Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HunChris
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Én is végigtoltam az NFS heatet, még mindig tartom, hogy gyenge egy Forza Horizon hoz képest, tele buggal. Töltés kép és a zenék egy idő után unalmasak, a HDR miatt éjszaka a töltőkép villogás matt kifolyik a szemem.
Zavaró, hogy elég sokszor dinamikusan rakosgatja a tájat, pedig OneX en nyomtam. Folyamatos gázzal és kézifékkel végig lehet vinni. Nagy sebességnél elég mini a távolban lévő autó, főleg éjszaka. (pedig 75colon ment) De ettől függetlenül jó szórakozás és ez számít. 
-
AMD Power
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Kimaxolni nem szeretném! Nem vagyok az a tipus. Azt látom,hogy rengeteg verseny/széria van benne.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
icemad
üzenetére
+1
A gaming funkció mellett külön kellett kapcsolni, hogy engedélyezem a (tévén) a 4k UHD opciót. Érdekes, hogy ez magától nem állt át. Addig nem volt zöld pipám, már 10 ezer forintos kábelt vettem amit akarsz. Aztán meg hopsz, és minden pipa lett. Tény , hogy szép a látvány amikor minden be van kapcsolva.
-
F_Peter
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Chicken police boxon is kapott magyar nyelvet?
-
parandroid
félisten
-
icemad
nagyúr
válasz
MultiDoodad
üzenetére
Tv játék módban van? Az xbox beállításoknál a kijelzőnél nem ír hibát?
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi. Így már kafa. ☺️
-
persil
nagyúr
Amugy meg oruljetek, hogy tudtok venni ea play-t egyaltalan. :D
Nalam ilyen infinite loop-ba kerult a rendszer. Ea play-rol a manage subscription-re iranyit, onnan a hosszabbitasrol meg ea play-re. :D
Mondjuk csak konzolon neztem, neten meg nem probaltam.(Nem, nincs semmilyen user error, valami beakadt, bar annyira nem is erdekel az a + par honap, legfeljebb kicsit dragabban hosszabbitok.)
-
mike1334
veterán
Hála jannid segítségének (
), most már nekem is van gpu-m 2023. februárig, és már nekem is bátram átválthatja az éves ea playem 4 hónapra 
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
V.Stryker
üzenetére
Igen, de wesder szerintem nem erre gondolt. Hanem arra, h az egyik ház megvásárlásával nyílik meg a gyorsutazás lehetősége. Én nem emlékszem már rá, lehet h így van. A térképen minden verseny (vagy esemény) neve alatt látnod kéne egy opciót, h valamennyi kreditért cserébe gyorsutazhatsz oda. X gombbal ha jól emlékszem.
Szerk.: How to Unlock Fast Travel Anywhere in Forza Horizon 4
-
V.Stryker
nagyúr
Forzaban van valami lehetőség, hogy egyik helyről a masikra teleportaljam magam ha nincs kedvem két esemény között 10km-t levezetni?
-
mike1334
veterán
Mindenki azért izgul, hogy váltsa már át a rendszer, én meg azért, hogy várjanak vele egy napot
-
csucsu52
aktív tag
Ja, lehet, hogy 4-re és akkor rendben van, ugye?
-
csucsu52
aktív tag
Nekem is átváltotta, okt.02-án vásárolt 1év ea playt kereken 3!!! hónap ugp-re.!
Szerintem ne vásároljatok be mostmár eaplayből.... -
KardosAttila
aktív tag
Én tdgnap este fizettem volna elő, hogy az 1 évből 4 hónap vpu legyen majd, de már meghosszabbítástajqnl fel a store, így tartok tőle hogy nem váltana át már semmit, ráadásul 2023 júniusig van gpu előfieztésem, au egy éves ea play max 2023 novemberig hosszabbodna ami csak 5 hónap.
-
AMD Power
titán
válasz
l.skywalker
üzenetére
Én most megvettem az egy évet. 2021.11.08-ig érvényes. De még egy évet már nem enged megvenni.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
GERIlla83
üzenetére
Mint azt tegnap írtam, nekem furcsa volt, hogy ki kell kapcsolni a kontrollert az egér+billentyűzet kombó mellett. Én most letöltöttem a Fortnite -ot, hogy kipróbáljam és nálam minden működik.
Néhány játék kikapcsolja a kontroller irányítást, ha van egér+billentyűzet, de az alapvető funkciók ennek ellenére is maradnak. Viszont ennél a játéknál mindkettő megy egyszerre. Kipróbáltam most a játékban.
Így tehát adott az is, hogy fülest dugj a kontrollerbe.
-
Cyrin
addikt
Egy ilyen emailt kaptam nemrég: "Pardon the interruption. We noticed that we're missing some info for your subscription. To ensure we charge the correct tax for your subscription, please update the address for your subscription on your Microsoft account dashboard."
Vannak különböző címek megadva, usa, Argentína stb. De törölni nem tudom őket, hogyan lehetne törölni, hogy csak a magyar maradjon meg? Ügyfélszolgálat? Nem rizikós?
-
mike1334
veterán
A game pass nap végén jár le, vagy abban az időpontban, amikor aktiválva lett? Csak annyit ír, hogy ma jár le.
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok, egy kis segítségre lenne szükségem. Van egy játék (Path of exile) és az a problémám vele, hogy nagyon sötét a kép. Egy xox-en játszom Lg B9 tévén és más játéknál nem tapasztalom ezt a “problémát”. Sajnos a játékban nem állítható a brightness.... valakinek valami ötlete van esetleg?
-
gboszi
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De ez akkor ha lejár igaz? Mert most 4400 Ft lenne az egy hónap hosszabbítás.
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, nekem most jar le a GPU. Mit vegyek/tegyek vagy ne tegyek hogy a legjobban kimaxoljam a rendszert?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
yuing
üzenetére
Az EA Play elvileg továbbra is marad a kínálatban. Tehát ha enged is új évet/hónapot venni, akkor azt már nem váltja át, miután már konvertált. Szerintem!
Fura persze. Nekem még sehogy sem áll a dolog, mindent úgy jelez mint eddig. Gondolom nem mindenkinek egyszerre számolja át.
-
gduck
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
Hunt3r22
őstag
Boxon lehet még 1 év ea access-t venni 5500-ért?
Nem találom..
-
yuing
őstag
Srácok, most akkor mi a helyzet? 3 év feletti EA Playt is konvertálja majd? Úgy terveztem, hogy 6 évet behúzok, ha lehetséges.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szeretnék venni egy monitort is. Meg innen saját tárolóra tudok tartalmat letölteni. Nem kell plusz eszköz mint TV -hez, pl. ssd.
-------------
Szerk.:
Egyébként most tűnt fel, hogy elég megmozdítani a távirányítót. Már azt is érzékeli és belapcsolja a világítást. -
Siffredi
senior tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Emlékeim alapján blekk frájdéjkor nagyobb leárazások szoktak lenni...
-
ssgt1981
senior tag
Várható valami Black Friday akció a Storeon?
-
gboszi
senior tag
Üdv mindenki,
gyerkőcöknek szeretnék XboxOne S -hez kinectet. Nem tudom, hogy milyen lehet, anno 360nál ment a hülyeség haverokkal, de írták sokan, hogy abba hagy vele az xbox. Nincs is nagyon játék, meg nem is foglalkoznak vele. Na a lényeg, hogy nem venném meg mindenáron, így kérdésem, hogy tudna nekem valaki kölcsönözni (Budapest) egy kinect-et pár napra? Részletek privátban. Köszönöm

