 év múlva mivé változnak ezek a gépek.

Multi címeket egyértelműen PC-n fogom tolni. Forza 5 és a Ryse miatt vennék, ha veszek Xbox ONE-t. Ha pedig igazak a pletykák miszerint cros platform, és cros buy is lesz. Innentől egyértelmű.

Szégyen nem szégyen nem vagyok egy SONY fan. És pont azért mert a PS4 számomra , nyomatékosítom SZÁMOMRA egy PS3 2.0 . . . Míg az MS akart valamit durrantani. Nem merték bevállalni. Erre a Valve megint bevállalta. . . .

Bár a PS4-en látszik a SONY igyekezete. Látszik, hogy utolsó dobás. Nem egyszer elhangzott a szájukból, persze nem a nyilvánosság előtt, hogy ettől várják az átfordulást. Szarban vannak nincs mese. Buktak a TV piacon (az összes SONY tv-ben Samsung lapkák vannak), buktak a telefon bizniszben . . . És ez látszik a PS4-en. Mindent beleadtak még a csavarokon is látszik.

De az is egyértelmű, hogy a Microsoft bő 1 éves hátrányban van. Mint gyártásilag, mint a gép elkészítésével. 2014 November lett volna a Launch, ezért sincs minden országban megjelenés. De nem hagyhatták, hogy 1 évet odaadjanak a SONY-nak . . .

Új hozzászólás Aktív témák