Új hozzászólás Aktív témák

• frigoo
    aktív tag
    válasz Edgar2621 üzenetére #196668

Nálunk a helyzet a következő: homolunk egy haverral, nála egy felnőtt és egy gyerek profil. Nálam van a saját profilom, amire a tartalmakat megvásárolom, bankkártya hozzáadva. Van 2 srácom 2 gyerek profillal amin be lehet állítani, hogy mikyen besorolású játékokkal játszhatnak. Lehet tiltani is külön-külön. Van 3 kontroller, mindenkinek 1-1 beállítva a profiljához, így ha bekapcsolja, akkor belép az ő profiljába. Az én profilom be van állítva autosign-re, így minden tartalmat és előfizetést elérnek. (Náluk ez kimerül a goldban, mert a partihoz illetve a multihoz csak ez kell.)
    Ha bármilyen számukra nem engedélyezett tartalmat indítanának, akkor felugrik egy engedélykérő ablak beállított jelkóddal. Itt engedélyezheted egyszer, végleg ill. tilthatod. Olyanra nem láttam opciót, hogy csak az életkoruknak megfelelő játékokat listázza. Egy esetben indíthatnak nem megfelelő tartalmat maguknak: az ő profiljukkal kijelentkeznek és csak az enyém marad bent. Eddig erre nem volt precedens, nem akarják kijátszani a rendszert. Szokták kérdezgetni, hogy ez mi, mondom nekik, hogy ez nem nekik való, ezzel el is engedik a dolgot. Az MS családbeállításaiban nagyon sokmindent testre lehet szabni, kezdve a heti riportoktól a napi lebontású gépidőkorlátozásra. Bocs a helyesírásért, mobilról vagyok, azért remélem tudtam segíteni.

Új hozzászólás Aktív témák