-
törölt tag
"Square Enix lost $63M on Marvel’s ‘AVENGERS’ & only sold around 3 million copies." állítólag.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Az hát, kikészít....nálam van egy-két infrás telefon itthon, de azzal is ezer évig kellett mókolni, mire sikerült kontaktust teremteni ezzel a fajta TV box -szal. Egy életképtelen trágya amúgy, valóban.
Pl. egy LG telefont is befogtam erre a célra.
-----------
Madoc + icemad:
Köszi mindenkinek, megnézem majd ezeket. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Nekem is egyébként az a bajom, hogy túl sok a távirányító. A Digi box -szal meg kb. semmi nem kompatibilis. Így csak olyan multi távirányítóval vezérelhető (egyszerre minden eszköz), aminél külön minden gomb tanítható. Ilyet használok én is Sony -ból, de most már újat kell néznem, mert elmúlt pár éves és azóta egy csomó új funkció, új gomb lett a távirányítókon...azon meg nincs elég vezérelhető gomb.
-
AMD Power
titán
Még izgalmasabb programmal és több vendéggel tér vissza a Game Pass Fesztivál [link]
-
-
Micsurin
nagyúr
Nekem ne, most pont ide illik.

Szerintem nem volt zavaró de nem vagyok mérvadó... finnyás vagyok a tartalomra ellenben a megvalósítási hibákra főleg kiadás körül nem igazán.

Mindegy is, jó iparos munka volt tőlem jöhetne még... oriic olvastam anno korrekt. Ha az Assassins Creedek megférnek évente és lássuk be azért erős lenne azt mondani, hogy egy középszerű akció/kalandtól komolyabbak (újat még meglássuk...) akkor szerintem egy egy közepes ME is jöhetne bőven. Kicsit mintha a gamer közösség kezdene elszállni magával szintén, a kiadók is krvulnak évek óta de azért egy okés játékot is képesek már a nagy szagértők khm otherworld zoly szétszedni aztán a csorda meg megy utánuk...
Valami nem lehet pusztán jó vagy szórakoztató mert ha nem kiemelkedő lincselünk aztán csodálkozás van mikor öntik magukból a fejlesztők az Anthem, Breakpoint, Avengers és társaikat. 
oriic Egy full reboot még csak csak de ha a Quarian archra gondolsz... -> Ha az E$A kiad egy Andromeda DLC-t mint teljes játék akkor azért tényleg elmehetnek a 3,14ba és az a baj kinézem belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPad topik
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 Slim
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Xbox One / Xbox Series játékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Zavaró, hogy elég sokszor dinamikusan rakosgatja a tájat, pedig OneX en nyomtam. Folyamatos gázzal és kézifékkel végig lehet vinni. Nagy sebességnél elég mini a távolban lévő autó, főleg éjszaka. (pedig 75colon ment) De ettől függetlenül jó szórakozás és ez számít.
Igen, FH4.

Valami nem lehet pusztán jó vagy szórakoztató mert ha nem kiemelkedő lincselünk aztán csodálkozás van mikor öntik magukból a fejlesztők az Anthem, Breakpoint, Avengers és társaikat.